Πρεμιέρα για την διαδικτυακή πλατφόρμα conn-x TV!

Σε εμπορική λειτουργία μπαίνουν πλέον οι διαδικτυακές υπηρεσίες conn-x TV από το ΟΤΕ, με μηνιαία συνδρομή στα € 15 /μήνα. Η υπηρεσία conn-x TV θα διατίθεται αρχικός σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Για την απόκτηση της υπηρεσίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε ταχύτητα πρόσβασης conn-x 8 ή 24 mbps, συμβατό modem/router με το conn-x TV & τηλεόραση με έξοδο scart ή/και HDMI… Ο εξοπλισμός δέκτη χωρίς σκληρό δίσκο θα παρέχεται δωρεάν (Tilgin 400-020), ενώ με σκληρό δίσκο στα € 99 (Tilgin 400-002)… Η νέα υπηρεσία ψυχαγωγίας του ΟΤΕ θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες και παιχνίδια… Πιο συγκεκριμένα η υπηρεσία conn-x TV περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά κανάλια: • ΕΤ1 • ΝΕΤ • ΕΤ3 • Alter • Σινέ+ • Πρίσμα+ • Σπορ+ • conn-x TV Sports • Eurosport • Eurosport 2 • Extreme Sports • ESPN Classic • ESPN America • Nat Geo Wild • Discovery Science • Discovery World • Discovery Travel & Living • Style TV • Zone Reality • Fashion TV • World Fashion • Baby TV • Euronews • France 24 (Αγγλικό & Γαλλικό) • Al Jazeera (Αγγλικό & Αραβικό) • Russia Today • Deutsche Welle • Bloomberg • C Music TV • Nat Geo Music… Συνολικά 30 τηλεοπτικά κανάλια, στα οποία θα προστίθενται διαρκώς νέες υπηρεσίες καναλιών…

Τι είναι το FilmExpress και ποια η διαφορά με το FilmClub;
FilmExpress: Στο FilmExpress ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να «νοικιάσει» από μια συλλογή τίτλων, την ταινία που επιθυμεί να δει. Η βιβλιοθήκη του FilmExpress απαρτίζεται από μια πλούσια γκάμα ταινιών 1ης προβολής αλλά και κλασσικές ταινίες. Από τη στιγμή που ο συνδρομητής θα νοικιάσει την ταινία της επιλογής του, θα είναι διαθέσιμη για προβολή, για 24 ώρες. Περισσότερες από 200 ταινίες θα είναι διαθέσιμες (από τα μεγάλα Hollywood Studios), ποσοστό των οποίων θα ανανεώνεται σε μηνιαία βάση. Η διεθνής ορολογία που χρησιμοποιείται για την υπηρεσία FilmExpress είναι Video on Demand (VOD/ Βίντεο κατ’ απαίτηση). Για εμπορικούς λόγους έχει μετονομαστεί σε FilmExpress. Ουσιαστικά η υπηρεσία είναι γνωστή και ως Pay-Per-View (PPV), δηλαδή πληρωμή ανά χρήση (ενοικίαση).

FilmClub: Στο FilmClub ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να δει μέσα από μια συγκεκριμένη συλλογή (περισσότεροι από 700 τίτλοι) απεριόριστα, ταινίες, μουσικά videoclip, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές με ένα μόνο μηνιαίο πάγιο. Οι ταινίες που περιλαμβάνονται στο FilmClub είναι διαφορετικές από αυτές του FilmExpress. Δεν περιλαμβάνει ταινίες 1ης προβολής. Η διεθνής ορολογία για το FilmClub είναι Subscription Video on Demand (SVOD/ Συνδρομητικό Βίντεο κατ’ απαίτηση). Για εμπορικούς λόγους έχει μετονομαστεί σε FilmClub. Η υπηρεσία παρέχεται με μηνιαίο πάγιο (Monthly fee) και ο συνδρομητής έχει απεριόριστη θέαση στο περιεχόμενό της καθ’ όλη τη διάρκεια του προπληρωμένου μήνα…


Το conn-x TV σας καλωσορίζει στη νέα εποχή της τηλεόρασης.

