Το NBA All-Star Weekend 2017 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT. Μετά την ήττα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν για το UEFA Champions League, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση της Μπαρτσελόνα, στο εντός έδρας ματς με την Λεγανές, την Κυριακή 19/2, στις 21.45 (COSMOTE SPORT 2HD), για την 23η αγωνιστική της La Liga Santander. Η τρίτη Σεβίλλη υποδέχεται το Σάββατο 18/2 την Έιμπαρ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετά το πλασάρισμα της στην πρώτη τετράδα με νίκη επί της Εσπανιόλ, αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ (Κυριακή 19/2, 13.00, COSMOTE SPORT 2HD).
...
Στη Serie A TIM, η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται την Παλέρμο (Παρασκευή 17/2, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Η Ρόμα του Κώστα Μανωλά, που ακολουθεί τη “μεγάλη κυρία” από απόσταση 7 βαθμών,φιλοξενεί την Τορίνο (Κυριακή 19/2, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD) και η τρίτη Νάπολι πάει στο Κίεβο (Κυριακή 19/2, 16.00, COSMOTE SPORT 1HD). Η Bundesliga βρίσκεται στην 21η ημέρα της και η Άουγκσμπουργκ του Κώστα Σταφυλίδη αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν (Παρασκευή 17/2, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Στο COSMOTE SPORT 4HD,βλέπουμετις μάχες για την κατάκτηση του ιταλικού κυπέλλου στο μπάσκετ και συντονιζόμαστε για να μάθουμε αν η Αρμάνι θα κρατήσει το στέμμα. Οι ημιτελικοί διεξάγονται το Σάββατο 18/2 στις 18.30 και στις 21.45, ενώ το τζάμπολ του τελικού θα γίνει την Κυριακή 19/2, στις 19.00.Στο πρόγραμμα υπάρχει και το Copa del Rey της ACB Liga Endesa με τις κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στα παρκέ των COSMOTE SPORT. Οι ημιτελικοί του Σαββάτου διεξάγονται στις 19.30 & 22.00 ενώ ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 19/02 στις 19.30.(COSMOTE SPORT 7HD).

Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν χάνουν τον τρίτο αγώνα της Formula Ε, της υψηλότερης κατηγορίας ανταγωνισμού μονοθέσιων ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων. Το Σάββατο 18/2, στις 20.30,δίνεται η εκκίνηση στο Μπουένος Άιρες (COSMOTE SPORT 5HD). Εκεί βρίσκουμε και την εκκίνηση της σεζόν στο NASCAR, την Κυριακή 19/2, στις 02.45. Το Daytona 500είναιτο σημαντικότερο eventτης διοργάνωσης, με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες σειρών στο COSMOTE CINEMA 4HD. Την αρχή κάνει η δραματική σειρά Doubt την Πέμπτη 16/2, λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική. Η πλοκή επικεντρώνεται στην ερωτική σχέση μιας πετυχημένης δικηγόρου (Κάθριν Χάιγκλ) με πελάτη της, που όμως κατηγορείται για ένα στυγερό έγκλημα (22.00). Η κωμική σειρά, The Good Place, με την Κρίστεν Μπελ (VeronicaMars) και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες ΤεντΝτάνσον (Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, CSI), έρχεται την Παρασκευή 17/2 στις 22.00,  ενώ τη Δευτέρα 20/2, δεν χάνουμε την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς  Billions, με το δίδυμο Πολ Τζιαμάτι – Ντέμιαν Λούις να επιστρέφει, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική(23.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή την κομεντί, Οιδιπόδειο αλά γαλλικά (Lolo) (Πέμπτη 16/2, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), το αστυνομικό θρίλερ Ζήτημα Εμπιστοσύνης (TheTrust) με τους Νίκολας Κέιτζ και Ελάιτζα Γουντ (Δευτέρα 20/2, 21.00, ζώνη Action), αλλά και την ξεκαρδιστική κομεντί Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 (Ride Along 2), την Κυριακή 19/2 στις 21.00 (ζώνη Blockbuster).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η πρεμιέρα της δραματικής ταινίας του Άντριου Νιλ, Goat, που ήταν υποψήφια στο φεστιβάλ του Sundance (Παρασκευή 17/2, 00.00), Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου, τρίτο μέρος του επιτυχημένης σειράς ταινιών της Disney (Σάββατο 18/2, 22.00), αλλά και τη δραματική κομεντί Η Μάγκι Έχει Σχέδιο (Maggie's Plan), της βραβευμένης στο φεστιβάλ του Sundance Ρεμπέκα Μίλερ, με τους Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ και Γκρέτα Γκέργουικ (Τετάρτη 22/2, 22.00, ζώνη Ladies First). Στην ζώνη Doc O Clock την Παρασκευή 17/2 στις 22.00 ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Neil Young: Heart Of Gold του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Τζόναθαν Ντέμι (Η Σιωπή Των Αμνών). Την Τρίτη 21/2 συνεχίζεται το αφιέρωμα στις Οσκαρικές ταινίες με τις ταινίες Αόρατος Εραστής με τον Πάτρικ Σουέιζι και την Ντέμι Μουρ (20.00) και Το Άλογο Του Πολέμου του Στίβεν Σπίλμπεργκ (22.00). Στην υπηρεσία COSMOTECINEMA ONDEMAND, μεταξύ άλλων, έρχεται το Κάθαρση: Έτος Εκλογών, την τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών τρόμου Η Κάθαρση (Δευτέρα 20/2). 

