H πολυσυζητημένη νέα σειρά «ScreamQueens» κάνει πρεμιέρα στο FOX...

Τα επεισόδια της νέας σειράς «ScreamQueens» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX PLAY 
Λίγο πριν φύγει το 2015, η πολυσυζητημένη νέα σειρά «ScreamQueens» κάνει πρεμιέρα στο FOX, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:40. Το νέο δημιούργημα των κορυφαίων παραγωγών Ryan Murphy, Brad Falchuk και Ian Brennan επανακαθορίζει το είδος των teens lashers, αποτελώντας τον τέλειο συνδυασμό μαύρης κωμωδίας,splatter θρίλερ και σειράς μυστηρίου. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, Vodafone TV και Cyta Hellas, ενώ τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand, μέσω FOXPlay.
...
Το 1995, ένα τραγικό ατύχημα συνέβη στο σπίτι της αδελφότητας Kappa Kappa Tau (ΚΚΤ) στο πανεπιστήμιο Wallaceτων ΗΠΑ, το μυστήριο γύρω από το οποίο δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Τώρα, η αδελφότητα διοικείται από την Chanel Oberlin (Emma Roberts) η οποία με τη βοήθεια των πιστών ακολούθων της, Chanel #2 (Ariana Grande), Chanel #3 (Billie Lourd) και Chanel #5 (Abigail Breslin) έχει κάνει την Kappa ένα σπίτι γεμάτο glamour, ομορφιά, style και μίσος για ότι δεν περιλαμβάνει τα 3 αυτά στοιχεία. Όταν η πρύτανης του πανεπιστημίου, Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), αποφασίζει ότι η μύηση στις αδελφότητες πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλες τις φοιτήτριες και όχι μόνο σε μια κακομαθημένη ελίτ, η Kappa θα πρέπει να δεχτεί υποψήφιες όπως η Grace Gardner (Skyler Samuels), ένα κορίτσι που προσπαθεί να ανακαλύψει περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας της και της αδελφότητας, με τη βοήθεια του Pete Martínez (Diego Boneta) ο οποίος τρέφει συναισθήματα για εκείνη και του υπερπροστατευτικού πατέρα της Wes Gardner (Oliver Hudson) ο οποίος διεκδικεί και κερδίζει θέση καθηγητή στο πανεπιστήμιοWallace. Η νέα «φουρνιά» της Kappa επίσης περιλαμβάνει τη Zayday Williams (Keke Palmer), την ιδιοφυή κολλητή της Grace στόχος της οποίας είναι η προεδρία της αδελφότητας, την Hester Ulrich (Lea Michele)που υποφέρει από σκολίωση και έχει εμμονή με τη Chanel, την Jennifer (Breezy Eslin), μια video blogger με αντικείμενο τα κεριά, το αγοροκόριτσο Sam (Jeanna  Han) και την Tiffany De Salle (Whitney Meyer) που είναι κουφή.

Η νέα κατάσταση απειλεί τη δημοτικότητα της Chanel και τη φήμη της Kappa, προκαλώντας μάλιστα μεγάλο πρόβλημα στη σχέση της πρώτης με τον Chad Radwell (Glen Powell), τον βαθύπλουτο γόνο και ηγέτη της αδελφότητας Dickie Dollar Scholars, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σε όλο το Πανεπιστήμιο. Γεμάτη θυμό, η Chanelκαι η στρατιά της από πιστά minions, θα κάνουν ότι μπορούν ώστε η εμπειρία των νέων υποψηφίων στο σπίτι να γίνει «τραυματική». Αυτό που θα ξεκινήσει σαν παιχνίδι, γρήγορα θα εξελιχθεί σε μια σειρά από δολοφονίες, με θύτη τον Κόκκινο Διάβολο, ένα μανιακό δολοφόνο ο οποίος φοράει τη μάσκα της μασκότ του Πανεπιστημίου. Ο αγώνας για επιβίωση ξεκινάει, σε ένα σκηνικό όπου όλοι κινδυνεύουν. Θα καταφέρουν τα κορίτσια της Kappa να ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητα του ψυχοπαθή δολοφόνου;

Η πρεμιέρα του συναρπαστικού«ScreamQueens» έρχεται αποκλειστικά στο FOX, ενώ όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα ondemand μέσω FOXPlay.


ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ @21:40