MAD TV στην επίγεια ψηφιακή της Κύπρου...

Ο Όμιλος Ειδικών Εκδόσεων ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας διαχείρισης του γνωστού ελληνικού μουσικού τηλεοπτικού σταθμού MAD στην Κύπρο. Στόχος της εν λόγω συμφωνίας είναι η εκπομπή του MAD στην επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα, καθώς και η προσφορά του και μέσω των καλωδιακών μπουκέτων, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο από όλα τα νοικοκυριά του νησιού. Η συμφωνία συνάφθηκε με τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου MusicBox Entertainment LTD...

Το MAD είναι το πρωτοπόρο brand στη μουσική τηλεόραση της Ελλάδος. Το χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η αμεσότητα και είναι η trendsetter τηλεόραση στις ηλικίες 14 – 35 χρονών. Με δημιουργικές προτάσεις έχει ήδη καθιερωθεί ως το leading brand στη μουσική, έχοντας συνδέσει το όνομά του με μουσικά βραβεία (MAD Video Music Awards), με τη μόδα (Madwalk), όπως επίσης και με τις συναυλίες. Στην Κύπρο θα εκπέμπει το πρόγραμμα του προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κυπριακού κοινού.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου MAD κ. Αντρέας Κουρής με την ευκαιρία της επέκτασης του καναλιού στην Κύπρο δήλωσε: «Το ενδιαφέρον του Mad για την Κύπρο ήταν πάντοτε μεγάλο, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από αναζητήσεις πολλών ετών προχωρούμε σε μία μεγάλη συνεργασία με τις Ειδικές Εκδόσεις, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα 100% Κυπριακό MAD TV. Από την πρώτη επαφή έγινε αμέσως κατανοητό ότι η ομάδα των Ειδικών Εκδόσεων ήταν στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με αυτή του MAD, και μαζί θα είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτό που πάντα θέλαμε - το καλύτερο κυπριακό νεανικό κανάλι!»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ειδικών Εκδόσεων, κ. Δημήτρης Λοττίδης, αναφερόμενος στη προοπτική του MAD στην Κύπρο τόνισε: «Η λειτουργία του MAD στην Κύπρο και η διαχείρισή του από τον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων είναι μία στρατηγική κίνηση με πολύ μεγάλες προοπτικές. Brands όπως το MAD, με τις αξίες που φέρνει μαζί του, δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στον χώρο μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το MAD είναι ήδη πολύ γνωστό στο κυπριακό κοινό και στόχος μας είναι να γίνει ο πλέον αγαπημένος τηλεοπτικός σταθμός, συνδυάζοντας τη μουσική με το σύγχρονο lifestyle. Ανυπομονούμε για το λανσάρισμα του».
http://www.musicbox.com.cy