Με πλούσιο περιεχόμενο που ανανεώνεται διαρκώς αλλά και με καινοτόμες υπηρεσίες που για πρώτη φορά σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο της τηλεόρασης.

Πάρτε τη διασκέδαση στα χέρια σας. Το conn-x TV σας προσφέρει την ανεκτίμητη δυνατότητα της επιλογής. Πλέον μπορείτε να δείτε αυτό που επιθυμείτε, όποια στιγμή θέλετε, αφού σας προσφέρονται:


Πληθώρα από ταινίες πρώτης προβολής μέσα από την πλούσια ταινιοθήκη του “FilmExpress”, διαθέσιμες για ενοικίαση τη στιγμή που επιθυμείτε.
Περισσότερους από 700 τίτλους με τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videoclips, ντοκιμαντέρ, παιδικές εκπομπές αλλά και κλασσικές ταινίες με απεριόριστη θέαση όλα διαθέσιμα στο “FilmClub”.
Πάνω από 30 τηλεοπτικά κανάλια με πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια (ειδησεογραφικά, αθλητικά, παιδικά, μουσικά, lifestyle & ντοκιμαντέρ).
Διασκεδαστικά casual παιχνίδια για όλη την οικογένεια.
Το conn-x TV προσφέρει:
τη βασική υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα:
να παρακολουθήσετε τις πιο ενδιαφέρουσες & ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά γεγονότα, μουσικά νέα και παιδικά προγράμματα μέσα από τα 30 και πλέον κανάλια του conn-x TV. Συγχρόνως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες των υπηρεσιών “Εγγραφής Προγραμμάτων” (PVR) και “Πάγωμα Ζωντανού Προγράμματος” (Time Shifted TV)*.
να έχετε πρόσβαση στην βιβλιοθήκη του FilmExpress για να ενοικιάσετε όποια ταινία επιθυμείτε για ένα 24ωρο με χρέωση ανά ταινία μέσα από μια πλούσια γκάμα κλασσικών αλλά και νέων ταινιών,
την υπηρεσία FilmClub που μπορείτε, με ένα μηνιαίο πάγιο, να έχετε πρόσβαση σε μια διαφορετική βιβλιοθήκη με πληθώρα από τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclips, ντοκιμαντέρ & παιδικές εκπομπές,
το πακέτο Premium, που με ένα μηνιαίο πάγιο μπορείτε να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο της τηλεόρασής σας με κανάλια αισθησιακού περιεχομένου,
τον αποκωδικοποιητή (με ή χωρίς σκληρό δίσκο).
Για την απόκτηση της υπηρεσίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτετε ταχύτητα πρόσβασης conn-x 8 ή 24 mbps, συμβατό modem/router με το conn-x TV & τηλεόραση με έξοδο scart ή/και HDMI.

* Για τις υπηρεσίες “Εγγραφή Προγραμμάτων” (PVR) και “Πάγωμα Ζωντανού Προγράμματος” (Time Shifted TV) απαιτείται αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο...


http://www.oteshop.gr/Δελτίο Τύπου - conn-x TV: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ!

· Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής με τη χρήση των τεχνολογιών ADSL και IPTV
· Τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, και με ηλεκτρονική απεικόνιση του προγράμματος εύκολα και απλά
· Ταινίες χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, όποτε εσείς θέλετε, με τα FilmΕxpress και FilmClub
· Τιμή έκπληξη 15 ευρώ/μήνα για πρόσβαση και στα τηλεοπτικά προγράμματα και σε υπηρεσίες video on demand
· Διαθεσιμότητα: Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Σταδιακά σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2009 - Με το σύνθημα «take control», ο ΟΤΕ παρουσιάζει το conn-x TV. Η καινοτόμος υπηρεσία για παρακολούθηση ελληνικών και ξένων τηλεοπτικών καναλιών, καθώς και ταινιών, προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ευρεία κλίμακα. Ο ΟΤΕ φέρνει στο σπίτι σας, την τηλεόραση της νέας εποχής και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το conn-x TV για να έχετε εσείς τον έλεγχο της δικής σας ψυχαγωγίας και ενημέρωσης!