Η ιστορία “γράφεται” στην COSMOTE TV
Φέτος στην Νέα Ορλεάνη θα λάμψει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας All Star στις 20/2. Ο “Greek Freak” θα αγωνιστεί δίπλα στους καλύτερους μπασκετμπολίστες του πλανήτη. Το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου 18-20/2 το παρακολουθούμε στο COSMOTE SPORT 4HD και το COSMOTE SPORT ALL*STAR 2017, όπου θα θυμηθούμε συνεντεύξεις του Γιάννη αλλά και θα απολαύσουμε  εντυπωσιακά ΤΟΡ10 

Πέντε Έλληνες στο “Κύπελλο του Βασιλιά”
Oι οκτώ καλύτερες ομάδες της ACB LigaEndesa, βάσει της τρέχουσας κατάταξης,συναντιούνται στη Βιτόρια για το φετινό Copa del Rey και εμείς μεταφερόμαστε στην χώρα των Βάσκων, για να δούμε που θα καταλήξει το τρόπαιο. Στους διεκδικητές ανήκουν και πέντε Έλληνες: Θ. Αντετοκούνμπο (Ανδόρα), Μπόγρης (Τενερίφη), Μπαρτζώκας, Περπέρογλου και Βεζένκοφ (Μπαρτσελόνα). Η διαδρομή από τον πρώτο προημιτελικό, (Ρεάλ Μαδρίτης–Ανδόρα) (Πέμπτη 16/2, 22.30) έως τον τελικό της Κυριακής 19/2 (19.30), μόνο στο COSMOTE SPORT 7HD.

Billions 2- Πρεμιέρα
Το δίδυμο Πολ Τζιαμάτι – Ντέμιαν Λούις επιστρέφει στο COSMOTECINEMA 4HD, την Δευτέρα 20/2, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα τουBillions στην Αμερική. Στον νέο κύκλο της σειράς, το κυνήγι για το αμερικάνικο όνειρο συνεχίζεται, παράλληλα με την αναζήτηση πλούτου και εξουσίας, που είναι μόνιμη επιθυμία του σκληρού εισαγγελέα των ΗΠΑ Τσακ Ρόουντς (Τζιαμάτι) και του ευφυούς, καιροσκόπου δισεκατομμυριούχου, Μπόμπι «Axe» Άξελροντ (Λιούις) (COSMOTECINEMA 4HD,  Δευτέρα 20/2, 23.00).


The Good Place–Νέα σειρά
Ο πρώτος κύκλος της κωμικής σειράς The Good Place, έρχεται την Παρασκευή 17/2 και «ξεδιπλώνει» την καθημερινότητα μιας νεαρής γυναίκας, που πασχίζει να βρει ισορροπία, ανάμεσα στο τι είναι ηθικό και τι όχι. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε την Κρίστεν Μπελ (VeronicaMars) και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες Τεντ Ντάνσον (Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, CSI) (COSMOTECINEMA 4HD, 22.00).

Doubt- Νέα σειρά
Η Κάθριν Χάιγκλ επιστρέφει τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στον ρόλο της πετυχημένης δικηγόρου μιας εταιρείας. Ωστόσο, τα πράγματα στη ζωή της περιπλέκονται όταν εμπλέκεται ερωτικά με έναν πελάτη της εταιρείας που κατηγορείται για έγκλημα. Η σειρά έρχεται στο COSMOTE CINEMA 4HD λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική, την Πέμπτη 16/2, στις 22.00. 

Cradle to Grave
Μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ Cradle to Grave, περιηγούμαστε στο προκαθορισμένο ταξίδι του ανθρώπου, που δεν είναι άλλο από τον κύκλο της ζωής και γνωρίζουμε καλύτερα την ιστορία του ανθρώπινου σώματος, που έρχεται στην ζωή, αναπτύσσεται και πεθαίνει (Κυριακή 19/2, 21.00, NatGeoHD).