"Nova Highlights: 15 - 29 Αυγούστου"...

Τελευταία ενημέρωση 11/08:
«Point Break»: Μία συναρπαστική αστυνομική περιπέτεια αποκλειστικά στη Nova!
Ο «Λογιστής» Μπεν Άφλεκ έρχεται στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Ο «Λογιστής» Μπεν Άφλεκ έρχεται στη Nova!
Η ταινία «Ο λογιστής», μία συγκλονιστική αστυνομική ταινία δράσης, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 27 Αυγούστου, στις 22:00.
Η ταινία «The Accountant», περιγράφει τη ζωή του Κρίστιαν Γουλφ, ενός λαμπρού μαθηματικού, που πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ. Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας λαμπρός λογιστής αλλά και μαθηματική διάνοια, ο οποίος διατηρεί ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, κρατώντας τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν, αναλαμβάνει τα βιβλία ενός, φαινομενικά, νομοταγούς πελάτη, μίας εταιρείας ρομποτικής. Στην πορεία όμως της συνεργασίας τους, μια υπάλληλος ανακαλύπτει μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να αυξάνεται.
Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Γκάβιν Ο'Κόνορ, ενώ το  πρωταγωνιστικό  κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Μπεν Άφλεκ, Άνα Κέντρικ, Τζέι Κέι Σίμονς, Τζον Μπέρνθαλ, στην αστυνομική ταινία δράσης που έρχεται αποκλειστικά στη Nova για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

«Point Break»: Μία συναρπαστική αστυνομική περιπέτεια αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία «Point Break», μία καταιγιστική αστυνομική περιπέτεια, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 22:00.
Η ταινία «Point Break» περιγράφει την ιστορία ενός νεαρού πράκτορα του FBI, ο οποίος διακινδυνεύοντας τη ζωή του, διεισδύει σε μία ομάδα αθλητών ριψοκίνδυνων σπορ, με σκοπό να διαλευκάνει μία σειρά παράτολμων αλλά και εντυπωσιακών ληστειών.
Πρόκειται για μία ταινία σκηνοθετημένη από τον Έρικσον Κορ, ενώ το  πρωταγωνιστικό  κάστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λουκ Μπρέισι, Ντελρόι Λίντο, Μαξ Τέριοτ.  
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!
...................................................................
"Nova Highlights: 15 - 29 Αυγούστου"...
...
Τρίτη 15 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΕΛΑΡΓΟΙ» (Πρεμιέρα)
Σε μια εταιρεία πελαργών που πλέον παραδίδει... δέματα, ο Τζούνιορ ενεργοποιεί κατά λάθος τη γραμμή παραγωγής και δημιουργεί ένα μωρό, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την προαγωγή του! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λίλα Μπακλέση) 

Τρίτη 15 Αυγούστου Novacinema2HD στις 22:35
«ΑΟΡΑΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ»
Η χαρά της ανακάλυψης της πρώτης φόρμουλας που επιτρέπει στον άνθρωπο να γίνεται αόρατος δίνει τη θέση της στην αλαζονεία, οδηγώντας τον επιστήμονα που την ανακάλυψε σε τρομαχτικά μονοπάτια... (Θρίλερ δράσης, Κέβιν Μπέικον, Ελίζαμπεθ Σου)

Τετάρτη 16 Αυγούστου Novasports1HD στις 00:00
«Ισπανικό Super Cup Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Δεύτερη πράξη για το “el clasico” απόψε. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Μπαρτσελόνα στον επαναληπτικό αγώνα για το ισπανικό Super Cup που ανοίγει και επίσημα την ποδοσφαιρική σεζόν στη χώρα.

Πέμπτη 17 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:00
«Play Offs Europa League» (Z)
Οι πρώτοι αγώνες για τα play offs του UEFA Europa League διεξάγονται απόψε και οι ομάδες θέλουν να πάρουν το πλεονέκτημα ενόψει των αγώνων ρεβάνς με στόχο την είσοδο στους ομίλους.

Πέμπτη 17 Αυγούστου National Geographic στις 21:00
«Τραγωδία στον αέρα: Οι πιο απίστευτες υποθέσεις» (Αφιέρωμα)
Το αεροπλάνο θεωρείται ως ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς. Τι συμβαίνει, όμως, όταν χτυπά η τραγωδία; Τα επιτεύγματα στην ιστορία της αεροπλοΐας επισκιάζονται από καταστροφές που μπορεί να οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη, σε ατυχήματα, σε μηχανικές βλάβες ή σχεδιαστικές ατέλειες. Μπορεί αυτά τα περιστατικά να είναι σπάνια, όμως συμβαίνουν. Παρακολουθήστε τους ειδικούς καθώς προσπαθούν να προσδιορίσουν τι πήγε στραβά και αναζητούν τρόπους για να αποτραπούν παρόμοιες φρικτές τραγωδίες. Ακολουθήστε τους καθώς εξετάζουν τα συντρίμμια και τα επίσημα αρχεία, καταγράφουν μαρτυρίες από επιβάτες, ειδικούς και αυτόπτες μάρτυρες και προσπαθούν να αναπαραστήσουν μερικά από τα πιο τραγικά αεροπορικά δυστυχήματα. Η σειρά «Τραγωδία στον Αέρα» ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν τα δυστυχήματα αυτά κι εξετάζει πώς μπορούν να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.


