"Nova Highlights: 10 - 21 Φεβρουαρίου"…

Νέα Ενημέρωση 10/02:
Τα Βραβεία BAFTA έρχονται με ελληνικό σχολιασμό μόνο στα Novacinema!
Η πολυβραβευμένη ταινία «Η Θεωρία των Πάντων» έρχεται στα Novacinema!
«Chevalier»: Η πολυβραβευμένη συμπαραγωγή των Novacinema έρχεται αποκλειστικά στο Novacinema1HD!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Τα Βραβεία BAFTA έρχονται με ελληνικό σχολιασμό μόνο στα Novacinema!
Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Ευρώπης, έρχεται μόνο στα κανάλια Novacinema! Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, από τις 23:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά μέσα από τα Novacinema1HD & NovastarsHD τα βραβεία “ΕΕ British Academy Film Awards” (BAFTA) με ελληνικό σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και τον Χρήστο Καούρη. Η τελετή θα προβληθεί και σε Prime Time προβολή, υποτιτλισμένη, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Παράλληλα, το NovastarsHD, το κανάλι των βραβείων, συνεχίζει να προβάλλει έως την βραδιά της απονομής, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ταινίες οι οποίες έχουν αποσπάσει υποψηφιότητες και βραβεία BAFTA! Η τελετή, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Η πολυβραβευμένη ταινία «Η Θεωρία των Πάντων» έρχεται στα Novacinema!

Η πολυβραβευμένη ταινία «Η Θεωρία των Πάντων», με πρωταγωνιστές τους Eddie Redmayne, Felicity Jones και Emily Watson, έρχεται στο Novacinema1HD την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 22:00!

«Η Θεωρία των Πάντων» βασίζεται στη βιογραφία του κορυφαίου φυσικού Stephen Hawking. Στην ταινία, αποτυπώνεται η μάχη του επιστήμονα με τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η συμβολή του στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και η γνωριμία με την πρώτη του σύζυγο η οποία τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του για να μπορέσει εκείνος να επικεντρωθεί στο επιστημονικό του έργο.

Η ταινία ξεχωρίζει για την πολυσυζητημένη ερμηνεία του Eddie Redmayne για την οποία κατάφερε να αποσπάσει το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το SAG ‘Α Ανδρικού ρόλου. Τον Eddie Redmayne πλαισιώνει επάξια η Felicity Jones, με μια συγκλονιστική ερμηνεία στο ρόλο της Jane, συζύγου του Stephen Hawking, για τον οποίο απέσπασε και η ίδια υποψηφιότητα για Όσκαρ ’Α Γυναικείου Ρόλου. «Η Θεωρία των Πάντων» ήταν υποψήφια και σε άλλες κατηγορίες για Όσκαρ, όπως αυτές της Καλύτερης Ταινίας, του Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου και της Μουσικής. Παράλληλα, ήταν υποψήφια για την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μουσικής για τον συνθέτη Johan Johanson.

Η ταινία, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!



«Chevalier»: Η πολυβραβευμένη συμπαραγωγή των Novacinema έρχεται αποκλειστικά στο Novacinema1HD!

Η διακεκριμένη ταινία της Αθηνάς Τσαγκάρη, «Chevalier», που αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή των Novacinema, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Σάκη Ρουβά έρχεται αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, στις 22:00, στο Novacinema1HD!

Η ταινία κατάφερε να κάνει τον γύρο του κόσμου αποσπώντας εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις εκτός και εντός συνόρων. Ανάμεσα σε αυτές είναι: το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο 59ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λονδίνου, η Ειδική Μνεία για τη Σκηνοθεσία από την Επιτροπή και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας για όλο το βασικό ανδρικό καστ στο 21ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σεράγεβο, το Βραβείο Κοινού FISCHER στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και το Βραβείο «Ίρις» Σεναρίου 2016, για την Αθηνά Τσαγκάρη και τον Ευθύμη Φιλίππου, από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Παράλληλα, η ταινία αποτέλεσε και την επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για να διεκδικήσει μία από τις υποψηφιότητες Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στα φετινά Oscar, χωρίς όμως τελικά να μπει στην τελική πεντάδα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια παρέα αντρών η οποία επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


