Συναρπαστικός Ιούνιος με τις καλύτερες τηλεοπτικές επιλογές...

Νέα Ενημέρωση: To ζωικό βασίλειο της Disney στα κανάλια Novacinema!
Το «True Detective» επιστρέφει στα κανάλια Novacinema!
Θερινό σινεμά στο σπίτι με Nova 3Play!
Ιούνιος με τις πιο υπέροχες ταινίες στις κινηματογραφικές ζώνες...
Πλούσιο θα είναι και τον Ιούνιο το τηλεοπτικό μενού της υπηρεσίας Nova 3Play, με ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά και πολλά ακόμη να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Στα αθλητικά highlights του μήνα ξεχωρίζουν οι live μεταδόσεις των καναλιών Eurosport από την τελική φάση του French Open, του κορυφαίου Grand Slam που χαρίζει μοναδικές στιγμές στους φανατικούς του τένις, αλλά και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.
...
Νέα Ενημέρωση: To ζωικό βασίλειο της Disney στα κανάλια Novacinema!
Υπέροχες κλασικές δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους, από 19/6 μέχρι 28/7

Το ζωικό βασίλειο της Disney κάνει… περιοδεία αυτό το καλοκαίρι στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, μαζί με υπέροχες κλασικές ταινίες. Από 19 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουλίου, αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00 (Novacinema 2 και Novacinema 2 HD). Οι προβολές θα συνεχίζονται καθημερινά στις 15:00 (Novacinema 1 & Novacinema 1 HD) και τα Σαββατοκύριακα στις 09:30 (Novacinema 4).

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα ταξιδέψουν σε φανταστικούς κινηματογραφικούς κόσμους, συντροφιά με αγαπημένα ζωάκια-ήρωες, που πρωταγωνιστούν στις ωραιότερες animated παραγωγές του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο, που θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά: «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα συναντήσουν «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», τον «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», τον «Bambi» και πολλά άλλα ακόμη υπέροχα animations.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν στη Χώρα του Ποτέ µε τον «Πήτερ Παν», θα ακολουθήσουν την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και θα αφεθούν στη «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μίκυ Μάους. Επίσης, η ιστορία του αγαπημένου «Πινόκιο» θα συγκινήσει γι’ ακόμη μια φορά, ενώ οι απίθανες περιπέτειες του Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

  Το «True Detective» επιστρέφει στα κανάλια Novacinema!
Πρεμιέρα στις 21/6, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, για το δεύτερο κύκλο της σειράς της ΗΒΟ

We Get the World We Deserve. Η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «True Detective» κάνει δυναμικό comeback από τις 21 Ιουνίου στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Με ανανεωμένο καστ και το πρωταγωνιστικό δίδυμο Colin Farell και Vince Vaughn, η βραβευμένη με 5 Emmy σειρά της ΗΒΟ θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους, καθώς και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν.

Η υπόθεση του δεύτερου κύκλου της σειράς «True Detecive» επικεντρώνεται στον απόηχο μιας μυστηριώδους δολοφονίας, όπου τρεις αστυνομικοί και ένας πρώην εγκληματίας, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την «αυτοκρατορία» του, παγιδεύονται σ’ έναν θανάσιμο ιστό προδοσίας και συνωμοσίας, με φόντο τα άγονα τοπία της Καλιφόρνιας. Το ρόλο του πρώην εγκληματία Frank Semyon υποδύεται ο Vince Vaughn, ενώ τους τρεις αστυνομικούς ο Colin Farell (Ray Velcoro), η Rachel McAdams (Ani Bezzerides) και ο Taylor Kitsch (Paul Woodrugh).

Η σειρά της ΗΒΟ ακολουθεί τη μορφή ανθολογίας, με κάθε κύκλο να είναι βασισμένος σε διαφορετική ιστορία, αλλά και νέους χαρακτήρες. Ο δεύτερος κύκλος που υπογράφει ο Nic Pizzolatto, είναι γυρισμένος στην Καλιφόρνια και αποτελείται από 8 επεισόδια, όπως και ο πρώτος. Τα δύο πρώτα επεισόδια φέρουν την σφραγίδα του Justin Lin (Fast & Furious 6: Μαχητές των δρόμων), ενώ τα υπόλοιπα θα αναλάβουν γνωστοί σκηνοθέτες. Πρωταγωνιστές στον πρώτο κύκλο που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τα Novacinema, ήταν οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson.

