Ανανεώνεται το ψυχαγωγικό περιεχόμενο της IPTV πλατφόρμας ON TV...

Νέα προγράμματα και υπηρεσίες μέσα από νέες στρατηγικές συνεργασίες της On Telecoms
H On Telecoms, η πρώτη εταιρεία που έφερε το Triple Play στη χώρα μας, ανανεώνει το περιεχόμενο της ON TV και φέρνει συναρπαστικά νέα προγράμματα και υπηρεσίες και σε High Definition. Μέσα από νέες στρατηγικές συνεργασίες με την Warner Bros. και την iConcerts, και με βασικό γνώμονα το όφελος των πελατών, η On Telecoms για άλλη μια φορά πρωτοπορεί. Η ανανέωση της ON TV αποτελεί μόνο την αρχή από μια σειρά με καινοτόμες υπηρεσίες που πρόκειται να αναπτυχθούν...
Πιο συγκεκριμένα, τα νέα προγράμματα και υπηρεσίες της ON TV συμπεριλαμβάνουν:
Αναβάθμιση της υπηρεσίας On Cinema (Video On Demand), μέσα από τη νέα συνεργασία μεταξύ On Telecoms και Warner. Οι συνδρομητές της On θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, που συμπεριλαμβάνουν και πρόσφατα blockbusters όπως: Hangover 2, Green Lantern, Crazy Stupid Love, Αφεντικά για Σκότωμα, Χάρι Πότερ και οι Kλήροι του Θανάτου κ.λπ. Οι ταινίες θα προβάλλονται τόσο σε Standard, όσο και σε High Definition. Διάθεση του νέου μουσικού καναλιού iConcerts, αφιερωμένου αποκλειστικά στον κόσμο της Live μουσικής, με συναρπαστικό μουσικό περιεχόμενο 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, σε υψηλή ποιότητα. Διάθεση της νέας υπηρεσίας On Concerts (Video On Demand) σε High Definition, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με μια πλούσια συλλογή από συναυλίες που θα εμπλουτίζονται συνεχώς, και θα συμπεριλαμβάνουν τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως Beyonce, Bon Jovi, Coldplay, Amy Winehouse, Kylie Minogue, Santana κ.λπ.

Η νέα, εμπλουτισμένη ON TV είναι διαθέσιμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από τα γνωστά πλέον, ευέλικτα προγράμματα Triple Play και Telephony & TV από την On Telecoms.
www.on.gr