"Nova Highlights: 10 - 21 Φεβρουαρίου"…

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να έχουν το πάνω χέρι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει στο Κάουνας με 88-75 στον πρώτο γύρο.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 19:30
«Super League Ολυμπιακός-ΑΕΛ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρώτο πιάτο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες τους ενώ η Λάρισα παλεύει να παραμείνει πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ» (Πρεμιέρα)
Ενας ιδιαίτερα αυστηρός και ιδιότροπος δικαστής αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους ενόρκους μιας δίκης αναγνωρίζει τη γοητευτική γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του μερικά χρόνια νωρίτερα. (Κομεντί,Φαμπρίς Λουκινί, Σίσε Μπαμπέτ Κνούσεν)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις 20:40
«BLACKHAT» (Πρεμιέρα)
Ενας από τους καλύτερους χάκερ του κόσμου που εκτίει πολυετή ποινή φυλάκισης βοηθά τις αρχές να αντιμετωπίσουν ένα πανίσχυρο δίκτυο κυβερνοτρομοκρατών που απειλεί την Αμερική και την Κίνα... (Αστυνομική ταινία δράσης, Κρις Χέμσγουορθ, Βαϊόλα Ντέιβις)





Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00 Ταυτόχρονη προβολή με την Αγγλία
«H 70ή ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ»
Παρακολουθείτε την 70ή τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, όπου μεγάλοι αστέρες διεκδικούν βραβεία σε περισσότερες από 20 κατηγορίες. Οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς είναι ο ηθοποιός Στίβεν Φράι.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Ηρακλής-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Ηρακλής υποδέχεται την ΑΕΚ στον αγώνα που ολοκληρώνει την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «Γηραιός» ψάχνει επειγόντως βαθμούς για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία ενώ η «Ενωση» θέλει να κρατήσει την επαφή με την κορυφή.

Τρίτη 14  Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 19:00
«Πόλο Ανδρών FINA World League Ελλάδα-Κροατία» (Ζ)
Η Ελλάδα υποδέχεται την Κροατία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών στο FINA World League. Στον πρώτο γύρο η εθνική είχε ηττηθεί με 11-6 στη Ριέκα.

Τετάρτη 15  Φεβρουαρίου  Novasports2HD στις 16:30
«Παίζουμε Ελλάδα Λεπτό προς Λεπτό» (Ζ)
Η 18η αγωνιστική της Basket League είναι εμβόλιμη και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» είναι έτοιμη να σας μεταφέρει στα παρκέ των ελληνικών γηπέδων. 



Πέμπτη  16 Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ANOMALISA»(Πρεμιέρα)
Ενας συγγραφέας απογοητευμένος από την πεζή ζωή του γνωρίζει σε ένα συνέδριο τη γυναίκα που πιστεύει ότι θα αλλάξει τον κόσμο του. Η ταινία προτάθηκε για Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. (Κοινωνική ταινία, Φωνές: Ντέιβιντ Θιούλις, Τζένιφερ Τζέισον Λι)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου Mezzo στις 21:30
«Βραδιά κουβανέζικης μουσικής» (Αφιέρωμα)
Χώρα μικρή, με μεγάλη μουσική κουλτούρα και παράδοση που έχει ασκήσει επιρροές σε πολλά μουσικά είδη,  η Κούβα είναι γενέτειρα σπουδαίων καλλιτεχνών! Τον Φεβρουάριο, το Mezzo σάς δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην μαγεία της κουβανέζικης μουσικής. Έτσι, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, μείνετε συντονισμένοι στο Mezzo και αφήστε τους μαγευτικούς κουβανέζικους ήχους να σας συναρπάσουν. Το αφιέρωμα ξεκινά στις 21:30 με τον Ρίτσαρντ Μπόνα και τους Mandekan Cubano, σε μια εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρό τον Ιούλιο του 2016, η οποία προβάλλεται για πρώτη φορά από το κανάλι. Τη σκυτάλη παίρνει ο εκπληκτικός πιανίστας και συνθέτης Τσούτσο Βαλντές, σε μια συναυλία από το Φεστιβάλ Τζαζ της Βιέννης το 2015. Τη συναρπαστική αυτή βραδιά κλείνουν τρεις πρωτοπόροι της σύγχρονης λάτιν τζαζ, το περίφημο Volcan Trio, με μια συναυλία από το Φεστιβάλ Τζαζ της Μαρσιάκ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Απολαύστε τους!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου Disney Channel στις 16:35
«The swap» (Πρεμιέρα νέας ταινίας)
Η Πέιτον Λιστ, την οποία οι τηλεθεατές του Disney Channel έχουν λατρέψει για τις εμφανίσεις της στις επιτυχημένες σειρές του καναλιού «Τζέσι» και «Μακριά από το σπίτι», πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία που κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα. Σε αυτήν την ξεκαρδιστική ταινία, χάος επικρατεί όταν ένα απλό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο έχει ως αποτέλεσμα η Έλι, αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής που προετοιμάζεται για έναν σημαντικό αγώνα, να ανταλλάξει μυστηριωδώς σώμα με τον φίλο της και παίκτη του χόκεϊ Τζακ, ο οποίος αγωνίζεται για μια θέση στη σχολική ομάδα! Θα καταφέρουν να διορθώσουν την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά; Απολαύστε την πρεμιέρα της ολοκαίνουριας ταινίας του Disney Channel την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 16:35!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 17:00
«Κύπελλο Μπάσκετ Τελικός Αρης-Παναθηναϊκός Superfoods» (Ζ)
Αρης και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ. Η έδρα του τελικού είναι το Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκλεισαν στα ημιτελικά την ΑΕΚ ενώ οι «πράσινοι» και κάτοχοι του του κυπέλλου τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«THE BRONZE»(Πρεμιέρα)
Μια δεκαετία μετά το χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα της γυμναστικής, η Χόουπ συνεχίζει να εξαργυρώνει τη φήμη της στην πόλη που μεγάλωσε. Το άστρο της όμως απειλείται από μια νέα, φιλόδοξη αθλήτρια... (Κομεντί, Μελίσα Ράους, Γκάρι Κόουλ)