Η σειρά «True Detecive», που απέσπασε υποψηφιότητες σε κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία όπως Χρυσής Σφαίρας, SAG Awards και Emmy Awards, χαρακτηρίστηκε από τον αμερικανικό Τύπο ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές του 2014. Για τον πρώτο κύκλο, το περιοδικό «The Hollywood Reporter» προσδιόρισε την υποκριτική, το διάλογο και την πειστική παραγωγή ως τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς, ενώ η εφημερίδα «The Daily Telegraph» τη χαρακτήρισε ως την πιο φιλόδοξη αστυνομική σειρά των τελευταίων ετών.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Συναρπαστικός Ιούνιος με τις καλύτερες τηλεοπτικές επιλογές...
Πλούσιο θα είναι και τον Ιούνιο το τηλεοπτικό μενού της υπηρεσίας Nova 3Play, με ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά και πολλά ακόμη να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Στα αθλητικά highlights του μήνα ξεχωρίζουν οι live μεταδόσεις των καναλιών Eurosport από την τελική φάση του French Open, του κορυφαίου Grand Slam που χαρίζει μοναδικές στιγμές στους φανατικούς του τένις, αλλά και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Οι 72 ταινίες του Novalifε ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και διάθεση. Ανάμεσα τους η ταινία «Jobs», με τον Άστον Κούτσερ να κερδίζει τις εντυπώσεις υποδυόμενος τον συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, αλλά και η ταινία «Λίντα Λάβλεϊς: Το Βαθύ Λαρύγγι», με την οποία ζωντανεύει η τραγική ιστορία της θρυλικής πορνοστάρ, Λίντα Λάβλεϊς. Μια διαφορετική διάσταση στην αξία της ανθρώπινης αγάπης δίνει η αισθηματική κωμωδία «Έρωτας Είναι…», με τους Πιρς Μπρόσναν και Τρίνε Ντίρχολμ, ενώ στο πρόγραμμα του Novalifε καταφθάνουν και «Οι Εκδικητές» με τους Ρέιφ Φάινς, Ούμα Θέρμαν και Σον Κόνερι να χαρίζουν στιγμές περιπέτειας. Επίσης, άφθονο γέλιο χαρίζει η γνωστή παλιοπαρέα των Ζακ Γαλυφιανάκης, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς και Τζάστιν Μπάρθα στην blockbuster κωμωδία «The Hangover Part III».

Αν και καλοκαίρι, οι σειρές δεν σταματούν ποτέ στα κανάλια της Nova. Τα FOX και FOX Life υποδέχονται τον Ιούνιο με 56 σειρές, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι νέοι κύκλοι επεισοδίων των σειρών «Graceland», «Tyrant» και «Witches of East End», αλλά και η νέα χιουμοριστική αστυνομική σειρά «Backstrom» του Χαρτ Χανσον, δημιουργού της σειράς «Bones». Επίσης, στο πρόγραμμα του Νovalifε περιλαμβάνονται οι επιτυχημένες σειρές «Velvet», «NCIS», «The Mentalist», «The Leftovers» και η ελληνική «Safe Sex».

Υπέροχα ντοκιμαντέρ θα ταξιδέψουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play στον κόσμο της γνώσης. Το National Geographic Channel HD παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Στίβεν Χόκινγκ: Επιστήμη του μέλλοντος», με τον διάσημο αστροφυσικό και την ομάδα του να διερευνούν τις πλέον σύγχρονες καινοτομίες και ανακαλύψεις. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στους δεινόσαυρους παρουσιάζει το National Geographic Channel, ενώ το History ρίχνει φως στα γεγονότα που σημάδεψαν μια από τις πιο καθοριστικές μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας, μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ «Σον Μπιν: Η μάχη του Βατερλό». «Τα μυστικά των νησιών» αποκαλύπτονται στο Travel Channel, το απόλυτο ταξιδιωτικό κανάλι που μας οδηγεί επίσης σε «Ονειρικές Παραλίες».