Πέμπτη 17 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«WE STILL STEAL THE OLD WAY» (Πρεμιέρα)
Για να βοηθήσει έναν παλιό φίλο να δραπετεύσει από τη φυλακή, η γνώριμη πια συμμορία οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο. Θα ολοκληρώσει την αποστολή της ή μήπως ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του; (Αστυνομική ταινία , Ιαν Ογκιλβι, Κρίστοφερ Ελισον)

Παρασκευή 18 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου» (Z)
Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος ανοίγει απόψε με το εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής.







Σάββατο 19 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«PELE: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ» (Πρεμιέρα)
Η ζωή του Πελέ, του θρυλικού παίκτη που από τις φτωχογειτονιές του Σάο Πάουλο κατόρθωσε στα 17 του να οδηγήσει την εθνική της Βραζιλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. (Αληθινή ιστορία, Κέβιν ντε Πάουλα, Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο)

Δευτέρα 21 Αυγούστου National Geographic στις 21:00
«Υπερκατασκευές των Ναζί 4» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τη Νότια Ιταλία και από τα στρατόπεδα θανάτου των Ναζί στην Πολωνία ως το εσωτερικό του κινητού αρχηγείου του Χίτλερ μέσα στο ιδιωτικό του τρένο, η σειρά «Υπερκατασκευές των Ναζί» ακολουθεί μία ομάδα ειδικών σε ένα σκοτεινό ταξίδι και αποκαλύπτει μια αθέατη πλευρά των Ναζί που είχε παραμείνει κρυφή για δεκαετίες. Συνδυάζοντας τη δραματική αναπαράσταση με αριστοτεχνικά, υπερσύγχρονα γραφικά και σπάνιο αρχειακό υλικό, κάθε επεισόδιο αφηγείται τις προσωπικές ιστορίες εκείνων που σχεδίασαν, κατασκεύασαν και χειρίστηκαν τα τρομακτικά υπερ-όπλα του Χίτλερ.

Τρίτη 22 Αυγούστου Discovery Channel στις 22:00
«Δύσκολες διασώσεις» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο πιο πολυσύχναστος αυτοκινητόδρομος του κόσμου, ο 401 στον Καναδά, δεν είναι κατάλληλος για όσους φοβούνται εύκολα. Για τα βαριά οχήματα διάσωσης, όμως, οι ιδιαίτερες δυσκολίες του αλλά και οι απαιτητικές συνθήκες εργασίες σε απρόβλεπτο περιβάλλον είναι μέρος της καθημερινότητας. Γνωρίστε τους χειριστές οχημάτων ρυμούλκησης, διάσωσης ή τεχνικής συντήρησης που παλεύουν μέρα και νύχτα για να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία κατά μήκος της διαδρομής. Οι επαγγελματίες εργάζονται ασταμάτητα προκειμένου να μην διακόπτεται η κυκλοφορία ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών: είτε πρόκειται για γιγάντιες χιονοθύελλες που δημιουργούν χάος χιλιομέτρων, είτε για φορτηγά που έχουν διπλώσει στο οδόστρωμα, οι άνθρωποι προσπαθούν ακούραστα ώστε να μην παραλύσει η κυκλοφορία το χειμώνα, τότε που οι οδηγικές συνθήκες είναι οι πιο δύσκολες. Άνδρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν απίστευτες συνθήκες σε ένα περιβάλλον δύσκολο και ανελέητο. Οι δουλειές, αλλά και οι ζωές τους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον αυτοκινητόδρομο, οπότε πρωταρχικό καθήκον τους είναι να τον διατηρούν προσβάσιμο.


Τρίτη 22 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«HIGH-RISE» (Πρεμιέρα)
Λονδίνο, 1975. Μία σύγχρονη πολυκατοικία που φιλοξενεί κατοίκους από όλα τα κοινωνικά στρώματα γίνεται αρένα για μια ακόμα ταξική πάλη, όταν αρχίζουν να εμφανίζονται κατασκευαστικές ατέλειες. (Ταινία επιστημονικής φαντασίας, Τομ Χίντλστον, Τζέρεμι Αϊρονς)

