«The Deuce»: H νέα σειρά της HBO έρχεται αποκλειστικά στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική!

H νέα πολυαναμενόμενη σειρά της HBO, «The Deuce» με πρωταγωνιστές τους James Franco και την μοναδική Maggie Gyllenhaal, έρχεται αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους.

H σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, στο Novacinema4 HD! Η νέα κοινωνική σειρά των καναλιών Novacinema έχει ως κεντρικό θέμα τη νομιμοποίηση και την άνοδο της «βιομηχανίας ακατάλληλων ταινιών» στη Νέα Υόρκη κατά τις δεκαετίες 1970 και 1980, παράλληλα με την εξάπλωση της επιδημίας του HIV και την ταυτόχρονη δράση των κυκλωμάτων των ναρκωτικών.
Η νέα σειρά «The Deuce» έρχεται αποκλειστικά στη Nova με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Χρυσή Σφαίρα James Franco, γνωστό για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά Freaks and Geeks και την Maggie Gyllenhaal να πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τους Lawrence Gilliard Jr., Margarita Levieva και Emily Meade. Δημιουργοί της σειράς «The Deuce» είναι ο George Pelecanos και ο βραβευμένος με βραβείο EMMY David Simon. Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!