Ακόμα περισσότερο θέαμα στον OTE TV και τη νέα σεζόν 2014-2015…

Ακόμα πλουσιότερο θέαμα με περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, ποιοτικά παιδικά προγράμματα, κορυφαία κανάλια με ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο στην αγορά, θα απολαμβάνουν και αυτή τη σεζόν οι συνδρομητές του OTE TV...

...


 Αθλητικά
Μέσα από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους κορυφαίο θέαμα σε όλα τα σπορ από ολόκληρο τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο, έχουν ξεκινήσει τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό και Γερμανικό), ενώ το ποδοσφαιρικό θέαμα ενδυναμώνεται με την προσθήκη της πιο σημαντικής διοργάνωσης εθνικών ομάδων της περιόδου, τα Eurοpean Qualifiers, καθώς και με τα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας. Στην Ελλάδα, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για τις μεταδόσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αναμένεται και η έναρξη της ενισχυμένης με τις ομάδες της ΑΕΚ και της Λάρισας Football League.
Στο μπάσκετ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν τις καλύτερες διοργανώσεις, όπως το NBA, το ισπανικό ACB, το ιταλικό Lega Basket και την Αδριατική Liga ABA, ενώ στο τένις έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, με τα ΑTP World Tour Finals, τα ATP World Tour 500 και τα σημαντικότερα ATP World Tour 250, τα WTA International Εvents, καθώς και τα τουρνουά Grand Slam, Australian Open, Roland Garros και U.S.Open μέσα από τα κανάλια Eurosport. Επίσης, ο OTE TV φιλοξενεί σε high definition όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1, Moto GP, WRC και FIA World Rallycross.    
Μέσα στη σεζόν, ο ΟΤΕ TV θα λανσάρει 2 νέα αθλητικά κανάλια και θα αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTE SPORT σε high definition, ενώ θα προστεθούν κι άλλες live αθλητικές μεταδόσεις.

Ταινίες & Σειρές
Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 2.000 ταινίες το χρόνο, πρεμιέρες, βραβευμένες παραγωγές και δημοφιλή blockbusters από τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Fox, HBO, Miramax κα) και τις καλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα και το εξωτερικό (BBC, Sky, Gaumont, TF1, Odeon, Feelgood, Spentzos κα). 

Πρόσφατα ο ΟΤΕ TV προχώρησε σε αποκλειστική συμφωνία με την NBCUniversal για την πρώτη τηλεοπτική προβολή των ταινιών του στούντιο, καθώς και με την MGM, που εξασφάλισε στα κανάλια OTE CINEMA τις ταινίες πρώτης προβολής του στούντιο, και συνεχίζεται ο εμπλουτισμός του περιεχομένου των καναλιών με νέες συμφωνίες.
Νέες δημοφιλείς και πολυβραβευμένες σειρές, καθώς και νέοι κύκλοι επεισοδίων κάνουν πρεμιέρα τη σεζόν που έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA, όπως το βραβευμένο με 2 Emmy Fargo, η νέα σειρά Banshee και ο 5ος κύκλος του Downton Abbey, που θα προβληθεί αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία τον Οκτώβριο.

Ντοκιμαντέρ
Ο ΟΤΕ TV προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό μπουκέτο καναλιών με ντοκιμαντέρ, όπως τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD, που πρόσφατα προστέθηκαν στην υπηρεσία, τα Discovery HD Showcase, Discovery Channel, ID Investigation Discovery, Discovery Science, το NatGeo Wild HD, το  HISTORY HD και το TRAVEL CHANNEL HD. Σύντομα, θα προστεθεί στο μπουκέτο και το κορυφαίο κανάλι για τη φύση και τα ζώα, Animal Planet, που θα μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ στα σχέδια του ΟΤΕ TV είναι η διάθεσή ενός ακόμη καναλιού με ντοκιμαντέρ.

Παιδικά
Με 5 παιδικά κανάλια, στα οποία περιλαμβάνονται και όλα τα κανάλια της Disney (Disney Channel, Disney Junior, Disney XD) ο ΟΤΕ TV προσφέρει ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.


Και τη νέα σεζόν, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά με πάνω από 80 ψηφιακά κανάλια, μόνο με 21,90 ευρώ το μήνα (πλήρες πακέτο[1]).




[1]Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη παραμονή. H τιμή ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ. Η υπηρεσία OTE Cinema On Demand είναι προαιρετική με χρέωση ανά ταινία από 1,49€ έως 4,50€.