Τετάρτη 23 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:00
«Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Ακρόπολις Ελλάδα-Γεωργία» (Ζ)
Πρεμιέρα κάνει απόψε το διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις» με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας. Σημερινός αντίπαλος είναι η Γεωργία ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμη η Ιταλία και η Σερβία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 23-25 Αυγούστου και αποτελούν πρόβα τζενεράλε ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Πέμπτη 24 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:00
«Play Off Europa League» (Z)
Απόψε διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες των play off για το UEFA Europa League και οι ομάδες έχουν στόχο την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πέμπτη  24 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ» (Πρεμιέρα)
Μια έφηβη μαθήτρια παίρνει μέρος σε ένα φαινομενικά αθώο διαδικτυακό παιχνίδι. Κι ενώ στην αρχή μοιάζει συναρπαστικό, γρήγορα εξελίσσεται σε εφιάλτη με έναν και μοναδικό τρόπο διαφυγής: τη νίκη. (Αστυνομικό θρίλερ, Εμα Ρόμπερτς, Ντέιβ Φράνκο)

Παρασκευή 25 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:00
«Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Ακρόπολις Ελλάδα-Σερβία» (Ζ)
Ολοκληρώνεται απόψε το διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις» με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας. Σημερινός αντίπαλος είναι η Σερβία ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμη η Ιταλία και η Σερβία. Οι αγώνες αποτελούν πρόβα τζενεράλε ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Παρασκευή 25 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα – 4η Αγωνιστική» (Z)
Το γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.

Παρασκευή 25 Αυγούστου Novacinema3HD  στις 23:00
«ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ» (Πρεμιέρα)
Οταν ένας δαίμονας καταλαμβάνει τον 11χρονο Κάμερον, ο Δρ Σεθ Εμπερ καλείται από το Βατικανό για να απαλλάξει το αγόρι από το μοχθηρό κι ευρηματικό πνεύμα με τις πανίσχυρες δυνάμεις... (Ταινία τρόμου ,Ααρον Εκχαρτ, Καρίς βαν Χάουτεν)


Σάββατο  26 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
 «TED 2» (Πρεμιέρα)
Παντρεμένοι πια, ο Τεντ και η Τάμι-Λιν αποφασίζουν να αποκτήσουν ένα παιδί. Για να γίνει, όμως, αυτό, ο αρκούδος πρέπει να αποδείξει ενώπιον του δικαστηρίου ότι είναι... αληθινό πρόσωπο! (Κωμωδία, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Αμάντα Σάιφρεντ)

Σάββατο 26 Αυγούστου Novasports4HD  στις 21:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα – 4η Αγωνιστική» (Ζ)
Το γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.

Κυριακή 27 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ» (Πρεμιέρα)
Με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να σφίγγει τον κλοιό γύρω του, ο Κρίστιαν Γουλφ, μαθηματική διάνοια και λαμπρός λογιστής, αναλαμβάνει μια δουλειά σε μια φαινομενικά νομοταγή εταιρεία ρομποτικής... (Αστυνομική ταινία δράσης, Μπεν Αφλεκ, Ανα Κέντρικ)

Δευτέρα 28 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:45
«Ο Ντ. Μπαντίλ στο δρόμο του μεταξιού» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας Ντέιβιντ Μπαντίλ ξεκινά ένα ταξίδι 6.500 χιλιομέτρων για να εξερευνήσει τη διασημότερη εμπορική διαδρομή της ιστορίας, τον Δρόμο του Μεταξιού. Στα τέσσερα επεισόδια αυτού του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ, ο Ντέιβιντ θα ζήσει μία περιπέτεια ζωής από την Κίνα μέχρι την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν και θα ανακαλύψει μοναδικούς τόπους, άλυτα μυστήρια και κρυμμένους θησαυρούς. Η διαδρομή που ακολουθεί έχει ιστορία 2.000 χρόνων και πράγματι άλλαξε τον κόσμο, αφού μέσω αυτής διακινούνταν, εκτός από αγαθά, γνώσεις, θρησκείες, ασθένειες και διαμάχες ανάμεσα στην Άπω Ανατολή και την Ευρώπη. Με αποκλειστική πρόσβαση σε ερευνητικά δεδομένα και τεχνολογία αιχμής, ο Ντέιβιντ ακολουθεί τα βήματα εμπόρων, πολεμιστών και προσκυνητών κατά μήκος του μεγαλύτερου εμπορικού δρόμου του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής του, εντοπίζει τη διαδρομή του Μάρκο Πόλο προς μία στοιχειωμένη έρημο, βρίσκει τα ίχνη του αληθινού Ιντιάνα Τζόουνς, θαυμάζει αρχαιολογικούς θησαυρούς χαμένους εδώ και πολλούς αιώνες και φέρνει στο φως το μυστικό του μεταξιού και τον ρόλο του στην αρχαία Ρώμη.

Τρίτη 29 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΟΥ ΠΑΩ, ΘΕΕ ΜΟΥ;» (Πρεμιέρα)
Από παιδί, ο Κέκο ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Τώρα, έχοντας πετύχει το στόχο του, απολαμβάνει τα προνόμιά του, μέχρι που η κυβέρνηση επιβάλλει μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα! (Κωμωδία, Κέκο Τζαλόνε, Ελεονόρα Τζοβανάρντι)