Συναρπαστικός Νοέμβριος με Νova 3Play!

93 ταινίες, 50 σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις, μουσική, παιδικά
Η υπηρεσία Nova 3Play συνεχίζει να προσφέρει στους συνδρομητές της ένα πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο, με ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, μουσική, παιδικά και ενημέρωση από τα κορυφαία ειδησεογραφικά κανάλια. Το Νοέμβριο, θα προβληθούν συνολικά 93 κινηματογραφικές ταινίες από το κανάλι Novalifε, το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει και ψυχαγωγικές εκπομπές. Το τηλεοπτικό περιεχόμενο ενισχύουν 50 σειρές, 5 από τις οποίες θα προβληθούν από το Novalifε και 45 από τα κανάλια FOX και FOX Life. Συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων προσφέρουν τα Novasports 24 HD, Eurosport, Eurosport 2 και Motors TV...

...
Από την υπηρεσία Nova 3Play δεν απουσιάζει η αθλητική ειδησεογραφία. Τα highlights κάθε αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου έρχονται κάθε Κυριακή στo Novasports 24 HD και στην εκπομπή «Best of Super League». Στα κανάλια Eurosport και Eurosport 2, θα μεταδοθεί το Νοέμβριο ο γνωστός μαραθώνιος της Νέας Υόρκης με τη συμμετοχή 50.000 δρομέων, ενώ τα χειμερινά σπορ θα συναρπάσουν, με περίπου 800 ώρες live μεταδόσεων. Η περιήγηση στο θεαματικό κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στο Motors TV.

Από τις 93 κινηματογραφικές παραγωγές που θα προβληθούν το Νοέμβριο από το κανάλι Novalifε, ξεχωρίζει η κωμωδία «Μην το πεις ούτε του παπά» (Ρόουαν Άτκινσον, Μάγκι Σμιθ), οι οσκαρικές ταινίες «Επιχείρηση: Argo» (Μπεν Άφλεκ, Άλαν Άρκιν) και «The Impossible» (Ναόμι Γουάτς, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ) που είναι βασισμένες σε αληθινές ιστορίες, η φουτουριστική ταινία «Cloud Atlas» (Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι), καθώς επίσης και η γνωστή ελληνική συμπαραγωγή της Nova «Love in the End» (Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος).

Στο Novalifε, οι συνδρομητές Nova 3Play ξυπνούν με την εκπομπή «Fitness Time» που προσφέρει χαμόγελο και ευεξία, ψυχαγωγούνται με ειδήσεις της showbiz στην εκπομπή «Lifεtime» με τους Δημήτρη Κουρούμπαλη και Κατερίνα Γερονικολού, ενώ παρακολουθούν συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» με τον Λάμπη Ταγματάρχη και την παρέα του. Οι αγαπημένες σειρές «The Leftovers», «Grand Hotel III», «Cedar Cove», καθώς επίσης και οι κλασικές «Οι Άγγελοι του Τσάρλι V» και «Bewitched VI» μεταδίδονται καθημερινά στο Novalifε.

Τα κανάλια FOX και FOX Life συνεχίζουν να χαρίζουν μοναδικές πρεμιέρες στους συνδρομητές Nova 3Play. Το Νοέμβριο ξεχωρίζει η πρεμιέρα των σειρών «American Horror Story: Freak Show» του FOX, καθώς επίσης «Once Upon A Time και «Gleeτου FOX Life. Τέλος, από τα ντοκιμαντέρ που μεταδίδουν τα 7 κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ της υπηρεσίας Nova 3Play, ξεχωρίζει η επική σειρά «Η Βίβλος» στο History, ενώ οι μικροί τηλεθεατές ψυχαγωγούνται με αγαπημένους ήρωες στα παιδικά κανάλια Boomerang, Disney Channel, Disney XD και Nickelodeon.

Νova. Ζεις καλύτερα!