Πρεμιέρες νέων ξένων σειρών στην ΕΡΤ1...

Νέες βραβευμένες ξένες σειρές σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση εντάσσει στο νέο ανανεωμένο της πρόγραμμα η ΕΡΤ1 για τη φετινή τηλεοπτική περίοδο.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 23:10, κάνει πρεμιέρα η πολυβραβευμένη ερωτική δραματική σειρά μυστηρίου «The Affair», παραγωγής ΗΠΑ 2014 – 2016.
Στην πολυβραβευμένη αυτή σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί, όπως οι Ντόμινικ Γουέστ, Ρουθ Ουίλσον, Μάουρα Τίρνεϊ, Τζόσουα Τζάκσον, παρακολουθούμε τον συναισθηματικό αντίκτυπο μιας εξωσυζυγικής σχέσης ανάμεσα σε έναν καθηγητή -παντρεμένο με τέσσερα παιδιά- και μία σερβιτόρα που παλεύει να σταθεί στο γάμο και στη ζωή της μετά τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού της. Πώς βιώνουν τη σχέση τους οι δύο ήρωες και πώς  ερμηνεύουν ο καθένας τους με τη δική του ματιά τα πράγματα;
Στην πορεία, η πλοκή στρέφεται και στους συζύγους τους, στον τρόπο που ζουν και αυτοί από την πλευρά τους την απιστία των συντρόφων τους, ενώ ο θάνατος του αδελφού του ήρωα και η αστυνομική έρευνα για αυτόν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Η σειρά έχει μεταδοθεί από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έχει αποσπάσει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων.
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, κάνουν πρεμιέρα ακόμη δύο νέες ξένες σειρές.
Πιο συγκεκριμένα:
Στις 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δραματική σειρά «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» (Seaside Hotel), παραγωγής Δανίας 2013.
Η σειρά, που έγραψαν η Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με το σύζυγό της Στιγκ Θόρσμπε και σημείωσε τεράστια επιτυχία, διαδραματίζεται σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στη Δανία τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Παρακολουθούμε τα κωμικοτραγικά συμβάντα στις ζωές των πλούσιων παραθεριστών αλλά και του προσωπικού, καθώς οι καιροί αλλάζουν, την αισιοδοξία διαδέχεται η κρίση και ο μεγάλος υπόλοιπος κόσμος πέρα από τα σύνορα της μικρής Δανίας οδεύει προς την καταστροφή.
Η εποχή θυμίζει τη δική μας: την οικονομική κρίση, την άρνηση να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα της πραγματικότητας, καθώς και τα αιώνια όνειρα για την καλή ζωή.

Στη συνέχεια, στις 00:10, μεταδίδεται η βραβευμένη δραματική σειρά «Capital», παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2015, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα επεισόδια.
Η εποχή θυμίζει τη δική μας: την οικονομική κρίση, την άρνηση να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα της πραγματικότητας, καθώς και τα αιώνια όνειρα για την καλή ζωή.
Στη συνέχεια, στις 00:10, μεταδίδεται η βραβευμένη δραματική σειρά «Capital», παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2015, που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα επεισόδια.
Διαφορετικοί χαρακτήρες που μένουν στον ίδιο δρόμο συνυπάρχουν και μπλέκονται οι ζωές τους σε μια σειρά σύγχρονη και όλο ζωντάνια. Ο βραβευμένος με BAFTA δημιουργός της σειράς Πίτερ Μπόκερ μεταφέρει για τη μικρή οθόνη το ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζον Λάντσεστερ με πανέξυπνο τρόπο, με μια φρέσκια, ενδιαφέρουσα  ματιά στη σύγχρονη ζωή.
Μια μέρα, όλοι οι κάτοικοι του δρόμου παίρνουν με το ταχυδρομείο μια ανώνυμη κάρτα που γράφει: «Θέλουμε αυτό που έχεις». Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα γράμματα; Τι επιδιώκει; Καθώς το μυστήριο γύρω από τις ανώνυμες κάρτες πυκνώνει, ξεδιπλώνονται οι  ιστορίες των ανθρώπων και ζούμε μαζί τους την αγάπη και την απώλεια, το φόβο και την απληστία, την τύχη και το φθόνο και στον πυρήνα τους την οικογένεια και το σπίτι.
Μη χάσετε τις καλύτερες νέες σειρές στην ΕΡΤ1. Και έπεται συνέχεια!!!