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου History στις 23:00
«Ο Ronnie OSullivan ταξιδεύει στις ΗΠΑ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η ιδιοφυία της Βρετανίας στο μπιλιάρδο, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ταξιδεύει στην Αμερική για να εντοπίσει τους πιο «διαβόητους» παίκτες. Μαζί με τον Ματ Σμιθ, ο Ρόνι θα εξετάσει την 300 ετών σχέση αγάπης και μίσους της χώρας με το παιχνίδι και θα έρθει αντιμέτωπος με τους καλύτερους παίκτες. Από τότε που ήταν αρκετός ψηλός ώστε να μπορεί να δει πάνω από το τραπέζι, ο Ρόνι θεωρείται διάνοια με τη στέκα. Ωστόσο, στην Αμερική κανένας δεν τον αναγνωρίζει ως διάνοια. Για την ακρίβεια, κανένας δεν τον αναγνωρίζει καθόλου, γεγονός που αποτελεί την τέλεια προϋπόθεση για τον Ρόνι, ο οποίος θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις με πλούσια ιστορία και θα αναζητήσει τους καλύτερους παίκτες για να τους προκαλέσει και, φυσικά, να τους κερδίσει, στην έδρα τους. Για να επιτύχει τον στόχο του, όμως, πρέπει να γνωρίζει και την ιστορία κι έτσι μαθαίνει ό,τι περισσότερο μπορεί για κάθε περιοχή που επισκέπτεται. Ακολουθήστε τον θρύλο του μπιλιάρδου στην νέα εκπομπή του History «Ο Ronnie O’Sullivan ταξιδεύει στις ΗΠΑ».

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  NovasportsHD στις 19:30
«Super League ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό συνεχίζεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στον πρώτο γύρο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 3-0.





Κυριακή  19  Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις  22:00
«Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ» (πρεμιέρα)
Η ιστορία του Στίβεν Χόκινγκ, η γνωριμία με την πρώτη σύζυγό του, η μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα και το επιστημονικό του έργο. Ο Εντι Ρέντμεϊν βραβεύτηκε με το Οσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου. (Αληθινή ιστορία,Φελίσιτι Τζόουνς, Εμιλι Γουάτσον)












Τρίτη 21  Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις  22:00
«THE BOY NEXT DOOR» (πρεμιέρα)
Λίγους μήνες μετά το επώδυνο διαζύγιο από τον άπιστο σύζυγό της, μια νέα γυναίκα έρχεται πολύ κοντά με τον νεαρό γείτονά της. Πολύ σύντομα, όμως, η σχέση τους παίρνει επικίνδυνη τροπή...
(Θρίλερ μυστηρίου, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζον Κόρμπετ)