MotoGP και η ανάδειξη των ζευγαριών στα Play-Offs των UEFA Champions & UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μηχανοκίνητο αθλητισμό, τένις και πυγμαχία περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV

Η έναρξη των κορυφαίων διασυλλογικών οργανώσεων πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του COSMOTE SPORT 1HD, τις κληρώσεις που θα αναδείξουν τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στα Play-offs των UEFA Champions League (Δευτέρα 6/8, 13.00) και UEFA Europa League (Δευτέρα 6/8, 14.00). Στο ποδόσφαιρο, τα βλέμματα στρέφονται και στην πρεμιέρα της  Bundesliga 2, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία σηματοδοτείται με το ματς Ντάρμσταντ-Πάντερμπορν, με τη συμμετοχή του ελληνικής καταγωγής μέσου, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη (Κυριακή 5/8, 16:30). Στο ίδιο πλαίσιο, ξεχωρίζουν οι αγώνες Αμβούργο-Κίελο (Παρασκευή 3/8, 21.30), Μπόχουμ-Κολωνία (Σάββατο 4/8, 14.00) και Ντινάμο Δρέσδης-Ντούισμπουργκ (Δευτέρα 6/8, 21.30), με τον οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 3HD. Από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ισπανίας, ξεχωρίζει το LaLiga World Challenge, που στοχεύει στη διεθνή ανάδειξη του ισπανικού ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων συλλόγων της χώρας. Την Παρασκευή 3/8, οι φίλοι του αθλήματος θα απολαύσουν αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 8HD το ματς μεταξύ Χετάφε και Μποαβίστα (22.30), ενώ την Κυριακή 5/8 θα προβληθεί, στο ίδιο κανάλι, ο αγώνας μεταξύ Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπελενένσες (22.30).  
Οι φαν του μπάσκετ, θα έχουν στη διάθεσή τους μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD συναρπαστικές «μάχες» από το WNBA, με την αναμέτρηση Sparks- Minnesota Lynx να ξεχωρίζει την Παρασκευή 3/8 (05.00). 
Στους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξεχωρίζουν οι «μάχες» στο σιρκουί της Τσεχίας στο πλαίσιο του Monster Energy Grand Prix Ceske republiky του MotoGP Οι συνδρομητές θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 5HD όλη τη δράση, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 3/8, 10.50) έως και τον αγώνα της Κυριακής (5/8, 14.30). 
Αυτή την εβδομάδα, συνεχίζονται επίσης οι «μάχες» στα ρινγκ του UFC με τους Cody Garbrandt και TJ Dillashaw να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» την Κυριακή  5/8 (05.00), αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD. 
Από τις μεταδόσεις του τένις, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στους πρώτους αγώνες για το κυρίως ταμπλό του θρυλικού Rogers Cup, το οποίο διεξάγεται στο Τορόντο, με τη συμμετοχή των κορυφαίων παικτών τέννις. Παράλληλα, συνεχίζονται το ΑTP 250 Kitzbuhel (Δευτέρα 6/8, COSMOTE SPORT 7HD) και το ATP 500 Citi Open (COSMOTE SPORT 6HD). Oι τελικοί των δύο τουρνουά διεξάγονται αντίστοιχα το Σάββατο 4/8, στις 15.00 και την Κυριακή 5/8 στις 22.00.