Nova Highlights: Τρισδιάστατη μαγεία με «Ψυχρά κι Ανάποδα» σε Nova 3D!

Τρισδιάστατες προβολές και το Νοέμβριο, κάθε Κυριακή στις 19:00
 Οι τρισδιάστατες προβολές μέσω Nova 3D συνεχίζονται και το Νοέμβριο με blockbuster παραγωγές, κάθε Κυριακή στις 19:00. Μαγικές στιγμές και πολύ συναίσθημα προσφέρει στις 9/11, η πρώτη τρισδιάστατη προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά κι Ανάποδα». Πηγή έμπνευσης της υπέροχης αυτής παραγωγής της Disney, είναι το κλασικό παραμύθι «Η Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν...


...
Οι Nova 3D προβολές ξεκινούν στις 2/11 με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Κρουντς», που αφηγείται την ιστορία της πρώτης οικογένειας του πλανήτη. Ακολουθεί στις 16/11 η περιπέτεια φαντασίας «Τζακ, ο κυνηγός γιγάντων», στην οποία η παλιά κόντρα μεταξύ ανθρώπων και γιγάντων έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη που χωρίζει τους δύο κόσμους.

Η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Βρέχει Κεφτέδες 2» γίνεται τρισδιάστατη στις 23/11, γεμάτη από απολαυστικούς χαρακτήρες, έξυπνο χιούμορ και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η τελευταία 3D προβολή του μήνα έρχεται στις 30/11 από το σκηνοθέτη Άντριου Άνταμσον, ο οποίος προσκαλεί τους τηλεθεατές να απολαύσουν το γνωστό «Cirque Du Soleil», στην παραγωγή «Το τσίρκο του Ήλιου: Ένα φανταστικό ταξίδι».


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!