Τσέλσι-Λίβερπουλ & πλούσιο θέαμα από τα Playoff του ΝΒΑ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Tο πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνει για ακόμα μία εβδομάδα πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, για όλα τα γούστα. 

Στα αθλητικά, τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά τη μεγάλη αναμέτρηση της LaLiga Santander, την Κυριακή 6/5 στις 21.45 στο COSMOTE SPORT 1HD. Από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι συνδρομητές, θα έχουν στη διάθεσή τους αναμετρήσεις από την Liga NOS, την Serie A TIM και την Premier League. Ενδεικτικά, το Σάββατο 5/5, οι φαν του ποδοσφαίρου παρακολουθούν το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα (22.30, COSMOTE SPORT 3HD), ματς που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για τους φιλοξενούμενους, καθώς αν ηττηθούν, ο τίτλος θα αλλάξει κάτοχο έπειτα από 4 χρόνια. Παράλληλα, θα κριθεί και το φαβορί του δεύτερου και τελευταίου “εισιτηρίου” που δίνει η πορτογαλική λίγκα, για το UEFA Champions League. Στην Ιταλία, την Κυριακή 6/5, η Νάπολι υποδέχεται την Τορίνο, (16.00, COSMOTE SPORT 2HD) στην τελευταία ευκαιρία που διαθέτει να πάρει τον τίτλο από τα χέρια της Γιουβέντους. Την ίδια ημέρα στις 18.30, μεταφερόμαστε στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπου η Τσέλσι υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Stamford Bridge (COSMOTE SPORT1HD). Στόχος της Λίβερπουλ είναι να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση της Premier League. Στην Bundesliga, η Nτόρτμουντ βρίσκεται ένα βήμα πριν διασφαλίσει την παρουσία της στο UEFA Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ως τρίτη της λίγκας. Για να αφήσει σε απόσταση ασφαλείας την Μπάγερ χρειάζεται νίκη επί της Μάιντ, το  Σάββατο 5/5, στις 16.30 (COSMOTE SPORT 2HD). 
Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών στο UEFA Europa League που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, καθώς θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ, που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι ημιτελικοί των περιφερειών του ΝΒΑ που μεταδίδονται καθημερινά, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD. Την Πέμπτη 3/5 οι Ρόκετς υποδέχονται τους Τζαζ στο 2ο παιχνίδι της σειράς (03.00), ενώ την Παρασκευή 4/5 οι Καβαλίερς «επισκέπτονται» τους Ράπτορς για τη 2η μεταξύ τους αναμέτρηση (01.00). Αγωνιστική δράση υπάρχει και το Σαββατοκύριακο, καθώς οι Πέλικανς αντιμετωπίζουν στην έδρα τους Ουόριορς (5/5, 03.00), ενώ την επόμενη ημέρα οι Σίξερς υποδέχονται τους Σέλτικς (6/5, 00.00) και οι Πέλικανς συναντιούνται ξανά με τους Ουόριορς για το 4ο μεταξύ τους παιχνίδι (6/5, 22.30). Οι λάτρεις του τένις, έχουν στη διάθεσή τους καθημερινές μεταδόσεις από το ATP World Tour Masters 1000 Madrid (COSMOTE SPORT 6HD), με τη συμμετοχή των Ράφα Ναδάλ, Μαρίν Κίλιτς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Χουάν Μάρτιν δεν Πότρο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ντομινίκ Τιμ και Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και το WTA Mutua Madrid Open (COSMOTE SPORT 6HD), τουρνουά που διεξάγεται επίσης με τη συμμετοχή των καλύτερων τενιστριών του πλανήτη. Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο Μαρκ Μαρκέθ ανέβηκε για δεύτερη φορά, φέτος στο βάθρο και για πρώτη στο κορυφαίο σκαλοπάτι, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τον πρώτο στην κατάταξη, Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο Ισπανός πρωταθλητής έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή, στο Circuito de Jerez της Ισπανίας. Την Παρασκευή 4/5, διεξάγονται οι ελεύθερες δοκιμές (09.55), το Σάββατο 5/5, στις 13.30 οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή 6/5, στις 15.00, ο αγώνας (COSMOTE SPORT 5HD). 
Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, δεν χάνουμε συναρπαστικές πρεμιέρες σειρών και ταινιών. 
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει την Κυριακή 6/5, η πρεμιέρα του τρίτου μέρος του blockbuster σίκουελ Divergent, Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση (The Divergent Series: Allegiant), με τους Τρις (Σέιλιν Γούντλεϊ) και Φορ (Θίο Τζέιμς) να βρίσκονται περιπλανώμενοι σε μία έρημη, κατεστραμμένη γη (21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster). Σε Α’ Προβολή παρακολουθούμε επίσης τη δραματική ταινία Αρδέννες (The Ardennes), επίσημη πρόταση του Βελγίου για OSCAR® Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Η ταινία αποτελεί μια αιματηρή ιστορία εκδίκησης και ματαιότητας, με επίκεντρο τα αδέρφια Ντέιβ και Κένι που ξανασμίγουν τέσσερα χρόνια μετά από μια αποτυχημένη ληστεία (Πέμπτη 3/5,21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Την Παρασκευή 4/5, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθλήσουν την ταινία Χάϊντι (Heidi), μια συγκινητική ιστορία για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Γιοχάνα Σπίρι  (19.00). Επίσης, οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν back2back, τις δύο ταινίες της σειράς της Disney, Μουλάν, το Σάββατο 5/5, στις 18.45 & 21.00, αντίστοιχα (ζώνη Famiy). Στο COSMOTE CINEMA 2HD, τα βλέμματα στρέφονται στην πρεμιέρα του πολυσυζητημένου θρίλερ του Ντάρεν Αρονόφσκι Μητέρα! (Mother!)  με ένα all-star καστ να πρωταγωνιστεί: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις και Μισέλ Φάιφερ (Σάββατο 5/5, 22.00).  Σε Α’ προβολή στο κανάλι, έρχονται επίσης η δραμεντί Ο  Ήρωας (The Hero) με τον Σαμ Έλιοτ να ερμηνεύει έναν παλιό πρωταγωνιστή των ταινιών γουέστερν που θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες στη ζωή του (Παρασκευή 4/5, 22.00), ενώ για τους φαν του μυστηρίου έρχεται η τελευταία αστυνομική κωμωδία του Πασκάλ Σομέιγ, Δολοφόνος με το ζόρι (Odd Job) (Δευτέρα 7/5, 22.00). 
Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, ξεκινά το μηνιαίο αφιέρωμα στον Σπύρο Φωκά, με την  ταινία Ματωμένο Ηλιοβασίλεμα (Δευτέρα 7/5, 22:00)
Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, έρχεται 48 ώρες μετά την  πρεμιέρα της στην Αμερική, η 3η σεζόν της δραματικής σειράς Colony. Η σειρά επικεντρώνεται στον πρώην πράκτορα του FBI, Will Bowman (Τζος Χόλογουεϊ) και στη σύζυγό του Katie (Σάρα Γουέιν Κάλιζ), οι οποίοι «μάχονται» για να μείνουν ενωμένοι και να επιβιώσουν απέναντι στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, που έχει επιφέρει μια εξωγήινη εισβολή, ικανή να εξαφανίσει την ανθρώπινη φυλή. Ωστόσο, η επανάσταση και η μη συμμόρφωσή τους με τα νέα δεδομένα, έχει συνέπειες για το ζευγάρι, καθώς έρχεται αντιμέτωπο με την απαγωγή του γιου του. Στον 3ο κύκλο της σειράς, η δράση μεταφέρεται 6 μήνες μετά την απόδραση της οικογένειας από το Λος Άντζελες, με τους Will και Katie να προσπαθούν να ανακαλύψουν την πραγματική ταυτότητα και τα κίνητρα της εισβολής των κατακτητών (Παρασκευή 4/5, 22.00). 
Πρεμιέρα στο κανάλι κάνει και η δραματική σειρά Save Me (Σάββατο 5/5, 22.00). Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Λένι Τζέιμς, στο ρόλο ενός μοναδικού και ασυνήθιστου ήρωα που αναζητά την αγνοούμενη κόρη του, Jody. Στο Village Cinema HD ξεχωρίζει σε Α’ προβολή η μαύρη κωμωδία Οι Φωνές (The Voices) με τον Ryan Reynolds, στο ρόλο ενός ψυχικά διαταραγμένου εργάτη, ο οποίος συμβουλεύεται για τις πράξεις του, κατοικίδια που μιλάνε (Παρασκευή 4/5, 21.00). 
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους την υποψήφια για OSCAR δραματική ταινία,  The Florida Project.