Νέα σεζόν MTV και Nickelodeon Greece και Highlights Σεπτεμβρίου 2014...

Νέα Ενημέρωση 01/08: MTV World Stage Highlights Σεπτεμβρίου…
Νέα σεζόν με πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Σεπτέμβριο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

MTV και Nickelodeon Highlights Σεπτεμβρίου 2014
Νέα σεζόν με πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Σεπτέμβριο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.



Νέα Ενημέρωση 01/08: MTV World Stage Highlights Σεπτεμβρίου…
"Πως διαμορφώνονται τα συναυλιακά World Stage Highlights Σεπτεμβρίου, στο Ελληνικό MTV":
05/09 στις 22.00 - WORLD STAGE: JUSTIN BIEBER
05/09 στις 22.30 - WORLD STAGE: ROBIN THICKE
06/09 στις 18.00 - WORLD STAGE: JUSTIN BIEBER & ROBIN THICKE (Repeat)…
12/09 στις 22.00 - WORLD STAGE: PHARREL WILLIAMS
12/09 στις 22.30 - WORLD STAGE: ELLIE GOULDING
13/09 στις 18.00 - WORLD STAGE: PHARREL WILLIAMS & ELLIE GOULDING (Repeat)…
19/09 στις 22.00 - WORLD STAGE: SNOOP LION
19/09 στις 22.30 - WORLD STAGE: SNOOP LION
20/09 στις 18.00 - WORLD STAGE: SNOOP LION (Repeat)…
26/09 στις 22.00 - WORLD STAGE: ENRIQUE IGLESIAS
27/09 στις 18.00 - WORLD STAGE: ENRIQUE IGLESIAS (Repeat)…
Nicolas A.

MTV Highlights Σεπτεμβρίου 2014...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Σεπτεμβρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV... 

THE RIDE
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 Σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 23:10 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:10
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ δευτερα στις 20:00, τεταρτη 23:10 και ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 14:00


Το The Ride είναι μια νέα σειρά με γνώμονα τη μουσική όπου παρακολουθεί τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του σήμερα. Περιγράφουν τις στιγμές εκείνες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα, με αποκορύφωμα την #1 πιο σημαντική στιγμή που άλλαξε τα πάνταΤο The Ride, δίνει τη δυνατότητα στους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές να έχουν μία πιο άμεση σχέση με τους fans τους, περιγράφοντας την ιστορία της ζωής τους, όπως ποτέ κανείς δεν την έχει ακούσει μέχρι τώρα.

  
RIDICULOUSNESS SEASON 5
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 16 σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 23:30 – ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:10

Mε οικοδεσπότη τον  Rob Dyrdek, το show «Ridiculousness» παίρνει τα πιο αστεία, ερασιτεχνικά βίντεο από το διαδίκτυο και τα παρουσιάζει σε ένα ξεκαρδιστικό τηλεοπτικό επεισόδιο. Με την καθοδήγηση του  Dyrdek, το βασικό περιεχόμενο του «Ridiculousness» είναι τα βίντεο που πλαισιώνονται από το μοναδικό στυλ, ρυθμό και την ακατάπαυστη ενέργεια του Rob. Ο Rob επεμβαίνει στα πιο καυτά αποσπάσματα, γελώντας και σχολιάζοντας  μαζί με τους συμπαρουσιαστές της εκπομπής, Sterling "Steelo" Brim και Chanel West Coast. Το show που είναι γυρισμένο σε στούντιο με ζωντανό κοινό και διαφορετικούς κάθε φορά διάσημους καλεσμένους όπως ο Johnny Knoxville ("Jackass", "Wildboyz"), ο Travis Pastrana ("Nitro Circus") και  ο Christopher "Big Black" Boykin ("Rob & Big") φέρνει τα καλύτερα του Διαδικτύου στο MTV



GEORDIE SHORE SEASON 8
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 σεπτεμβριου ΣΤΗ 01:00 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ 01:00


Οι Geordies επέστρεψαν! Κι αυτή τη σεζόν προστίθενται δύο νέα μέλη στην ομάδα. Κι οι δύο έχουν στόχο τα ωραιότερα κορίτσια του Newcastle, αλλά θα τα καταφέρουν; Θα υπάρξει και μία μοναδική βραδιά στην Ισλανδία και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να συμβεί.


AWKWARD SEASON 4 CYCLE B
ΠΡΕΜΙΕΡΑ δευτερα 29 σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 22:30 – ΚΑΘΕ δευτερα ΣΤΙΣ 22:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ δευτερα ΣΤΙΣ 22:00, τεταρτη στις 22:00 & κυριακη στισ 21:00
  
Το Awkward επιστρέφει και είναι το τελευταίο έτος στο γυμνάσιο του Palos Hills. Κάποιοι δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά τους ειδύλλια και κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν νέους έρωτες, προσπαθώντας παράλληλα να λύσουν τα εφηβικά προβλήματα του παρελθόντος.  
Η Jenna δέχεται ένα ισχυρό χαστούκι, όταν ανακαλύπτει ότι κατετάγει στην 137η θέση της τάξη της. Έχει ωριμάσει πολύ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, αλλά έχει ακόμα πολλά να σκεφτεί. Ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί και να αρχίσει να σκέφτεται για το ποια θέλει να γίνει. Πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές θα υπάρξει απογοήτευση. Άλλωστε, το μέλλον φαντάζει λαμπρό.



