"Nova Highlights: 27 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου "...

Τελευταία ενημέρωση 22/08:
«Οι θεοί της Αιγύπτου» στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Οι θεοί της Αιγύπτου» στη Nova!
Η ταινία «Οι Θεοί της Αιγύπτου», μία περιπέτεια φαντασίας, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 22:00.
Η ταινία «Gods Of Egypt», περιγράφει το αρχαίο βασίλειο της Αιγύπτου, όπου θεοί και θνητοί ζουν σε μια αρμονική συνύπαρξη. Παράλληλα, όμως, η επιβίωση της ανθρωπότητας απειλείται από τον αμείλικτο θεό του σκότους, Σετ. Όλα αλλάζουν όταν ένας κοινός θνητός, θέλοντας να σώσει την αγαπημένη του και να βάλει ένα τέλος στον καταχθόνιος Σετ, αποφασίζει να στραφεί για βοήθεια στον παντοδύναμο θεό του ήλιου, Ώρο, με σκοπό να συμμαχήσει με τον Σετ, τον ανελέητο θεό του σκότους, ο οποίος έχει σφετεριστεί τον θρόνο της Αιγύπτου, βυθίζοντας την ειρηνική και ευημερούσα αυτοκρατορία στο χάος και τη σύγκρουση.
Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Άλεξ Πρόγιας, ενώ το  πρωταγωνιστικό  κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Μπρέντον Θουέιτς, Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, Τζέραρντ Μπάτλερ και Ελοντί Γιουνγκ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!
...
"Nova Highlights: 27 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου "...
...
Κυριακή 27 Αυγούστου Novasports1HD  στις 21:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ» (Ζ)
ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ αναμετρώνται για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αμφότερες ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα στην πρεμιέρα.

Κυριακή 27 Αυγούστου Discovery Channel στις 22:00
«Το νοσοκομείο της τελευταίας ελπίδας» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Στο χώρο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον βρίσκεται το Κτίριο 10: το μεγαλύτερο νοσοκομείο στον κόσμο που ασχολείται αποκλειστικά με προηγμένες κλινικές δοκιμές. Στο εσωτερικό του, τα πιο σπουδαία μυαλά διεξάγουν παράτολμες και κρίσιμες ιατρικές έρευνες, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά νέες θεραπείες σε ανθρώπους. Η σειρά εξασφάλισε αποκλειστική πρόσβαση στις αίθουσες του Κτιρίου 10 και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς τα ιατρικά θαύματα του αύριο προετοιμάζονται μέσα σε ερευνητικά εργαστήρια αιχμής από τους κορυφαίους επιστήμονες της ιατρικής. Γνωρίστε τους γιατρούς, τους ερευνητές αλλά και τους ασθενείς οι οποίοι, όλοι μαζί, κάνουν την πρόοδο πραγματικότητα!

Κυριακή 27 Αυγούστου Novasports1HD  στις 23:30
«Ωρα των Πρωταθλητών» (Ζ)
Η εκπομπή «Ωρα των Πρωταθλητών» μεταφέρει όλα τα γκολ, τα στιγμιότυπα και το παρασκήνιο από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League..

Κυριακή 27 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ» (Πρεμιέρα)
Με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να σφίγγει τον κλοιό γύρω του, ο Κρίστιαν Γουλφ, μαθηματική διάνοια και λαμπρός λογιστής, αναλαμβάνει μια δουλειά σε μια φαινομενικά νομοταγή εταιρεία ρομποτικής... (Αστυνομική ταινία δράσης, Μπεν Αφλεκ, Ανα Κέντρικ)

Δευτέρα 28 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:30
«Super League Σουρωτή 2η Αγωνιστική» (Ζ)
Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και η ποδοσφαιρική δράση ξαναέρχεται στην τηλεοπτική οθόνη. Ο αποψινός αγώνας ολοκληρώνει τη 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 29 Αυγούστου Novasports1HD στις 19:45
«Στίβος IAAF World Challenge League Ζάγκρεμπ» (Ζ)
Ακόμη ένα σπουδαίο meeting από τη σειρά της IAAF World Challeng διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα των φίλων του κλασικού αθλητισμού.


