El clasico μόνο στον OTE TV...

Εβδομάδα 23-29 Οκτωβρίου 2014...

Μόνο στον ΟΤΕ TV ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναμετριούνται σε ένα ακόμη el clasico για την κορυφή της La Liga, αυτό το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, ενώ σπουδαία ντέρμπι έρχονται και σε Barclays Premier League, Μπουντεσλίγκα και Σέριε Α. Από την αγωνιστική δράση στα ελληνικά γήπεδα αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στην 3η αγωνιστική της Football League έρχονται οι αγώνες Χανιά-ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Καλαμαριάς, Λαμία-Λάρισα και Παναιγιάλειος-Καλλιθέα. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένουν στο Moto GP τον αγώνα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία, ενώ στο τένις κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου το τουρνουά ATP 1000 του Παρισιού. Από τον σεναριογράφο των hit Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία, Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς, Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, Ρίτσαρντ Κέρτις, έρχεται αυτή την εβδομάδα σε πρώτη τηλεοπτική προβολή η ρομαντική κομεντί φαντασίας Όσα Φέρνει ο Χρόνος, με τους Ντόναλ Γκλίζον και Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, στο OTE CINEMA 1HD...

...
Ξεχωρίζει ακόμη το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 1HD στην κορυφαία ιστορία τρόμου από τον Τόμας Χάρις, με την προβολή του βραβευμένου με 5 Όσκαρ Η Σιωπή των Αμνών με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ αλλά και του Red Dragon με τους Άντονι Χόπκινς, Έντουαρντ Νόρτον και Ρέιφ Φάινς, ενώ η Αρπαγή 2 στην κυριακάτικη blockbuster ζώνη του ΟΤΕ CINEMA 1HD φέρνει τον Λίαμ Νίσον στην Κωνσταντινούπολη να έχει πέσει ο ίδιος θύμα απαγωγής.
Το all time classic αριστούργημα του Τζον Στάρτζες, Μεγάλη Απόδραση, με τους Στιβ Μακ Κουίν, Τσαρλς Μπρόνσον, Τζέιμς Κόμπερν και Τζέιμς Γκάρνερ θα προβληθεί την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου στο ΟΤΕ CINEMA 2.  

Μόνο στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια αυτή την εβδομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, «μερένχες» εναντίον «μπλαουγκράνα», επιστρέφουν σε ένα ακόμη el clasico. Ένα ντέρμπι, είκοσι δυο αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μονομαχούν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για τη νίκη, την κορυφή και την καταξίωση στη La Liga, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 19.00, στο OTE SPORT 1HD. Τα μεγάλα ντέρμπι συνεχίζονται στην Barclays Premier League, όπου κοντράρονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι (Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 18.00, OTE SPORT 1HD), στην Μπουντεσλίγκα, με τον αγώνα Γκλάντμπαχ-Μπάγερν (Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 18.30, OTE SPORT 3HD) και την Σέριε Α, όπου η Μίλαν αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα (Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 21.45. OTE SPORT 1HD).
To τριήμερο 28, 29 και 30 Οκτωβρίου, από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η σκυτάλη περνάει στο Κύπελλο Ελλάδας με 16 αναμετρήσεις για την 2η  αγωνιστική της 2ης φάσης, όπου τα φαβορί αντιμετωπίζουν αουτσάιντερ που ζητούν τη μεγάλη έκπληξη. Παράλληλα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν για την εμβόλιμη 9η αγωνιστική της Σεριε Α και τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας σημαντικές μονομαχίες, όπως Τζένοα-Γιουβέντους (Τετάρτη 29/10, 21.45, OTE SPORT 2HD), Σεντ Πάουλι-Ντόρτμουντ (Τρίτη 28/10, 21.30, OTE SPORT 1HD)  και Αμβούργο-Μπάγερν (Τετάρτη 29/10, 21.30, OTE SPORT 1HD).
Στην Football League για την 3η αγωνιστική την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, κυριαρχούν τα ντέρμπι του 1ου και του 2ου ομίλου, Χανιά-ΑΕΚ (18.00, OTE SPORT 1HD) και Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Καλαμαριάς (18.00, OTE SPORT 1HD) αντίστοιχα, ενώ τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Λαμία-Λάρισα (18.00, OTE SPORT 4) και Παναιγιάλειος-Καλλιθέα (16.00, OTE SPORT 4).
Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι στροφές ανεβαίνουν με τις ελεύθερες, κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία, στο Moto GP, από 24 έως 26 Οκτωβρίου, ενώ στο τένις, μετά τους αγώνες για τα τουρνουά ATP 500 στη Βασιλεία και τη Βαλένθια, που ολοκληρώνονται με τους τελικούς την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 15.30 (OTE SPORT 3HD) και τις 17.00 (OTE SPORT 2HD) αντίστοιχα, σειρά στο καλεντάρι της ATP και το πρόγραμμα του OTE TV, έχει από τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, το τουρνουά ATP 1000 του Παρισιού.

