Το «The Ellen Degeneres Show» συνεχίζεται και φέτος αποκλειστικά στο Novalifε!

Το πιο επιτυχημένο αμερικάνικο show, με περισσότερους από 20 εκατομμύρια φίλους στο facebook και 72 εκατομμύρια followers στο twitter, αποκλειστικά, και τη φετινή σεζόν, στη Nova. Το «The Ellen Degeneres Show» θα προβάλλεται στο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε, καθημερινά στις 20:00 κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.
Από το «The Ellen Degeneres Show» παρελαύνουν ως καλεσμένοι, διάσημοι από όλους τους χώρους, ενώ η ανατρεπτική οικοδέσποινα είναι γνωστή για τις αστείες ατάκες, τα απρόβλεπτα στιγμιότυπα, τις συγκινήσεις καθώς και τις αποκαλύψεις-έκπληξη! Πολλές φορές υποβάλει τους καλεσμένους celebrities σε δοκιμασίες, όπως την Kim Kardashian στη γνωστή δοκιμασία του Ice Bucket Challenge, περιχύνοντας την με παγωμένο νερό και παγάκια και την Jennifer Aniston που κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, ενώ φορούσε ένα δονούμενο στηθόδεσμο. Παράλληλα, έχουν γίνει viral πολλές από τις τρομο-φάρσες στις οποίες υποβάλλει τους καλεσμένους της όπως αυτές με την Taylor Swift, Jennifer Lopez, Cameron Diaz και πολλούς άλλους.

Παράλληλα, όμως, η Ellen δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να γίνουν γνωστοί στο κοινό, φιλοξενώντας νέα ταλέντα, νέους επιχειρηματίες και παιδιά-θαύματα. Επίσης, από την πολυθρόνα της έχουν περάσει και πολλοί πολιτικοί, εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα τους, όπως ο Barack Obama, Bill Clinton κ.α.


Το show διανύει τη 15η σεζόν, έχοντας στο ιστορικό του περισσότερα από 70 βραβεία αλλά και άλλες τόσες υποψηφιότητες. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που θα περάσουν από το «The Ellen Degeneres Show» στον νέο 15ο κύκλο που θα προβληθεί στο Novalifε, συγκαταλέγονται οι: Mark Wahlberg & Will Ferrell, Halle Berry, Reese Witherspoon,  Alec Baldwin, Channing Tatum, Pink, Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Jessica Biel κ.α.