Τα προημιτελικά του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League ξεκινά και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις 4 αναμετρήσεις που διεξάγονται τη Μ. Πέμπτη 5/4 στις 22.05.
Από την “Red Bull Arena Leipzig” μεταδίδεται σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη το παιχνίδι της Λειψίας, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση, με τη Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου (COSMOTE SPORT 7HD). Επίσης η Λάτσιο υποδέχεται στην έδρα της τη Σάλτσμπουργκ (COSMOTE SPORT 8HD). Η αυστριακή ομάδα έφτασε φέτος για πρώτη φορά στους “8”, χωρίς να υποστεί ήττα στα τελευταία 19 ευρωπαϊκά ματς.  Τον αγώνα περιγράφει ο Μάνος Σπανόπουλος.
Στο COSMOTE SPORT 3HD, μεταδίδεται το Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Σπόρτινγκ δεν έχει νικήσει ποτέ επί ισπανικού εδάφους στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ η Ατλέτικο στοχεύει για ακόμα μία φορά στην κατάκτηση της κορυφής. Την περιγραφή θα κάνει ο Τάσος Κολλίντζας.
Άλλο ματς της ημέρας είναι το Άρσεναλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη (COSMOTE SPORT 2HD). Oι «Gunners», οι οποίοι έμειναν να εκπροσωπούν την Αγγλία στις νοκ άουτ φάσεις της διοργάνωσης, απέκλεισαν τη Μίλαν, για να βρεθούν στα προημιτελικά. Οι Ρώσοι από την άλλη, έχουν νικήσει στα πέντε από τα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια για την Ευρώπη.
Οι συνδρομητές μέσα από την εκπομπή UEFA Europa League Show”, με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη, θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες και τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη των αγώνων (20.30, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ με τη λέξη της αγωνιστικής δράσης, η εκπομπή επιστρέφει για τον απόηχο των ματς, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τις συνεντεύξεις παικτών και προπονητών (00.05).