Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας Γιουβέντους – Μίλαν, ο τελικός του Κυπέλλου Ρωσίας Κουρσκ – Τόσνο, τα play off της Championship και η Σουηδία στη Nova!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τετάρτη 9 Μαΐου και τη Δευτέρα 14 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους – Μίλαν καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας, Κουρσκ - Τόσνο. Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν (θα ακολουθήσει και η απονομή του πρωταθλήματος), Μονακό – Σεντ Ετιέν, Στρασβούργο - Λιόν και Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ για την 37η αγωνιστική της Ligue 1 Γαλλίας.  
Ακόμη θα παρακολουθήσουν τους πρώτους ημιτελικούς αγώνες Ντέρμπι – Φούλαμ και Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα και τον δεύτερο ημιτελικό αγώνα Φούλαμ – Ντέρμπι, για τα play off ανόδου της Championship Αγγλίας. Τέλος, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον αγώνα Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ για την 8η αγωνιστική της Allsvenskan Premier Division Σουηδίας.
Τελικός Κυπέλλου Ιταλίας Coppa Italia
Τετάρτη 9 Μαΐου: 22:00 Γιουβέντους – Μίλαν, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Τελικός Κυπέλλου Ρωσίας
Τετάρτη 9 Μαΐου: 19:00 Κουρσκ – Τόσνο, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη
Ligue 1 Γαλλίας
Παρασκευή 11 Μαΐου: 21:45 Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ, Novasports2HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Σάββατο 12 Μαΐου: 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν (και απονομή πρωταθλήματος), Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, 22:00 Μονακό – Σεντ Ετιέν, Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, 22:00 Στρασβούργο - Λιόν, Novasports3HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Championship Αγγλίας Α’ Ημιτελικοί αγώνες Play off ανόδου
Παρασκευή 11 Μαΐου: 21:45 Ντέρμπι - Φούλαμ, Novasports1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
Σάββατο 12 Μαΐου: 19:15 Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα, Novasports1HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη
Δευτέρα 14 Μαΐου: 21:45 Φούλαμ – Ντέρμπι, Novasports2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
Allsvenskan Premier Division Σουηδίας
Κυριακή 13 Μαΐου: 16:00 Γκέτεμποργκ - Νόρκεπινγκ, Novasports1HD σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου