Το El Clásico ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της LaLiga Santander είναι προ των πυλών και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ακόμη "μονομαχία" Μέσι – Ρονάλντο, καθώς και όλη τη δράση που θα λάβει χώρα στο «Καμπ Νου» μεταξύ της νταμπλούχου Ισπανίας Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV (Κυριακή 6/5, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD). 

Αν και η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ισπανίας, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στοχεύει σε νίκη γοήτρου απέναντι στους γηπεδούχους. Από την άλλη, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί της και να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς ήττα στη LaLiga Santander.
Από τις 20.30 στο COSMΟΤΕ SPORT 1HD, η εκπομπή "Στο ρυθμό των ντέρμπι" με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα ενημερώσει τους τηλεθεατές για κάθε λεπτομέρεια που αφορά στους δύο ιστορικούς συλλόγους, θα προβάλλει αφιερώματα, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις αστέρων του παρελθόντος των δύο ομάδων (Μοριέντες, Γκάμπρι). Λίγο πριν τη σέντρα του ματς θα υπάρχει απευθείας σύνδεση με τη Βαρκελώνη και τον απεσταλμένο της COSMOTE TV, Στέφανο Αβραμίδη, για τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην εκπομπή "Sportshow" θα υπάρξει ψηφιακή ανάλυση όλων των κρίσιμων φάσεων, πλούσιο ρεπορτάζ και φυσικά όλα τα highlights από LaLiga Santander, Premier League, Bundesliga Serie A TIM και Liga NOS.