Πρεμιέρα κάνει σε α’ τηλεοπτική προβολή αυτή την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου (21.00) στο ΟΤΕ CINEMA 1HD η ρομαντική κομεντί φαντασίας Όσα Φέρνει ο Χρόνος, με τους Ντόναλ Γκλίζον και Ρέιτσελ Μακ Άνταμς. Από τον σεναριογράφο των επιτυχιών Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία, Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς, Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, Ρίτσαρντ Κέρτις, η ταινία παρακολουθεί τις προσπάθειες ενός νεαρού, που έχει την ικανότητα να ταξιδεύει στο παρελθόν και να αλλάζει το παρόν, να βρει φιλενάδα.
Στο ίδιο κανάλι το Σάββατο 25 Οκτωβρίου θα προβληθούν back2back η εμβληματική ταινία τρόμου του Τζόναθαν Ντέμι, Η Σιωπή των Αμνών, με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόντι Φόστερ, 3η ταινία στην ιστορία των Όσκαρ που κατέκτησε βραβεία και στις 5 βασικές κατηγορίες (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α’ Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου), καθώς και το βασισμένο στο πρώτο βιβλίο του Τόμας Χάρις Red Dragon με τους Άντονι Χόπκινς, Έντουαρντ Νόρτον, Ρέιφ Φάινς και Έμιλι Γουότσον, στις 21.00 και 23.00 αντίστοιχα.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την ερχόμενη Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 21.00 στη  ζώνη blockbuster του ΟΤΕ CINEMA 1HD, τη συνέχεια του καταιγιστικού franchise, Η Αρπαγή 2, με τον Λίαμ Νίσον και την Φάμκε Γιάνσεν να πέφτουν θύματα απαγωγής με φόντο την Κωνσταντινούπολη.
Το κλασικό αριστούργημα του 1963 Η Μεγάλη Απόδραση από τον Τζον Στάρτζες, με τους Στιβ Μακ Κουίν, Τσαρλς Μπρόνσον, Τζέιμς Κόμπερν και Τζέιμς Γκάρνερ, για την παράτολμη απόδραση μίας ομάδας συμμάχων αιχμαλώτων σε ναζιστικό στρατόπεδο, θα προβληθεί τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 22.00, στο OTE CINEMA 2. Στο ίδιο κανάλι, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Τζορτζ Κλούνεϊ, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν το εξαιρετικό πολιτικό θρίλερ Καληνύχτα, και Καλή Τύχη, με τον ίδιο τον Κλούνεϊ στη σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Ντέιβιντ Στράδερν, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Πατρίσια Κλάρκσον (Τρίτη 28 Οκτωβρίου, 22.00). Η ταινία έχει λάβει βραβεία σεναρίου και ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας. Σε α’ προβολή στη ζώνη Ladies First του OTE CINEMA 2, θα προβληθεί επίσης η εξαιρετική ταινία από την Χιλή, Gloria (Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, 22.00), που χάρισε στην πρωταγωνίστριά της, Παουλίνα Γκαρσία, βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βερολίνου.
Η νέα σειρά Mind Games στο FOX Life (Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 21.50) μας συστήνει τα αδέρφια Ross (Κρίστιαν Σλέιτερ) και Clark (Στιβ Ζαν) Edwards, ιδρυτές της Edwards & Associates, που έχουν τον τρόπο να επηρεάζουν οποιαδήποτε σημαντική απόφαση μπορεί να καθορίσει μια ζωή.

Τους καλύτερους διαγωνισμούς ψαρέματος σε ολόκληρο τον κόσμο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στη νέα σειρά  King Fishers του Nat Geo Wild, που κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 22.00, ενώ ο νέος κύκλος επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς του Discovery Channel, Street Outlaws, με τους πιο συναρπαστικούς αγώνες δρόμου και τους κορυφαίους οδηγούς της Αμερικής, θα αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 19.50, στον OTE TV
   
Την οικογενειακή ταινία φαντασίας Πώς να Φτιάξεις το Τέλειο Αγόρι, για δύο φίλες που αποφασίζουν να φτιάξουν το τέλειο αγόρι χρησιμοποιώντας ρομποτική τεχνολογία, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 17.00, στο Disney Channel.

Επίσης, τα αδιόρθωτα ετεροθαλή αδέρφια Φινέας και Φερμπ επιστρέφουν με ένα διπλό σπέσιαλ επεισόδιο μεγάλου μήκους στο Disney XD με τίτλο «Η Νύχτα των Ζωντανών Φαρμακοποιών» (Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στις 09.50).