Τρίτη 29 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΟΥ ΠΑΩ, ΘΕΕ ΜΟΥ;» (Πρεμιέρα)
Από παιδί, ο Κέκο ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Τώρα, έχοντας πετύχει το στόχο του, απολαμβάνει τα προνόμιά του, μέχρι που η κυβέρνηση επιβάλλει μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα! (Κωμωδία, Κέκο Τζαλόνε, Ελεονόρα Τζοβανάρντι)

Τετάρτη 30 Αυγούστου FOX στις 21:50
«False flag» (Νέο επεισόδιο)
Το «False Flag» είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική δραματική σειρά θρίλερ (στην εβραϊκή διάλεκτο) που συνδέεται έμμεσα με την ιστορία της δολοφονίας του Mahmoud al-Mabhouh, ενός σημαντικού αξιωματούχου και συνιδρυτή της στρατιωτικής πτέρυγας της ισλαμικής Παλαιστινιακής ομάδας Χαμάς, τον Ιανουάριο του 2010 στο Ντουμπάι. Σε αυτή τη δυνατή ιστορία, πέντε Ισραηλινοί πολίτες βρίσκονται μέσα σε μια νύχτα μπλεγμένοι σε μια συγκλονιστική διεθνή ιστορία κατασκοπείας. Αυτοί οι άνθρωποι που ζούσαν μια συνηθισμένη ζωή ξύπνησαν ένα πρωί και ανακάλυψαν ότι έχουν εμπλακεί σε μια αδίστακτη επιχείρηση απαγωγής, μετά την εξαφάνιση του Υπουργού Άμυνας του Ιράν, κατά τη διάρκεια μιας μυστικής επίσκεψής του στη Μόσχα. Οι αντιδράσεις τους -άρνηση, γέλιο, αδιαφορία και θυμός- είναι όλες μάταιες. Η μυστικότητα της επιχείρησης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους και τους παρασύρει σε μια θύελλα δημοσιότητας και καχυποψίας. Γίνονται σύντομα οι νέοι ήρωες του Ισραήλ αλλά συγχρόνως το επίκεντρο της περιέργειας, της κοροϊδίας και του θαυμασμού ενός ολόκληρου έθνους.

Τετάρτη 30 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ZOOM» (Πρεμιέρα)
Οι φαινομενικά ασύνδετες ζωές μιας σχεδιάστριας κόμικς, ενός σκηνοθέτη και μιας επίδοξης συγγραφέως μπλέκονται με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο μέσα από τις ιστορίες που γράφει ο καθένας τους... (Κομεντί, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Αλισον Πιλ) 

Πέμπτη 31 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ» (Πρεμιέρα)
Υστερα από τη ληστεία μιας τράπεζας στο Σινσινάτι, οι υποψίες στρέφονται στον ιδιοκτήτη της. Οταν όμως το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλης κλίμακας συνωμοσία. (Ταινία δράσης,Μπρους Γουίλις, Κρίστοφερ Μελόνι)





Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (Πρεμιέρα)
Χωρίς οικονομική υποστήριξη και χωρίς προοπτικές, η νεαρή Μέρι Ρέινολντς αποφασίζει να λάβει μέρος σε έναν παγκόσμιου κύρους διαγωνισμό ανθοκομικής. Μοναδικός της σύμμαχος, η αγάπη της για τη φύση. (Αληθινή ιστορία, Εμα Γκρίνγουελ, Τομ Χιουζ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 17:30
«Στίβος IAAF World Challenge Ριέτι» (Ζ)
Ακόμη ένα σπουδαίο meeting από τη σειρά της IAAF World Challeng διεξάγεται στο Ριέτι της Ιταλίας και αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα των φίλων του κλασικού αθλητισμού.


Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ» (Πρεμιέρα)
Για να σώσει την αγαπημένη του και να βάλει ένα τέλος στην πολυετή τυραννία του αμείλικτου
θεού του σκότους Σετ, ένας κοινός θνητός στρέφεται για βοήθεια στον παντοδύναμο θεό Ωρο... (Περιπέτεια φαντασίας, Μπρέντον Θουέιτς, Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου) 

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:50
«Project Runway 15» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά μόδας «Project Runway» επιστρέφει στο FOX Life με τον 15ο κύκλο επεισοδίων, για να αναδείξει τους πιο ταλαντούχους νέους σχεδιαστές της Αμερικής. Τη σειρά παρουσιάζουν οι βραβευμένοι με Emmy πρωτοπόροι της μόδας Χάιντι Κλουμ και Τιμ Γκαν. 

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΔΥΣΣΕΙΑ» (Πρεμιέρα)
Η άγνωστη ζωή του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα. Ο Ζακ Κουστώ, το θρυλικό του σκάφος, οι συγκρούσεις και οι τρικυμίες, όχι μόνο στις απέραντες θάλασσες, αλλά και στην προσωπική του ζωή. (Αληθινή ιστορία, Λαμπέρ Ουιλσόν, Οντρέ Τοτού)