Πρεμιέρα του 2ου κύκλου Fargo στο OTE CINEMA 4HD...

Ο 2ος κύκλος του πολυβραβευμένου Fargo αποκλειστικά στον OTE TV
Το βραβευμένο με Χρυσές Σφαίρες® και Emmy® Fargo ξαναέρχεται στον ΟΤΕ TV με τον 2ο κύκλο σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, με νέο καστ και νέα ‘αληθινή ιστορία’ εγκλήματος. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πολυαναμενόμενη σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.
...
Ο νέος κύκλος του Fargo μας ταξιδεύει πίσω στο 1979 στο Σιού Φολς, στη Νότια Ντακότα και Λάβερν της Μινεσότα. Ο Λου Σόλβερσον (Πάτρικ Γουίλσον), στρατιωτικός που έχει επιστρέψει από το Βιετνάμ, ερευνά μια υπόθεση όπου εμπλέκονται μία τοπική συμμορία, ένα εγκληματικό συνδικάτο και μία αισθητικός, η Πέγκι Μπλούμκβιστ (Κίρστεν Ντανστ) μαζί με τον σύζυγό της Εντ (Τζέσι Πλίμονς), βοηθό στο τοπικό κρεοπωλείο. Βοηθός του Σόλβερσον στην υπόθεση είναι ο πεθερός του, ο Σερίφης Χανκ Λάρσον (Τεντ Ντάνσον). Η έρευνα θα οδηγήσει τους δύο άντρες σε ένα σύνθετο παζλ χαρακτήρων: τον δικηγόρο Καρλ Γουέδερς (Νικ Όφερμαν), βετεράνο του πολέμου στην Κορέα και φλύαρο αλκοολικό, τον Τζο Μπούλο (ο 3 φορές βραβευμένος με Emmy Μπραντ Γκάρετ), πρωτοπαλίκαρο του εγκληματικού συνδικάτου του Κάνσας Σίτι, τον βοηθό του και πάντα χαμογελαστό εκτελεστή Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπάιν). Ο Μπούλο και η ομάδα του έχουν βάλει στο μάτι την τοπική συμμορία Γκέραρντ στο Fargo, επικεφαλής της οποίας είναι η Φλόιντ Γκέραρντ (Τζιν Σμαρτ). Με τον άντρα της ετοιμοθάνατο, η Φλόιντ έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, προκαλώντας την οργή του -πάντα οξύθυμου- μεγάλου της γιού Ντοντ (Τζέφρι Ντόνοβαν). Ο μεσαίος γιος της οικογένειας, ο μεγαλόσωμος Μπέαρ (Άνγκους Σάμπσον) είναι ο πιο έντιμος, ενώ ο μικρός ο Ράι Γκέραρντ (Κίεραν Κάλκιν) βλέπει τον εαυτό του ως σκληροτράχηλο ενώ στην πραγματικότητα είναι σκύλος που γαβγίζει.              
Οι βραβευμένοι με Emmy® executive producers Νόα Χόλεϊ (δημιουργός/ σεναριογράφος/ σκηνοθέτης), Τζόελ και Ίθαν Κόεν, Γουόρεν Λίτλφιλντ και Τζον Κάμερον επιστρέφουν και στον δεύτερο κύκλο. Την παραγωγή του Fargo υπογράφουν η MGM Television και το FX Productions, με την MGM Television ως κύριο στούντιο.    
Ο 1ος κύκλος του Fargo έχει τιμηθεί με το βραβείο 2014 AFI Award, και συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 18 υποψηφιοτήτων στα Emmy® αποσπώντας συνολικά 3 διακρίσεις: Καλύτερη Μίνι-Σειρά, Σκηνοθεσία σε Μίνι-Σειρά (Κόλιν Μπάκσεϊ) και Καλύτερο Καστ Μίνι-Σειράς (Ρέιτσελ Τένερ). Το Fargo επίσης κέρδισε βραβείο CriticsChoice στην κατηγορία Καλύτερης Μίνι-Σειράς και 5 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα® αποσπώντας 2 βραβεία: Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας (Μπίλι Μπομπ Θόρτον) και Καλύτερης Μίνι-Σειράς.

Ο νέος κύκλος του Fargo θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.