FAKING IT
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 23:10  – ΚΑΘΕ δευτερα ΣΤΙΣ 23:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ δευτερα ΣΤΙΣ 23:10 & κυριακη στισ 22:00
    

Το “Faking Itείναι μια νέα ρομαντική κωμωδία για δύο κολλητές φίλες, που η κάθε μία αγαπάει την άλλη με τον δικό της τρόπο. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να γίνουν δημοφιλής, τα κορίτσια κατά λάθος περνιούνται για ομοφυλόφιλες, κάτι που τους κάνει αυτόματα υπερβολικά δημοφιλείς. Μαγεμένες από την πρωτόγνωρη φήμη που αποκτούν, η Κάρμα και η Amy αποφασίζουν να διατηρήσουν αυτή την φήμη και να “παίξουν” αυτό το παιχνίδι...


ARE YOU THE ONE?
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 30 σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 20:00 – ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00


20 singles, 10 γυναίκες και 10 άνδρες, ζουν μαζί στο όμορφο νησί της Kauai, προσπαθώντας να βρουν το τέλειο ταίρι τους. Κάθε ένας έχει ένα ιδανικό ταίρι στο νησί, που ορίζεται από μια σειρά από tests που έγιναν πριν από την εγκατάστασή τους στο νησί. Το τρικ είναι ότι κανένας δεν ξέρω ποιο είναι το τέλειο ταίρι του. Σε όλη τη σειρά, οι 20 singles θα πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορες προκλήσεις και τελικά να σχηματίσουν 10 ζευγάρια. Εάν όλοι οι διαγωνιζόμενοι βρουν το τέλειο ταίρι τους, θα μοιραστούν το μεγάλο βραβείο, 1 εκατομμύριο δολάρια - το μεγαλύτερο βραβείο στην ιστορία του MTV!


Nickelodeon Summer Highlights... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Σεπτεμβρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

LALALOOPSY – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:20 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:20
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:20
 

Οι Lalaloopsy έρχονται από έναν φανταστικό κόσμο, προσφέροντας διασκεδαστικές περιπέτειες γεμάτες εκπλήξεις. Παρόλο που η κάθε Lalaloopsy έχει διαφορετικά ταλέντα και απόψεις, είναι αυτές οι διαφορές που κάνουν τον κόσμο τους ένα τόσο συναρπαστικό μέρος, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Μπες κι εσύ στη φανταστική, παιχνιδιάρικη Χώρα των Lalaloopsy και ζήσε απίθανες περιπέτειες με τις αγαπημένες σου κούκλες Lalaloopsy!

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) SEASON 2 – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:45 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:45
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13:45 & 17:45 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:45
 


Η 2η σεζόν ξεκινάει με ένα απροσδόκητο γεγονός. Οι χελώνες ανακαλύπτουν ότι ο εξωγήινος Κρανγκ επέζησε από την προηγούμενη αναμέτρηση τους και τώρα έχει ρίξει δοχεία μεταλλαξιογόνου σε όλη την Νέα Υόρκη. Καθ 'όλη τη σεζόν, η αποστολή των χελωνών είναι να ανακτήσουν τα δοχεία πριν να δημιουργηθούν περισσότερες μεταλλαγμένοι. Εν τω μεταξύ, ο Κρανγκ και ο Σρέντερ, έχουν ενωθεί για να εξοντώσουν τις χελώνες για πάντα, δημιουργώντας πολύ τρομακτικούς χαρακτήρες που κυνηγούν τα τέσσερα αδέλφια. Με τη βοήθεια του Casey Jones , οι χελώνες αντιμετωπίζουν ορισμένους από τους πιο παράξενους και επικίνδυνους αντιπάλους που έχουν δει ποτέ, προσπαθώντας παράλληλα να ξετυλίξουν το μυστήριο με την Έιπρηλ Ο' Νιλ και τη σημασία της για το Κρανγκ.

SAM & CAT – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:00

Στην νέα κωμική σειρά του Nickelodeon, η νευρική
Sam Puckett (Jennette McCurdy)
και η επιπόλαια Cat Valentine (Ariana Grande),
γίνονται οι καλύτερες φίλες και απίθανοι συγκάτοικοι. Λατρεύουν την ελευθερία τους και την
ανεξαρτησία, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούν ότι η διασκέδαση και η περιπέτεια δεν έρχονται εύκολαΑντί να αναλάβουν “παραδοσιακές” δουλείες μετά στο σχολείο ώστε να έχουν χαρτζιλίκι,  η Σαμ και η
Cat γίνονται επιχειρηματίες, ξεκινώντας τη δική τους εταιρία babysitting - μια επιχείρηση που τους οδηγεί σε μία σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις!


Paw Patrol – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:55
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:55 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 09:45

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!
Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.

Winx SEASON 6 – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:10 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:10
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10:10
Το Winx Club είναι μια σύγχρονη σειρά, περιπέτεια φαντασίας, που ακολουθεί 6 trendy φίλες (τις Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna και Aisha) που πάνε στο καλύτερο σχολείο για νεράιδες σε όλο το βασίλειο, στο Alfea College. Όταν τα προβλήματα εμφανίζονται μεταμορφώνονται σε πανέμορφες νεράιδες που χρησιμοποιούν τις μοναδικές μαγικές δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τους εγκληματίες και να σώσουν τον κόσμο από το κακό. Το κακό μερικές φορές εμφανίζεται με τη μορφή του Lord Darkar, Valtor και/ή του “The Trix” ένα τρίο από μάγισσες από την Cloudtower Academy που προσπαθούν συνεχώς να εμποδίσουν το Winx Club και να κυβερνήσουν τον κόσμο τους, τον Magix. Στις περιπέτειες των νεράιδων θα μπουν και οι “The Specialists,” μια ομάδα από γενναίους και ονειροπόλους έφηβους από το Redfountain School.
Η 6η σεζόν εξελίσσεται σε μία χώρα όπου τα παραμυθένια πλάσματα ελευθερώνονται από μία νέα μάγισσα από το Clowdtower, την Selina, η οποία χρησιμοποιεί ένα μαγικό βιβλίο που ονομάζεται Ledgendarium.