Απευθείας αθλητικές μεταδόσεις αποκλειστικά στο ert.gr και στο ERTPLAY

17, 20 και 21.01.2018: Απευθείας αθλητικές μεταδόσεις αποκλειστικά στο ert.gr και στο ERTPLAY 
Η ΕΡΤ μεταδίδει αποκλειστικά διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της ert.gr και συγκεκριμένα από το υβριδικό κανάλι ERTPLAY (ERT Hybrid), αγώνες της Football League, της Basketball Champions League, της Basket League και της Handball Premier....

  Ειδικότερα, οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά στο ERTPLAY, στο ert.gr, στο app της ΕΡΤ των τηλεοράσεων smart tv, στα κινητά και τάμπλετ μέσω IOS και ANDROID και στο Facebook Live τους παρακάτω αγώνες, τις εξής ημέρες και ώρες:
 Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:00 σε ζωντανή μετάδοση τον εξ’ αναβολής αγώνα ποδοσφαίρου «ΟΦΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 

Στις 21:00 σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα μπάσκετ «ΒΟΝΝΗ – ΑΡΗΣ», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basketball Champions League. 
 Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 16:30 σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες μπάσκετ «ΚΥΜΗ -ΑΕΚ» και «ΑΡΗΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.
 Στις 19:00 σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα βόλεϊ «ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. 
 Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα ποδοσφαίρου «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
 Στις 20:00 σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα χάντμπολ «ΑΕΚ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier.