"Nova Highlights: 05 - 13 Οκτωβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 06/10: 
«Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης»: Οι φτερωτοί μυστικοί πράκτορες έρχονται στα Novacinema! Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
... 





«Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης»: Οι φτερωτοί μυστικοί πράκτορες έρχονται στα Novacinema!
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Η ξέφρενη οικογενειακή κωμωδία κινουμένων σχεδίων, σε σκηνοθεσία των Έρικ Νταρνέλ και Σάιμον Τζ. Σμιθ, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HDμε στόχο να μοιράσει άπλετο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Οι γνωστοί από την ταινία «Μαδαγασκάρη» φτερωτοί μυστικοί πράκτορες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», και ταξιδεύουν τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova σε μια μοναδική διαδρομή στη Βενετία, στη Σαγκάη, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Κεντάκι. Στόχος τους, να κατατροπώσουν τον σατανικό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

Η ταινία μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη τόσο από την υπηρεσία Nova On Demand, όσο και από την υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


"Nova Highlights: 05 - 13 Οκτωβρίου"…   

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD από τις 21:00
«Show me a hero» & «1992» (Νέες σειρές)
Απολαύστε τις δυο νέες σειρές από 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα από τις 21:00.Οι έντονες φυλετικές εντάσεις κορυφώνονται όταν ο δήμαρχος της πόλης με δικαστική εντολή καλείται να προχωρήσει στην ανέγερση σπιτιών χαμηλού εισοδήματος. Οι κάτοικοι αντιδρούν και ακολούθως ξεκινούν έντονες κοινωνικές και πολιτικές διαμάχες. Μη χάσετε με τίποτα τη νέα συναρπαστική μίνι σειρά «Show me a hero» των έξι επεισοδίων της ΗΒΟ, η οποία διαθέτει μάλιστα και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπως η Γουινόνα Ράιντερ, ο Τζέιμς Μπελούσι, ο Άλφρεντ Μολίνα και η Κάθριν Κίνερ. Ακολουθεί αμέσως μετά η σειρά «1992» η οποία διαδραματίζεται στις αρχές του ‘90 ξεκινά η επιχείρηση Clean Hands, που ερευνά πολιτικά σκάνδαλα και τη διαφθορά των πολιτικών κομμάτων στην Ιταλία, με αποτέλεσμα την αυτοκτονία πολλών πολιτικών προσωπικοτήτων. Απολαύστε τη συναρπαστική ιστορία 6 διαφορετικών ανθρώπων που εμπλέκονται στη ραγδαία αλλαγή πολιτικού σκηνικού της Ιταλίας, μέσα από αυτή την εκπληκτική νέα σειρά, που ξεκινά τον Οκτώβριο στα κανάλια Novacinema!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου Fox Life στις 21:50
«Devious Maids» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο Μαρκ Τσέρι, ο δημιουργός του βραβευμένου με Emmy «Desperate Housewives», επιχειρεί μια αδιάκριτη ματιά στο ανήθικο σύμπαν των πλούσιων και διάσημων.Οι δολοφονίες και οι δολοπλοκίες είναι χαρακτηριστικά του «Devious Maids», της νέας σειράς του FOX Life που εκτυλίσσεται στις επαύλεις των πλουσιότερων και ισχυρότερων οικογενειών του Μπέβερλι Χιλς. Σε ένα μέρος όπου τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού είναι εξίσου ευφυή, πνευματώδη, υπερφίαλα και σατανικά με τα αφεντικά τους, η ταξική πάλη γίνεται τόσο διασκεδαστική και «βρόμικη» όσο ποτέ άλλοτε. Γιατί στο Μπέβερλι Χιλς, όποιος γνωρίζει τα βρόμικα μυστικά των γύρω του είναι και ο πιο ισχυρός. Η σειρά επικεντρώνεται σε μια μικρή ομάδα υπηρετριών, που δένονται μεταξύ τους μέσα από την εργασία τους, τις δυσκολίες της ζωής και το μελοδραματικό περιβάλλον στο οποίο κινούνται οι εργοδότες τους. Μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου της Φλόρα, την αναπάντεχη σύλληψη της Ρόζι από την υπηρεσία μετανάστευσης, τη διάλυση της σχέσης της Βαλεντίνα και της Ζόιλα και τον ψεύτικο αρραβώνα της Κάρμεν που είδαμε στον πρώτο κύκλο, η 2η σεζόν της σειράς υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. 
Το Μπέβερλι Χιλς κατακλύζεται από ένα κύμα δολοφονιών που δημιουργεί αναστάτωση στους κατοίκους του. Στο μεταξύ, η Μαρισόλ ξεκινά μία νέα σχέση, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι ο καινούριος αγαπημένος της δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η τάση της Ζόιλα να ελέγχει τα πάντα αρχίζει να έχει επιπτώσεις στην προσωπική της ζωή, κυρίως σε σχέση με τη Βαλεντίνα, που δουλεύει πλέον για νέο εργοδότη. Η κατάσταση με τα χαρτιά της Ρόζι είναι ρευστή, ενώ η Κάρμεν απολαμβάνει τη νέα της ζωή ως αρραβωνιαστικιά ενός ποπ σταρ.


