Οι μάχες της Εθνικής για πρόκριση στο FIFA World Cup 2018 ζωντανά στην COSMOTE TV

Η Ελλάδα έχει μια τελευταία ευκαιρία να προκριθεί στο FIFA World Cup και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθεια των παικτών του Μίχαελ Σκίμπε καθ' οδόν για τη Ρωσία, την Πέμπτη 9/11, στις 21.45 (COSMOTESPORT1HD).
Μέσω των ευρωπαϊκών προκριματικών, τη συμμετοχή τους στο FIFAWorldCup 2018 διασφάλισαν οι: Βέλγιο,Αγγλία,Γαλλία, Γερμανία (κάτοχος του στέμματος),Ισλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία και Ισπανία, ενώ η Ρωσία ως οικοδέσποινα έλαβε απευθείας συμμετοχή. Οι θέσεις που απομένουν για τις ευρωπαϊκές χώρες είναι τέσσερις και θα τις διεκδικήσουν οκτώ ομάδες. 
Η Ελλάδα κληρώθηκε απέναντιστην Κροατία, ομάδα που έχει εξασφαλίσει τέσσερις φορές την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η Εθνική έχει 2/2 σε διαδικασία μπαράζ για την πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ έχει με το μέρος της το ρεκόρ στα ματς με τους Κροάτες. Στα έξι ματς που έχουν προηγηθεί μέτρησε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Επί κροατικού εδάφους μετρά 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 9/11, στο “StadionMaksimir” του Ζάγκρεμπ, όπου θα βρεθούν τα κανάλια COSMOTESPORT με δυο απεσταλμένους. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει μέσω της pre-game εκπομπής που θα αρχίσει στις 20.00 στο COSMOTESPORT 1HD. Μέσα από την εκπομπή θα ενημερωθούμε για όλα τα ζευγάρια των Play-Offs, το ρεπορτάζ και τις ενδεκάδες, ενώ ξεχωριστοί καλεσμένοι θα αναλύσουν τα ζευγάρια. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, θα παραμείνουμε στο κανάλι για να παρακολουθήσουμε δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTETV, στατιστικές αναλύσεις, σχόλια, highlights και όλο το ρεπορτάζ.
Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια της Πέμπτης 9/11, η Βόρειος Ιρλανδία που έχει νικήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία επίσημα ματς, θα φιλοξενήσει την Ελβετία. Την Παρασκευή 21.45 θα δοθεί η σέντρα του πιο ιδιαίτερου ζευγαριού, με την αήττητη σε επτά εντός έδρας ματς, Σουηδία να φιλοξενεί στην “FriendsArena” την Ιταλία. Οι “ατζούρι” είχαν μετρήσει στα προκριματικά 4 νίκες και μια ήττα μακριά από το γήπεδό τους. Το Σάββατο 11/11 το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση Δανία-Β. Ιρλανδία. Στα 13 ματς που έχουν προηγηθεί μεταξύ τους, οι Βορειοϊρλανδοί έχουν μετρήσει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

European Qualifiers, Play-Offs, 1ος αγώνας
Ημέρα
Ώρα
Παιχνίδι
Κανάλι
Πέμπτη 9/11
21.45
Κροατία-Ελλάδα
COSMOTE SPORT 1HD
Πέμπτη 9/11
21.45
B. Iρλανδία-Ελβετία
COSMOTE SPORT 2HD
Παρασκευή 10/11
21.45
Σουηδία-Ιταλία
COSMOTE SPORT 1HD
Σάββατο 11/11
21.45
Δανία-Ιρλανδία
COSMOTE SPORT1HD
Το δεύτερο παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον της Ελλάδας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 12/11. Μέσω του COSMOTESPORT 1HDθα συντονιστούμε με τις εξελίξεις από τις 20.00. Στο γήπεδο θα μας περιμένει ο Αντρέα Παλομπαρίνι, ενώ τέσσερις δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTESPORTθα μας μεταφέρουν τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα. Στις 21.45 θα παρακολουθήσουμε το ματς, ενώ μετά το τέλος, θα δούμε συγκεντρωμένες τις στιγμές που έκριναν τις προκρίσεις και εκλεκτούς καλεσμένους να αναλύουν το πώς θα συμπληρωθεί η λίστα των ευρωπαϊκών ομάδων που θα εμφανιστούν στο FIFAWorldCup 2018.

European Qualifiers, Play-Offs, 2ος αγώνας
Ημέρα
Ώρα
Παιχνίδι
Κανάλι
Κυριακή 12/11
19.00
Ελβετία-Β.Ιρλανδία
COSMOTE SPORT 2HD
Κυριακή 12/11
21.45
Ελλάδα-Κροατία
COSMOTE SPORT 1HD
Δευτέρα 13/11
21.45
Ιταλία-Σουηδία
COSMOTE SPORT 1HD
Τρίτη 14/11
21.45
Ιρλανδία-Δανία
COSMOTE SPORT 1HD