"Nova Highlights: 03 - 12 Σεπτεμβρίου "...

Τελευταία ενημέρωση 31/08:
«Deepwater Horizon»: Το εκρηκτικό θρίλερ δράσης αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

«Deepwater Horizon»: Το εκρηκτικό θρίλερ δράσης αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία «Deepwater Horizon», ένα συγκλονιστικό θρίλερ δράσης, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 22:00.
Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία «Deepwater Horizon» περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο την έκρηξη σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού. Θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες είναι αποφασισμένοι να ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους τους και να περιορίσουν μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες οικολογικές καταστροφές, στην ιστορία της Αμερικής.
Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Πίτερ Μπεργκ, με πρωταγωνιστές τους πολυβραβευμένους Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κερτ Ράσελ, Τζον Μάλκοβιτς και Κείτ Χατσον.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!
...
"Nova Highlights: 03 - 12 Σεπτεμβρίου "...
...
Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου Nat Geo Wild HD στις 19:00
«Άγρια Νότια Αφρική» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Πουθενά αλλού στον κόσμο δε θα βρείτε ζέστη και κρύο, έρημο και τροπικά τοπία, τις συνθήκες της Αφρικής και της Ανταρκτικής, όλα μαζί σε μία χώρα: σας παρουσιάζουμε τη Νότια Αφρική, έναν τόπο με τη βιοποικιλότητα μιας ολόκληρης ηπείρου! Γιατί, όμως, οι πιγκουίνοι που λατρεύουν το κρύο ζουν δίπλα σε στρουθοκαμήλους που προτιμούν την έρημο; Γιατί τα σαλιγκάρια της θάλασσας συμβιώνουν αρμονικά με χαμαιλέοντες που γεννούν αβγά; Η Νότια Αφρική χαρακτηρίζεται από ξεχωριστά γεωγραφικά χαρακτηριστικά και ακραίες κλιματικές συνθήκες, κάτι που διασφαλίζει την ύπαρξη ενός εξωτικού φυσικού κόσμου γεμάτου εκπλήξεις. Στη δυτική ακτή, οι αρκούδες που ζουν στη θάλασσα έχουν ειδικευτεί να κυνηγούν μωρά θαλασσοπούλια, ενώ, πιο νότια, στην ενδοχώρα, βρίσκουμε τεράστιους κροκόδειλους, λιοντάρια, άγριους σκύλους και ελέφαντες.


Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ» (Πρεμιέρα)
Για να σώσει την αγαπημένη του και να βάλει ένα τέλος στην πολυετή τυραννία   του αμείλικτο θεού του σκότους Σετ, ένας κοινός θνητός στρέφεται για βοήθεια στον παντοδύναμο θεό Ωρο... (Περιπέτεια φαντασίας, Μπρέντον Θουέιτς, Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου)

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:50
«Project Runway 15» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά μόδας «Project Runway» επιστρέφει στο FOX Life με τον 15ο κύκλο επεισοδίων, για να αναδείξει τους πιο ταλαντούχους νέους σχεδιαστές της Αμερικής. Τη σειρά παρουσιάζουν οι βραβευμένοι με Emmy πρωτοπόροι της μόδας Χάιντι Κλουμ και Τιμ Γκαν.
Κάθε εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι αντιμετωπίζουν μια νέα δοκιμασία, για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και τα μοναδικά τους ταλέντα, ενώ ο Τιμ, ως μέντοράς τους, τους καθοδηγεί και τους προσφέρει μοναδικές συμβουλές. Οι δοκιμασίες είναι γρήγορες, απρόβλεπτες και σχεδιασμένες ώστε να δυσκολέψουν ακόμα και τους πιο έμπειρους σχεδιαστές, οι οποίοι σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι, στον χώρο της μόδας, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται για 100.000 δολάρια και για μια σειρά από εκπληκτικά έπαθλα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ξεκινήσουν την προσωπική τους σειρά μόδας. Επιπλέον, το περιοδικό Marie Claire θα φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα στο νικητή και στις δημιουργίες του. Ως συνήθως, οι σχεδιαστές θα πρέπει να εντυπωσιάσουν όχι μόνο τους κριτές Χάιντι Κλουμ, Νίνα Γκαρσία, Ζακ Πόουζεν και τον σύμβουλό τους Tim Gunn, αλλά και κορυφαία ονόματα από τον χώρο της ψυχαγωγίας, όπως οι Πριάνκα Τσόπρα, Νίνα Ντόμπρεβ και Σαμπρίνα Κάρπεντερ.


Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΔΥΣΣΕΙΑ» (Πρεμιέρα)
Η άγνωστη ζωή του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα. Ο Ζακ Κουστώ, το θρυλικό του σκάφος, οι συγκρούσεις και οι τρικυμίες, όχι μόνο στις απέραντες θάλασσες, αλλά και στην προσωπική του ζωή. (Αληθινή ιστορία, Λαμπέρ Ουιλσόν, Οντρέ Τοτού)







Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΚΑΘΩΣ ΨΥΧΟΡΡΑΓΩ» (Πρεμιέρα)
Με φόντο τον αμερικανικό νότο της δεκαετίας του ’30, ένας πατέρας και τα πέντε παιδιά του μεταφέρουν τη σορό της μητέρας τους στη γενέτειρά της, σε ένα δύσκολο ταξίδι γεμάτο απρόοπτα. (Κοινωνική ταινία, Τζέιμς Φράνκο, Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν)

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου Discovery Channel στις 23:00
«Παράνομοι αγώνες: Νέα Ορλεάνη» (Νέο επεισόδιο)
Στη Νέα Ορλεάνη λαμβάνουν χώρα οι περισσότεροι και πιο έντονοι αγώνες δρόμου με αυτοκίνητα. Οι αγώνες μπορεί να διοργανώνονται ακόμα και τρεις φορές την εβδομάδα, και μεγάλος αριθμός οδηγών, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, προκαλούν ο ένας τον άλλο. Η σειρά «μαρσάρει» παρακολουθώντας μια ετερόκλητη ομάδα οδηγών, οι οποίοι έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως είναι οι πιο γρήγοροι της χώρας. Ο Κάι Κέλι είναι γνωστός στο χώρο, καθώς ήταν ο νικητής του διαγωνισμού «Cash Days», όπου αναμετρήθηκε με τους καλύτερους οδηγούς της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι γρηγορότεροι της Οκλαχόμα. Ο Κέλι, εκτός από την διατήρηση του τίτλου του, θέλει να βάλει τη Νέα Ορλεάνη στον χάρτη των αγώνων ταχύτητας. Έτσι, προσκαλεί και αυτός τρεις νέους οδηγούς να δοκιμάσουν αν μπορούν να κερδίσουν μία από τις πέντε ψηλότερες θέσεις. Εντωμεταξύ, ο Μπόμπι Ντουκότ θέλει να αναδιοργανώσει και την μικρή κατηγορία, προσκαλώντας τρεις νέους οδηγούς. Η αναμέτρηση με μία ομάδα οδηγών από τη Νέα Ορλεάνη θα αποδειχθεί μία δύσκολη πρόκληση με μεγάλες μάχες, βρώμικα λόγια και τα γρηγορότερα αυτοκίνητα που είδε ποτέ η πόλη! 

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου Novasportsstories στις 22:00
«Τimeline Ανασκόπηση Super League 2014-2015»
Το αποψινό Timeline μάς ταξιδεύει στη Super League της σεζόν 2014-2015. Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός, στα play off συμμετείχαν οι Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ενώ υποβιβάστηκαν οι Εργοτέλης, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα.

 Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«BECOMING WARREN BUFFETT» (Πρεμιέρα)
Το πορτρέτο του επιχειρηματία και φιλάνθρωπου Γουόρεν Μπάφετ, του ανθρώπου που, από ένα μικρό αγόρι που είχε εμμονή με τους αριθμούς, κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο πλούσιους και αξιοσέβαστους ανθρώπους του κόσμου. (Ντοκιμαντέρ)

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 21:45 
«Championship Αγγλίας Ντέρμπι-Χαλ» (Ζ)
H Ντέρμπι υποδέχεται τη Χαλ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της συναρπαστικής Championship στην Αγγλία.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Σουρωτή 3η Αγωνιστική» (Ζ)
Μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ, η δράση επανέρχεται στα γήπεδα της Super League με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου Novasports5HD  στις 21:45
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Αγιαξ-Τσβόλε» (Ζ)
Ο Αγιαξ υποδέχεται την Τσβόλε για την 4η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και θέλει να αποδείξει και στο γήπεδο ότι είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ» (Πρεμιέρα)
Όταν, ξαφνικά, εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξαφανίζονται χωρίς καμία προφανή εξήγηση, μία ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο που βυθίζεται στο χάος και την καταστροφή. (Θρίλερ φαντασίας, Νίκολας Κέιτζ, Κάσι Τόμσον)

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
Super League Σουρωτή 3η Αγωνιστική» (Ζ)
Μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ, η δράση επανέρχεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Super League με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
«DEEPWATER HORIZON» (Πρεμιέρα)
Μετά την έκρηξη σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες ρισκάρουν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους τους και να περιορίσουν μία μεγάλη οικολογική καταστροφή. (Θρίλερ δράσης, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κερτ Ράσελ)

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 21:00
«The State» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η σειρά ακολουθεί τέσσερις Βρετανούς πολίτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων έχει έναν εννιάχρονο γιο, που γίνονται μέλη του ISIS, ριζοσπαστικοποιούνται και αγκαλιάζουν ή απορρίπτουν το βίαιο και απολυταρχικό δόγμα του. Ενώ οι οικογένειές τους στο Λονδίνο θρηνούν για τα παιδιά τους που βυθίστηκαν σε έναν τρόπο ζωής τον οποίο οι ίδιοι δεν εγκρίνουν, αυτοί οι νέοι άνθρωποι ξεκινούν ένα τρομερό, απρόβλεπτο ταξίδι που καθρεφτίζει αυτήν την παγκόσμια κρίση.



Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD  στις 22:00
« ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΟΟΥΝΣ» (Πρεμιέρα)
Ο Τζεφ και η Κάρεν απολαμβάνουν την παρέα με τους νέους τους γείτονες, όμως ανακαλύπτουν ότι κάτι δεν πάει καλά με το ‘τέλειο’ ζευγάρι όταν βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια υπόθεση κατασκοπείας... (Κωμωδία δράσης, Ζακ Γαλιφιανάκις, Αϊλα Φίσερ)