Η ανάδειξη των πρωταθλητών του CEV Challenge Cup αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Την Τετάρτη 11/4, τα βλέμματα στρέφονται στους δύο τελικούς του CEV Challenge Cup, στους οποίους συμμετέχουν το γυναικείο και ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προσπάθεια των ερυθρολεύκων και την απονομή του τίτλου ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από τα  κανάλια COSMOTE SPORT.

H γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει για ακόμα μία φορά την τουρκική Μπούρσα. Στον πρώτο τελικό που διεξήχθη στο “Μ. Μερκούρη”, οι πρωταθλήτριες Ελλάδος μετέτρεψαν το 0-2 σε 2-2. Η τουρκική ομάδα, ωστόσο επικράτησε με 3-2 και έχει τον πρώτο λόγο. Οι συνδρομητές, θα μεταφερθούν πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης στην τουρκική έδρα, μέσω της pregame εκπομπής στις 17.30 (COSMOTE SPORT 7HD). Εκεί θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Στέφανος Αβραμίδης και Πάνος Λούτας, με όλο το ρεπορτάζ πριν την έναρξη του αγώνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι φαν του βόλεϊ παραμένουν στο COSMOTE SPORT 7HD και στην εκπομπή postgame για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Την ίδια ημέρα στις 20.30, η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται τη Ραβένα (COSMOTE SPORT 6HD). Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 3-1 σετ στην Ιταλία για να στεφθούν τροπαιούχοι. Η πρώτη σύνδεση  με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα γίνει στις 19.45, μέσω της pregame εκπομπής. Οι Κώστας Ψάρρας, Αριάννα Παπαγιάννη και Βιδιάνος Ρούσσος θα βρίσκονται εκεί για να μεταφέρουν κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού που θα κρίνει τον τίτλο στο CEV Challenge Cup. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει ο απόηχος και οι αποκλειστικές δηλώσεις παικτών και προπονητών στην εκπομπή postgame.