Οι τελικοί αγώνες του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Tα αποκλειστικά δικαιώματα για τη μετάδοση όλων των τελικών αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής σε Γερμανία, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Κατάρ, όπου συμμετέχει ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας εξασφάλισε η COSMOTE TV για τη σεζόν 2019-2020.

Πρώτος σταθμός για τον κορυφαίο αθλητή είναι το Κότμπους της Γερμανίας, όπου αφού κατάφερε να προκριθεί στους 8 φιναλίστ κατακτώντας τη 2η θέση, αγωνίζεται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17.00 στους τελικούς των κρίκων. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD την προσπάθειά του να συλλέξει πόντους για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020. Η δράση συνεχίζεται και στον τελικό της Κυριακής 24/11, με την COSMOTE TV να έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων της ημέρας (15.00-18.00, COSMOTE SPORT 7HD).
Επόμενοι σταθμοί του Λευτέρη Πετρούνια είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου), του Μπακού (12-15 Μαρτίου) και της Ντόχα (18-21 Μαρτίου) και η COSMOTE TV θα ακολουθήσει τον κορυφαίο αθλητή στις τελικές αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.