Το conn-x TV είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι καταναλωτές, παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub (Video On Demand), έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν (ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videos, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α.) και να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

Στο πρόγραμμα του conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενώ ο ΟΤΕ προσθέτει συνεχώς νέα κανάλια. Σήμερα, το conn-x TV περιλαμβάνει κανάλια όπως:

· Ελεύθερα Ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια
· Ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle, France24, Al Jazeera, Russia Today)
· Aθλητικά (Eurosport, Eurosport2, Extreme Sports, ESPN Classic, ESPN America)
· Ντοκιμαντέρ (Nat Geo Wild, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Discovery World)
· Lifestyle (Style TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion)
· Μουσικά (C Music TV, Nat Geo Music)

· Ακόμη, το conn-x TV διαθέτει αποκλειστικό κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο, το conn-x TV Sports! Το κανάλι του conn-x TV μεταδίδει σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως ποδοσφαιρικούς αγώνες από Αγγλία, Πορτογαλία και Ιταλία, ενώ το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και καθημερινές ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές.
Όλο το πρόγραμμα των καναλιών του conn-x TV είναι συγκεντρωμένo σε ένα εύχρηστο, διαδραστικό Portal, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη και μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφών για 7 ημέρες.
Διευκρινίζεται ότι το conn-x TV δεν επηρεάζει την πρόσβαση στα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια.

Πέρα από το πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, οι καταναλωτές μπορούν με τις υπηρεσίες FilmExpress και FilmClub να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή τί θα δουν και πότε, άμεσα χωρίς να περιμένουν να «κατέβει» κάποιο video και χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, ενώ μπορούν να κάνουν rewind, pause και fast forward.

Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club. Οι πελάτες του conn-x TV έχουν τη δυνατότητα να «νοικιάσουν» εύκολα και γρήγορα τις ταινίες που υπάρχουν διαθέσιμες, επιλέγοντας από μία μεγάλη συλλογή που ξεπερνά τις 200 και ανανεώνεται τακτικά. Στο FilmExpress περιλαμβάνονται και τηλεοπτικές πρεμιέρες από μεγάλα Studios. Η ταινία, από τη στιγμή της ενοικίασης (pay per view), είναι διαθέσιμη για 24 ώρες.

Με το FilmClub, οι συνδρομητές γίνονται μέλη στην υπηρεσία του συνδρομητικού VideoClub που προσφέρει το conn-x TV. Μπορούν δηλ. να παρακολουθούν απεριόριστα γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α., από τη συλλογή του FilmClub, που περιλαμβάνει περισσότερους από 700 τίτλους.

Ο ΟΤΕ, με γνώμονα την ταχύτερη δυνατή εξάπλωση των νέων τεχνολογιών, προσφέρει το conn-x TV σε ειδική τιμή γνωριμίας μέχρι τις 31/05/2009, για 12 μήνες παραμονής. Συγκεκριμένα:

Υπηρεσία Τιμή:
Conn-x TV (τηλεοπτικά κανάλια) + FilmClub 15 € / μήνα
FilmExpress 2 - 4,5 € ανά ταινία, ανάλογα με την ταινία
Εξοπλισμός (αποκωδικοποιητής) Δωρεάν με 12μηνη δέσμευση


Επιπλέον, παρέχεται και αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν των δυνατοτήτων για «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Time Shifted TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).

Το conn-x TV από τον ΟΤΕ διατίθεται αρχικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps. Το conn-x TV γίνεται πραγματικότητα χάρη στις επενδύσεις του ΟΤΕ τα τελευταία χρόνια σε δίκτυο και ευρυζωνικότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα, στην προσφορά ταχυτήτων έως 24 Mbps σε ολοένα και περισσότερα σημεία πανελλαδικά, καθώς και στην ανάπτυξη της ίδιας της πλατφόρμας του conn-x TV.

Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα και να παραγγείλουν το conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134 ή με μια επίσκεψη στα ΟΤΕshops και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Tο conn-x TV ήρθε για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση!