Oι 4 «μάχες» που οδηγούν στους «4» του UEFA Champions League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

H προημιτελική φάση του UEFA Champions League πλησιάζει στο τέλος της και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλη την αγωνιστική δράση του διημέρου 10-11/4, που θα αναδείξει την τελική τετράδα της διοργάνωσης.
Την Τρίτη 10/4, τα βλέμματα στρέφονται στον αγγλικό «εμφύλιο» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). 
Πριν τη σέντρα, οι συνδρομητές θα συντονιστούν στην εκπομπή “UEFA Champions League Show” με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο για όλο το ρεπορτάζ και την ανάλυση των ενδεκάδων. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος σε απευθείας σύνδεση με το Μάντσεστερ θα μεταφέρει το κλίμα πριν το ματς και τα τελευταία νέα των δύο "μονομάχων". Ο Πεπ Γκουαρντιόλα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 3-0 του πρώτου αγώνα.
Την ίδια ώρα η Ρόμα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21.45, COSMOTE SPORT 1HD). Οι Καταλανοί με παρακαταθήκη το 4-1 του πρώτου ματς στοχεύουν στην υπεράσπιση του αήττητου που έχουν προς το παρόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και στο UEFA Champions League.
Στις 21.45 η εκπομπή επιστρέφει με πλούσιο ρεπορτάζ, ανάλυση όλων των κρίσιμων φάσεων, εκτενή highlights και όλο τον απόηχο από τα Social Media.
Την Τετάρτη 11/4, η Μπάγερν μετά τη νίκη της με 2-1 στη Σεβίλλη θα ψάξει την πρόκριση επικρατώντας και στο δεύτερο ματς (21.45, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει στο Μπερναμπέου τη Γιουβέντους, στοχεύοντας σε μία ακόμα νίκη και την είσοδό της και επίσημα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από τις 20.00, η εκπομπή “UEFA Champions League Show” θα μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, ενώ θα επιστρέψει με την ολοκλήρωσή τους για την παρουσίαση των σημαντικότερων στιγμών, την ψηφιακή ανάλυση και τον απόηχο.
Την Παρασκευή 13/4, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα μεταφερθούν στα “αρχηγεία” της UEFA για την κλήρωση που θα αναδείξει τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του UEFA Champions League (13.00) (COSMOTE SPORT 1HD).