Legends 2004 VS Spain National Team Legends αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Έναν χρόνο μετά τη συνάντηση της χρυσής Εθνικής του Euro 2004 με την επίλεκτη ομάδα της Ίντερ, οι Legends 2004” αντιμετωπίζουν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, τους Spain National Team Legends, μία ομάδα που αποτελείται από σημαντικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο αγώνας, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα προβληθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21.00, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στο COSMOTE SPORT 1HD.

Ο Ότο Ρεχάγκελ θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της ‘dream team’ του 2004, για να κοουτσάρει τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά, εναντίον των Ιβάν Κάμπο, Νταβίντ Αλμπέλδα, Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο, Άλμπερτ Ριέρα, Πέδρο Μουνίτις και Ζοάν Καπντεβίλα.

Η κάλυψη της συνάντησης ξεκινάει στις 20.00 στο COSMOTE SPORT 1HD με το Pregame Show, ενώ με τη λήξη του αγώνα, οι τηλεθεατές παραμένουν στο κανάλι για να παρακολουθήσουν το Postgame Show, το οποίο θα περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.
Τα έσοδα από αυτή τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.