Η Super League στα κανάλια Novasports μέχρι το 2019...

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα «παίζει» μπάλα και τα επόμενα 4 χρόνια στα κανάλια Novasports! Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, προχώρησαν σε επέκταση της συμφωνίας με τη Super League, εξασφαλίζοντας μέχρι το 2019 τη δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση για τον Έλληνα φίλαθλο...

.Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και την τεχνογνωσία 20 χρόνων, θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο, το αθλητικό περιεχόμενο που πραγματικά ενδιαφέρει τον Έλληνα φίλαθλο. Τα αθλητικά κανάλια της Nova, είναι αυτά που άλλαξαν τα δεδομένα στην Ελληνική τηλεόραση. Από την καθιέρωση των πολυκάμερων αθλητικών μεταδόσεων, μέχρι τις High Definition και τις 3D παραγωγές και μεταδόσεις που έκαναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και από τη χρήση μέσων και τεχνολογιών αιχμής, όπως οι κάμερες ultra high speed που χαρίζουν μοναδικά στιγμιότυπα, μέχρι τη βραβευμένη υπηρεσία Nova GO, για να βλέπεις πραγματικά όπου και αν είσαι την ομάδα σου, έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο πλέον απολαμβάνουμε τα αθλητικά γεγονότα.

Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας επισήμανε: «Με την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Super League, εξασφαλίσαμε έως το 2019, το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο για τους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές μας. Σε μια δύσκολη εποχή, τόσο για την Ελληνική κοινωνία, όσο και για τον Ελληνικό αθλητισμό, εμείς στηρίζουμε έμπρακτα τις στρατηγικές μας επιλογές και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα!».

Ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επέκταση της Σύμβασης Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης, την οποία υπογράψαμε σήμερα. Μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της Super League και της Forthnet διασφαλίζει τις ομάδες-μέλη της Super League για τα επόμενα χρόνια, επιτρέποντάς τους τον μακροπρόθεσμο οικονομικό προγραμματισμό. Θέλω να ευχαριστήσω το διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τα στελέχη της εταιρείας για την άψογη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».