Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου...

Νέα Ενημέρωση: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Φεβρουάριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Φεβρουάριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.




Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου.... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Φεβρουαρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

χενρι ο επικινδυνοσ (henrydanger) – νεα επεισοδια
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 06 φεβρουαριου ΣΤΙΣ 20:30
κάθε σαββατο & κυριακη 20:30

Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα CaptainMan. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις ου σχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.











Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (DORAANDFRIENDS) – SEASOn 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ κυριακη 07 φεβρουαριου ΣΤΙΣ 09:45
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗΣΤΙΣ 09:45
Μαζί, όλοι για έναν! Ετοιμαστείτε για μεγάλες περιπέτειες με την Ντόρα και τους φίλους της. Η Ντόρα μεγαλώνει! Έχει μετακομίσει σε μια όμορφη πόλη κοντά στη θάλασσα που ονομάζεται Playa Verde, πάει σε καινούργιο σχολείο και είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Βρήκε επίσης και νέους φίλους, με ένα κοινό, το πάθος τους για μάθηση και εξερεύνηση.

Αλλά αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη πόλη. Στα δρομάκια, στο πάρκο, ακόμη και κάτω από το σχολείο, υπάρχουν πύλες σε κόσμους μαγικούς γεμάτους εκπλήξεις, εμπόδια και κακούς που περιμένουν να δοκιμάσουν τις αντοχές των φίλων μας. Οπλισμένοι με ένα αρχαίο μαγικό βραχιόλι, έναν αξιόπιστο χάρτης και τη δύναμη που προέρχεται από το να συνεργάζεσαι με τους έξυπνους, διασκεδαστικούς και αγαπημένους σου φίλους. Η Ντόρα προσκαλεί τα παιδιά να την ακολουθήσουν και μαζί να λύσουν προβλήματα, μιλώντας κάποιες φορές και ισπανικά.

Μετη Ντόρα και τους φίλους της, το να κάνεις τη διαφορά είναι πάντα μια περιπέτεια!




ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ (TEENAGEMUTANTNINJATURTLES) SEASON 4
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 φεβρουαριου ΣΤΙΣ 23:00 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 23:00

Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, οι χελώνες, η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα έξι μήνες νωρίτερα για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερώντης γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Όμως θα συναντηθούν με τον LordDregg, όταν θα σταματήσουν σε μία διαστημική βάση για επισκευές.


ΣαντζεκαιΚρεγκ (Sanjay and Craig) SEASON 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ παρασκευη 12 φεβρουαριου ΣΤΙΣ 22:30
κάθε παρασκευη σΤΙΣ 22:30
Η νέα σειρά Σάντζε και Κρεγκ παρακολουθεί τις κωμικοτραγικές περιπέτειες του Σάντζε, ενός 12χρονου αγοριού που αποδεικνύει την παλαιά παροιμία: δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να καταφέρεις (ή να καταστρέψεις) εφ 'όσον ο καλύτερος σου φίλος είναι ένα φίδι που μιλάει. Δεν ξέρουν όλοι ότι ο Κρεγκ μπορεί να μιλήσει. Μόνο ο Σάντζε και οι δύο φίλοι του, η Μέγκαν και ο Έκτορας, γνωρίζουν την αλήθεια. Για όλους τους άλλους, ο Κρεγκ μοιάζει με ένα κανονικό φίδι. Ο Σάντζε στηρίζεται στη σχέση του με τον Κρεγκ, ώστε να τον βοηθήσει στις περιπέτειές του στην προαστιακή γειτονιά οπού ζει.

Το φανταστικό αυτό δίδυμο θα ζήσει φοβερές περιπέτειες, όπως το ανέβουν στο πιο τρομακτικού rollercoaster που υπάρχει ή να μεταμφιεστούν σε γιατρούς που θα κάνουν την πρώτη μεταμόσχευση στον κόσμο. Ο Σάντζε και ο Κρεγκ είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, και μαζί, μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είναι ο Noodman, ένας ανισόρροπος γείτονας που φοβάται τα φίδια και είναι πάντα στα πρόθυρα να ανακαλύψει ότι ο Κρεγκ μπορεί και μιλάει.





littlecharmers
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 13 φεβρουαριου ΣΤΙΣ 09:20
κάθε σαββατο & κυριακη 09:20
Το Little Charmers ακολουθεί τις περιπέτειες της εκπαιδευόμενης Charmer, Hazel και τις δύο καλύτερες της φίλες, την Posie και την Lavender, καθώς προσπαθούν να λύσουν καθημερινά προβλήματα με τις αναπτυσσόμενες μαγικές τους δυνάμεις. Αυτός ο τρόπος επίλυσης προβλημάτων, οδηγεί πάντα σε μεγάλες ατυχίες που οι τρεις Charmers μπορούν να λύσουν μόνο χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, τη φιλία τους και την ομαδική δουλειά.

Οι Little Charmers ζουν σε μία φανταστική γη, η οποία κατοικείται από μυθικά πλάσματα, από δράκους και ξωτικά έως και μονόκερους. Όμως, ενώ όλοι οι κάτοικοι του Charmville έχουν τελειοποιήσει τις ειδικές δεξιότητές τους, οι αρχάριες Charmers ακόμα το προσπαθούν. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτα, αλλά πάντα πολύ διασκεδαστικά!


μπαμπασστοσπιτι (see dad run)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ δευτερα 22 φεβρουαριου ΣΤΙΣ 20:30
δευτερα - παρασκευη στισ 20:30


Ο David Hobbs τα τελευταία 10 χρόνια παίζει τον τέλειο πατέρα σε μία από τις μεγαλύτερες κωμικές σειρές της τηλεόρασης. Αλλά όταν η σειρά τελειώνει και η σύζυγός του συνεχίζει τη δική της τηλεοπτική καριέρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής του: το χειρισμό των καθημερινών αναγκών των τριών παιδιών του, τα οποία έχουν συνηθίσει να μην τον έχουν δίπλα τους. Ο David σύντομα μαθαίνει ότι το να παριστάνεις τον μπαμπά στην τηλεόραση είναι παιχνιδάκι σε σύγκριση με την πραγματική ζωή.