Κυριακή 4 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 11:00
«7o P.I.C.K. Πάτρας» (Ζ)

Το 7ο Διεθνές Σιρκουϊ για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.) τρέχει και τη φετινή σεζόν στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της NOVA θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τις μάχες των κορυφαίων οδηγών του Kart



Κυριακή 4 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 20:30
«Super League Ελλάδα 2015-16 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο ΠΑΟΚ, στο δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι στο γήπεδό του, θα επιδιώξει τη νίκη όπως έκανε και με την ΑΕΚ στην 4η εμβόλιμη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του δυνατό ματς πρωταθλήματος για φέτος. Αμφότερες ομάδες προέρχονται από μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
      



Δευτέρα 5 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Νovacinema 1 HD από τις 21:00
       «Show me a hero» (Πρώτη προβολή)
Yonkers New York 1960, οι έντονες φυλετικές εντάσεις κορυφώνονται όταν ο δήμαρχος της   πόλης με δικαστική εντολή καλείται  να προχωρήσει στην ανέγερση σπιτιών χαμηλού εισοδήματος. Οι κάτοικοι αντιδρούν και ξεκινάνε έντονες κοινωνικές και πολιτικές διαμάχες. 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Νovacinema 1 HD από τις 22:10
«1992» (Πρώτη προβολή)
Ξεκινά η πιο αμφιλεγόμενη περίοδος της Ιταλίας! Η συναρπαστική ιστορία 6 διαφορετικών ανθρώπων που εμπλέκονται στην ραγδαία αλλαγή πολιτικού σκηνικού της Ιταλίας. Αρχές του ‘90 ξεκινά η επιχείρηση Clean Hands που ερευνά για πολιτικά σκάνδαλα και τη διαφθορά των πολιτικών κομμάτων με αποτέλεσμα την αυτοκτονία πολλών πολιτικών προσωπικοτήτων.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«The leftovers II» (Πρώτη προβολή)
Η νέα σειρά της HBO The Leftovers ΙΙ έρχεται στο Novacinema1 HD 48 ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική! Η σειρά της οποίας το σενάριο υπογράφει ο Damon Lindelof ο σεναριογράφος του θρυλικού Lost καθώς και των ταινιώνPrometheus & Star Trek: Into the Darkness, αναμένεται να μας εκπλήξει με γερές δόσεις αγωνίας για άλλη μια φορά. Μεταφυσική ιστορία με θέμα τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων και πληθυσμών χωρίς κανένα απολύτως ίχνος. Πίσω οι ελάχιστοι εναπομείναντες στη γη να ξεκινούν απ την αρχή... προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος. Πρωταγωνιστεί η Lyv Tayler.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD
«Ωρα των Πρωταθλητών» (Ζ)
Σε 60 λεπτά όλες οι ειδήσεις της ημέρας, αποκλειστικά θέματα, ρεπορτάζ από όλα τα αθλήματα και ζωντανές συνδέσεις.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου FOX Life στις 22:40
«How to get away with murder 2» (Νέο επεισόδιο)
Η πανέξυπνη και χαρισματική καθηγήτρια εγκληματολογίας και κορυφαία δικηγόρος Άναλιζ Κίτινγκ προσκαλεί πέντε από τους φοιτητές της στο πρώτο έτος της Nομικής να δουλέψουν μαζί της σε πολύ δύσκολες αληθινές υποθέσεις. Η Μικαέλα, ο Γουές, η Λόρελ, ο Άσερ και ο Κόνερ εργάζονται υπό τις οδηγίες της καθηγήτριας τους, που τους ωθεί επιδέξια να κάνουν τη βρόμικη δουλειά στις υποθέσεις της, όπως το να ξελογιάσουν κάποιον για να του αποσπάσουν πληροφορίες για μία υπόθεση ή να ερευνήσουν το παρελθόν ενός μάρτυρα κατηγορίας, προκειμένου να «βγάλουν τα άπλυτά του στη φόρα». Οι φοιτητές έχουν συνειδητοποιήσει ότι η εκπληκτική καθηγήτριά τους είναι επικίνδυνη, ωστόσο θα έρθει κάποια στιγμή που θα χρειαστούν τη βοήθειά της, διότι θα βρεθούν μπλεγμένοι και οι ίδιοι σε ένα έγκλημα.
Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου κύκλου αναλώθηκε στην προσπάθεια να ανακαλυφθεί ο δολοφόνος του Σαμ και της Λίλα Στάνγκαρντ, το «How To Get Away With Murder» αναμένεται να κάνει επεισοδιακή επιστροφή, με την επίλυση του μυστηρίου που καλύπτει το θάνατο της Ρεβέκα. Στο φινάλε του κύκλου, η κοπέλα του Γουές βρέθηκε επίσης δολοφονημένη στο υπόγειο από τους Φρανκ και Άναλιζ, που υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD
«Today»
Kαθημερινή εκπομπή που μας θυμίζει τι συνέβη σαν σήμερα στον ελληνικό και διεθνή αθλητισμό.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου Disney XD στις 15:00
«Ο πόλεμος των άστρων: Οι επαναστάτες 2» (Πρεμιέρα κύκλου)
Ο δεύτερος, πολυαναμενόμενος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Ο πόλεμος των Άστρων: Οι επαναστάτες»,  που έχει βασιστεί στο θρυλικό έπος του Πολέμου των Άστρων, αποκλειστικά στο Disney XD. Στο πρώτο, διπλής διάρκειας επεισόδιο, που έχει τίτλο «Η Πολιορκία του Λοθάλ», ο ανακριτής είναι πια νεκρός και η ομάδα επιστρέφει στον πλανήτη Λοθάλ. Όμως ο αγώνας ενάντια στην Αυτοκρατορία δεν έχει τελειώσει και η κατάσταση παίρνει θανάσιμη τροπή, όταν κάνει την εμφάνισή του ο σατανικός Νταρθ Βέιντερ. Απολαύστε την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 15:00 και δείτε ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς κάθε Σάββατο την ίδια ώρα. 