Νova. Ζεις καλύτερα!

  Χρόνια Πολλά μπαμπά από τα κανάλια Novacinema!
Ιούνιος με τις πιο υπέροχες ταινίες στις κινηματογραφικές ζώνες

Οι μπαμπάδες όλου του κόσμου γιορτάζουν στις 21 Ιουνίου και τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova γιορτάζουν μαζί τους. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema συνεχίζουν και τον Ιούνιο να κλείνουν ραντεβού με τις αγαπημένες τους κινηματογραφικές ζώνες, πραγματοποιώντας «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», «Date Nights» ραντεβού, αλλά και… «Bloody Fridays» καταστάσεις, με δυνατότητα εγγραφής των ταινιών, μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+, για να τις παρακολουθούν όποτε εκείνοι θέλουν.

Για τη γιορτή του πατέρα στις 21/6, το Novacinema 4 παρουσιάζει από τις 17:35, πέντε ιστορίες σχετικές με την ημέρα. Συγκίνηση προκαλεί η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών ιαπωνική ταινία «Πατέρας και γιος», αλλά και η πραγματική ιστορία «Ο παράδεισος είναι αληθινός», με τον ισχυρισμό ενός 4χρονου ότι επισκέφθηκε τον παράδεισο όταν βρισκόταν στο χειρουργείο. Απίστευτο γέλιο προκαλεί όμως και ο Βινς Βον, όταν αποκαλύπτει ότι είναι κατά λάθος… ο βιολογικός πατέρας 533 παιδιών, στην ταινία «Delivery Man: Δεν τα φέρνει τα παιδιά ο πελαργός».

«Διασταυρούμενα πυρά» από την Γερμανία περιλαμβάνει τον Ιούνιο η κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00 σε Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Πρόκειται για μια ταινία που έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή και δίνει μια νέα οπτική για το πώς μπορούν να διαμορφωθούν οι ανθρώπινες σχέσεις σε καιρό πολέμου. Οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν επίσης στη Σαουδική Αραβία με το «Απαγορευμένο ποδήλατο», αλλά και στις ΗΠΑ με «Μικρά όμορφα πλάσματα», ενώ από το Βέλγιο έρχεται η ταινία «My Son».

Οι «Άσπονδοι εραστές» και «Η πεντάμορφη και το τέρας» είναι κάποιες από τις ιστορίες αγάπης που θα προβάλει η κινηματογραφική ζώνη «Date Night» του Novacinema 4, κάθε Σάββατο στις 21:00. Τέλος, οι φανατικοί του τρόμου εξακολουθούν να παρακολουθούν ανατριχιαστικές σκοτεινές ιστορίες, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στις «Bloody Fridays» βραδιές του Novacinema 3. Τον Ιούνιο, η δημοφιλής ζώνη παρουσιάζει, σε Α’ προβολή, την ταινία «Στην κόψη του ξυραφιού», στην οποία η ζωή μιας ευτυχισμένης εγκύου αρχίζει να διαταράσσεται, καθώς το φάντασμα ενός νεαρού κοριτσιού εμφανίζεται επανειλημμένως και την απειλεί.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


 "Κρίνεται παράνομη η απόφαση ΔΣ ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος"...
Η Forthnet γνωστοποιεί ότι με την υπ. αριθμ. 2026/2015 τελεσίδικη απόφασή του, το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την υπ. αριθμ. 731/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί πλήρη δικαίωση της θέσης της εταιρείας μας, καθώς αναγνωρίζει ως εξ υπαρχής άκυρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, με την οποία παρανόμως παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016, στην Κυπριακή εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων «Media Goal LTD».

 Η Forthnet είχε εξ αρχής καταγγείλει το παράνομο της απόφασης της ΕΠΟ, προσφεύγοντας στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προς αποκατάσταση της νομιμότητας. Μετά την έκδοση της ανωτέρω απόφασης του Εφετείου, αναμένουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ θα προβεί άμεσα σε όλες τις επιβαλλόμενες νόμιμες ενέργειες, διακόπτοντας άμεσα την παρανομία και προχωρώντας σε ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος με επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, ακολουθώντας αυτή τη φορά όλες τις νόμιμες διαδικασίες.