Βραβευμένες ταινίες, όποτε θες στο Nova On Demand!

Οι ταινίες που ξεχώρισαν στις μεγαλύτερες τελετές απονομής βραβείων κινηματογράφου βρίσκονται αποκλειστικά στην Nova και στο Nova On Demand! Με την υπηρεσία Nova On Demand, όλοι οι συνδρομητές Nova3play, ανάλογα με τη συνδρομή τους, μπορούν να απολαμβάνουν όποτε εκείνοι επιθυμούν και όσες φορές θέλουν, βραβευμένες ταινίες, εντελώς δωρεάν χωρίς κρυφές ή πρόσθετες χρεώσεις, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ τους!
Οι λάτρεις του σινεμά μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά μέσα από την υπηρεσία Nova On Demand το πιο πλούσιο και πλήρες περιεχόμενο με εκατοντάδες μεγάλες πρεμιέρες, επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ολόκληρους κύκλους και φυσικά τις βραβευμένες ταινίες. Έτσι, το Φεβρουάριο, μεταξύ άλλων, θα μπορούν να απολαύσουν, την υποψήφια για Όσκαρ Σεναρίου ταινία «Ο Αστακός», σε σενάριο του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου αλλά και μεγάλες Οσκαρικές επιτυχίες όπως την υποψήφια για 6 Όσκαρ ταινία «Carol» με πρωταγωνίστρια την κορυφαία Κέιτ Μπλάνσετ, «Το δωμάτιο» με πρωταγωνίστρια την Μπρι Λάρσον -η οποία για την ερμηνεία της απέσπασε το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου. Παράλληλα, την ταινία «Brooklyn» με 3 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και την αληθινή ιστορία, «Spotlight: Όλα στο φώς», η οποία απέσπασε 2 βραβεία Όσκαρ, το βραβείο SAG για το Καλύτερο Καστ και το BAFTA Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου .
Το κινηματογραφικό περιεχόμενο εμπλουτίζεται με την κοινωνική ταινία «Νιότη», το ντοκιμαντέρ «Αmy: Το κορίτσι πίσω από το όνομα» ,βασισμένο στη σύντομη ζωή και επιτυχία της Amy Winehouse ,το οποίο απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, την αστυνομική ταινία δράσης «Sicario: Ο εκτελεστής» επίσης υποψήφια για 3 Όσκαρ και BAFTA. Ακόμη, την πολυβραβευμένη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Οι μισητοί οκτώ», την συγκλονιστική ταινία «Ο γιος του Σαούλ» και την Οσκαρική ερμηνεία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Η επιστροφή»!

Nova ζεις καλύτερα!