Σάββατο 10 Οκτωβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 16:30
«Παίζουμε Ελλάδα» (Ζ)
H σαββατιάτικη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» ξεκινάει από αυτό το Σάββατο ταυτόχρονα με την έναρξη της Basket League για τη νέα σεζόν! Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τους αγώνες των 17.00 αλλά και όλα τα τελευταία νέα πριν και μετά τους αγώνες.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Οι πιγκουϊνοι της Μαδαγασκάρης» (Πρεμιέρα)


Οικογενειακή κιν. σχεδίων, 2014, Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ, Με τις φωνές των: Τομ ΜακΓκραθ, Κρις Μίλερ, Κρίστοφερ Νάιτς / ελλην. μεταγλ.: Πέτρος Δαμουλής, Γιάννης Δρίτσας, Στεφανία Φυλιάδη

Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης τέσσερις πανέξυπνοι πιγκουίνοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», έχοντας έναν σημαντικότατο στόχο: να καταφέρουν να κατατροπώσουν τον σατανικό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

Κυριακή 11 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Birdman ή η απρόσμενη αρετή της αφέλειας» (Πρεμιέρα)
Κομεντί, 2014, Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου, Ηθοποιοί: Μάικλ Κίτον, Έμα Στόουν, Ναόμι Γουότς, Ζακ Γαλιφιανάκης
Ο Ρίγκαν είναι ένας πρώην σταρ υπερηρωικών ταινιών, που ελπίζει πως με την τελευταία του φιλόδοξη παραγωγή στο Μπρόντγουεϊ θα καταφέρει, μεταξύ άλλων, να «αναστηλώσει» τη σχεδόν τελειωμένη του καριέρα…

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου FOX στις 22:45                                    «The walking dead 6» (Πρεμιέρα κύκλου) 
FEAR NOT! ΤΟ WALKING DEAD ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ FOX.
Ο 6ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «The Walking Dead» έρχεται στις οθόνες σας στις 12 Οκτωβρίου, με τα νέα επεισόδια να προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22:45 λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Στον 5ο κύκλο είδαμε τους πρωταγωνιστές να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιβιώσουν και να αποκτούν απίστευτη δύναμη. Κάποιοι από αυτούς έγιναν σχεδόν παράνομοι,  καθώς τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα. Στον 6ο κύκλο της σειράς τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού η ομάδα καλείται πλέον να συνειδητοποιήσει ότι έχει πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από την απλή επιβίωση. Η πορεία του Ρικ θα τον μεταμορφώσει από τον τύπο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και θεωρεί ότι είναι καλύτερο να σκοτώσει πριν τον σκοτώσουν, στον άνθρωπο που συνειδητοποιεί τη σημασία τού να μένει πιστός στις βασικές αρχές της ανθρωπιάς.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD από τις 21:00         «Ιστορίες για αγρίους» (Πρεμιέρα)
Κομεντί, 2014, Σκηνοθεσία: Ντάμιαν Σιφρόν, Ηθοποιοί: Ρικάρντο Ντάριν, Ρίτα Κορτέζε, Ερίκα Ρίβας, Όσκαρ Μαρτίνεζ, Λεονάρντο Σπαραγκλία
Η ταινία πραγματεύεται έξι ιστορίες ανθρώπινης απόγνωσης, που μπορεί να οδηγήσουν στην παραφροσύνη και την απώλεια του ελέγχου….