Από το Filmnet στα Novasports: 21 χρόνια καινοτομίας στις μεταδόσεις!

Σαν σήμερα, στις 2 Οκτωβρίου 1994 η πρώτη μετάδοση αθλητικού γεγονότος από τη συνδρομητική τηλεόραση 21 χρόνια που άλλαξαν το τρόπο μεταδόσεων στην ελληνική τηλεόραση! 
Σαν σήμερα στις 2 Οκτωβρίου 1994, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη μετάδοση αθλητικού γεγονότος από τη συνδρομητική τηλεόραση του Filmnet. Ήταν ο αγώνας Ηρακλής - ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής...

...
Από εκείνη τη σημαδιακή ημέρα για την ελληνική τηλεόραση, πέρασαν 21 ολόκληρα χρόνια. Tο Filmnet άνοιξε το δρόμο, για να ακολουθήσει στις 12 Αυγούστου 1996, το SuperSport, το πρώτο αμιγώς αθλητικό κανάλι της χώρας, αφήνοντας τη σφραγίδα του στις αθλητικές μεταδόσεις. Το σημείο σταθμός όμως, που άλλαξε εντελώς τον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας, ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 1999, όταν ξεκίνησε η δοκιμαστική προβολή της Nova, της πρώτης συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, με τη διάθεση πολλών αθλητικών καναλιών για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες μεταδόσεων! Το 2008, τα κανάλια SuperSport, μετονομάστηκαν σε κανάλια Novasports, προσφέροντας στον έλληνα φίλαθλο αυτό που πραγματικά αγαπάει, όλα για την ομάδα του!

Τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, είναι αυτά που έμελλε να αλλάξουν τις συνήθειες των φιλάθλων, και από τις Κυριακές που πέρναγαν με ένα ραδιοφωνάκι κολλημένο στο αυτί, φτάσαμε στη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων, με πολυκάμερα συνεργεία, με χρήση τεχνολογιών αιχμής και γραφικά υψηλού επιπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, από το σαλόνι του σπιτιού τους. Από την εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition), που τα κανάλια Novasports φέρανε πρώτα στην Ελλάδα, μέχρι τη χρήση ultra high speed κάμερας που χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα, τα αθλητικά κανάλια της Nova μεταφέρουν τους συνδρομητές τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας, ενώ μέσα από τη βραβευμένη υπηρεσία Nova GO, μπορούν οι φίλαθλοι να βλέπουν τους αγώνες της ομάδας τους, όπου και αν βρίσκονται!

Τα κανάλια Novasports, με εμπειρία δύο δεκαετιών και τεχνογνωσία που δεν αντιγράφεται, συνεχίζουν να βελτιώνουν διαρκώς την εμπειρία θέασης και να οδηγούν τις εξελίξεις στον τρόπο μετάδοσης αθλητικών γεγονότων!

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!