"Nova Highlights": Υπηρεσίες Συνδρομητικής Τηλεόρασης - Αποτελέσματα 3ου Τριμήνου 2014…

Υπηρεσίες Συνδρομητικής Τηλεόρασης - Αποτελέσματα 3ου Τριμήνου 2014…
Στο 3ο τρίμηνο του 2014, η συνδρομητική βάση της nova παρουσίασε αύξηση 20,2% συγκριτικά με πέρυσι, φτάνοντας στο ιστορικό υψηλό των 504,4 χιλιάδων συνδρομητών. Η εξάπλωση των υπηρεσιών 3play αναμένεται να συνεχίσει να είναι ο κύριος άξονας ανάπτυξης της αγοράς συνδρομητικής τηλεόρασης… ...
...



Συνδυαστικές Υπηρεσίες/3Play
Στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 2014, τα νοικοκυριά με 3Play/ συνδυαστικές υπηρεσίες της Forthnet, ανήλθαν στα 355,9 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 41,3%, σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2013, ενισχύοντας την παρουσία της Forthnet στα ελληνικά νοικοκυριά. Αντίστοιχα, αύξηση σημειώθηκε στο μερίδιο των συνδρομητών Nova 3Play, σε σχέση με το σύνολο της συνδρομητικής βάσης της Forthnet, με την τάση αυτή να δρα υποστηρικτικά, τόσο στο μέσο έσοδο ανά συνδρομητή, όσο και στην ενίσχυση της πιστότητας των πελατών.



Τηλεπικοινωνιακές Υπηρεσίες
Στο τέλος του 3ου τριμήνου του 2014, οι συνδρομητές τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών αυξήθηκαν κατά 10,4% συγκριτικά με πέρυσι, καθώς ανήλθαν στους 673,2 χιλιάδες. Τους τελευταίους 12 μήνες, το μερίδιο αγοράς της Forthnet σε συνδρομητές LLU, αυξήθηκε κατά 1,7 ποσοστιαίες μονάδες, επαληθεύοντας την απήχηση του Nova 3Play.

Πρόσφατες Εξελίξεις
 Στις 31 Οκτωβρίου του 2014, η εταιρεία κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού προς τις δανείστριες τράπεζες. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε προπαρασκευαστικές ενέργειες για την άντληση κεφαλαίων μέσω της έκδοσης μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με σχετική εξουσιοδότηση που έχει ήδη παρασχεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αναμένεται να λάβει την οριστική του απόφαση επί αυτού του θέματος μέχρι το τέλος του έτους, ανάλογα με την έκβαση των δυο μη-δεσμευτικών προτάσεων που έχει ανακοινώσει και άλλους παράγοντες που δύνανται να επηρεάσουν την λήψη μιας τέτοιας απόφασης.
 Η εταιρεία ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με τη Disney, για αποκλειστική μετάδοση περιεχομένου μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης, εξασφαλίζοντας κινηματογραφικές ταινίες από ένα από τα κορυφαία στούντιο του κόσμου.
 Η Forthnet βελτιώνοντας συνέχεια την εμπειρία των συνδρομητών της, παρουσίασε την ανασχεδιασμένη υπηρεσία e-bill, καθώς και το νέο e-shop.