Νέα Σεζόν Nickelodeon... Highlights Οκτωβρίου...

Νέα Ενημέρωση: Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Οκτώβριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Οκτωβρίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

Γουρουνι κατσικα μπανανα γρυλοσ(Pig Goat Banana Cricket)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 01 οκτωβριου ΣΤΙΣ 23:00

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 23:00
Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα Γουρούνι, μια Κατσίκα ,μια Μπανάνα και ένας Γρύλος; Απολύτως τίποτα! Αυτό όμως δεν είναι ικανό να σταματήσει αυτούς  τους 4 κολλητούς από το να περνάνε φανταστικά σε μια περίεργη και άγρια πόλη όπου τα πάντα μπορούν  να συμβούν! Ζουν μαζί , τσακώνεται ο ένας με τον άλλον, υπερασπίζεται ο ένας  τον άλλον  και ακόμη και όταν η περιπέτεια τους  οδηγεί σε διαφορετικά μονοπάτια  πάντα ξεκινούν και τελειώνουν την κάθε μέρα μαζί!  Η ολοκαίνουρια σειρά του Nickelodeon, Γουρούνι Κατσίκα Μπανάνα Γρύλος είναι σκέτο κόλλημα! 

regal academy
ΠΡΕΜΙΕΡΑΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ22:00
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22:00
H ολοκαίνουρια σειρά RegalAcademy  είναι μια συναρπαστική συνέχεια των πιο γνωστών  αγαπημένων μας παραμυθιών  μας μέσα από τις περιπέτειες της Ρόουζ Σιντερέλα, της νεότερης  μαθήτριας  του RegalAcademy . Το RegalAcademy είναι μια Ακαδημία που ιδρύθηκε από τους διάσημους ήρωες των παραμυθιών , όπου φοιτούν οι απόγονοι τους η Ρόουζ Σιντερέλα ,ο Χοκ Σνοουγουάιτ,  η Τζόι Λεφρόγκ, η Αστόρια Ραπουνζέλ και ο Τράβις Μπιστ. Αυτές  οι πέντε διάσημες οικογένειες παραμυθιών όχι μόνο διευθύνουν το σχολείο , αλλά και τις ζωές των εγγόνων τους, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν!

Rabbids Invasion νεαεπεισοδια -SEASON 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:30
Τα Rabbids επιστρέφουν…
Τα ανεξέλεγκτα αυτά πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.

PAWPATROL-ΝΕΑΕΠΙΣΟΔΕΙΑ–season 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 8:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20.30
Ολοκαίνουρια επεισόδια από τα αγαπημένα μας κουτάβια!
Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!
Το PAWPatrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAWPatrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα AdventureBay!Ετοιμάσου να κολλήσεις!

τριπλοσ μπελασ-endageredspecies
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 23:30

O Pickle  είναι ένα λαγουδάκι αδρεναλίνη στο κόκκινο, ο Merl ο σκίουρος ανησυχεί πάντα για το τι είναι ασφαλές, και  ο Gull είναι ένας αφελής  γλάρος. Οι τρείς τους καταφέρνουν πάντα  να βρίσκονται  σε απίστευτα επικίνδυνες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες! «Τριπλός Μπελάς» έρχεται και θα κολλήσεις!