Feelgood Highlights Απριλίου και οι πιο απίθανες τοποθεσίες της Γης με μαγικές εικόνες μέσα από την οθόνη του Viasat Νature HD...

Feelgood Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του Viasat Νature HD: Κορυφαίες στιγμές... Το Viasat Nature αυτό τον Απρίλιο μας μεταφέρει στις πιο απίθανες τοποθεσίες της Γης με μαγικές εικόνες! Μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών διανομής “COSMOTE TV (SAT + ΟΤΤ) και NOVA (SAT + EON TV) σε High Definition”! Παράλληλα οι πλατφόρμες διαθέτουν και On demand πρόσβαση μέσω της VoD πλατφόρμας "Viasat Channels" σε "COSMOTE TV Streaming" και VoD ανά κανάλι σε "EON TV" και των Multiscreen εφαρμογών τους...
Nicolas A.

...
Feelgood Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του Viasat Νature HD: Κορυφαίες στιγμές...
Το Viasat Nature αυτό τον Απρίλιο μας μεταφέρει στις πιο απίθανες τοποθεσίες της Γης με μαγικές εικόνες!
Τη σκυτάλη παίρνει πρώτο το «Τα άγρια νησιά της Ιρλανδίας με τον Όουεν Γουόρνερ», που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, 6 Απριλίου στις 21:00.
Η Ιρλανδία υπήρξε το απώτατο άκρο του γνωστού κόσμου για χιλιετίες και τα νησιά της στον Ατλαντικό ήταν ο τελικός σταθμός για αμέτρητα ζώα πριν εξαφανιστούν στην ομίχλη του δυτικού ωκεανού. Τώρα που ο ζωικός κόσμος καταρρέει σε ολόκληρη την υφήλιο, πολλοί ειδικοί στρέφονται στην έρευνα αυτών των απομακρυσμένων νησιών ως τα ύστατα οχυρά της φύσης και ο περιβαλλοντολόγος Όουεν Γουόρνερ μας παίρνει μαζί του σε ένα μαγικό ταξίδι με τοπία που κόβουν την ανάσα!
Για τους λάτρεις της κεντρικής Ευρώπης και των εκπληκτικών τοπίων που έχει να προσφέρει, η σειρά ντοκιμαντέρ «Οι αρκούδες της Τρανσυλβανίας» αποτελεί must-watch! Η σύγχρονη Ρουμανία δεν έχασε την αγάπη της για την αρκούδα - κορυφώθηκε υπό το καθεστώς του Τσαουσέσκου ο οποίος εφάρμοσε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής αποσκοπώντας στην ικανοποίηση του πάθους του για το κυνήγι, ωστόσο αν και σήμερα το καθεστώς αποτελεί παρελθόν, οι αρκούδες είναι ακόμα εκεί... και με τον αυξανόμενο αριθμό τους, η σύγκρουση με τον άνθρωπο είναι αναπότρεπτη. Παρακολουθήστε μια θηλυκή αρκούδα και τα τρία μικρά της καθώς μετακινούνται από τα βουνά στην πόλη...
Τέλος, κάθε Δευτέρα του Απριλίου, το Viasat Nature προσφέρει το αφιέρωμα «Κύκλος Άγρια Ευρώπη». Ακολουθήστε μας σε μια επική περιπέτεια στην Ευρώπη διασχίζοντας διαφορετικά τοπία στο Βέλγιο, την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία και πολλές ακόμα χώρες.
...
Αφιέρωμα: Κύκλος Άγρια Ευρώπη
Κάθε Δευτέρα του Απριλίου από 21:00

Ακολουθήστε μας σε μια επική περιπέτεια στην Ευρώπη διασχίζοντας διαφορετικά τοπία στο Βέλγιο, την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία και πολλές ακόμα χώρες. Προβάλλουμε ένα εντυπωσιακό νέο ντοκιμαντέρ τον φετινό Απρίλιο και βυθιζόμαστε στον σκοτεινό κι επικίνδυνο κόσμο της λατρείας της αρκούδας στα δάση της Τρανσυλβανίας με το ντοκιμαντέρ «Οι αρκούδες της Τρανσυλβανίας».

Τα άγρια νησιά της Ιρλανδίας με τον Όουεν Γουόρνερ
Πρεμιέρα Σάββατο 6 Απριλίου στις 21:00
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ ιστορία/ αποστολές
Πρωτότυπος τίτλος: Ireland's Wild Islands with Eoin Warner - Έτος: 2022

Ξεπροβάλλοντας σαν σμαράγδια από τη θάλασσα στο απώτατο άκρο της Ευρώπης τα δυτικά νησιά της Ιρλανδίας είναι μοναδικά καθώς είναι τα τελευταία θραύσματα βράχων πριν το χάσμα του Ατλαντικού ωκεανού. Η Ιρλανδία υπήρξε το απώτατο άκρο του γνωστού κόσμου για χιλιετίες και τα νησιά της στον Ατλαντικό ήταν ο τελικός σταθμός για αμέτρητα ζώα πριν εξαφανιστούν στην ομίχλη του δυτικού ωκεανού. Τώρα που ο ζωικός κόσμος καταρρέει σε ολόκληρη την υφήλιο, πολλοί ειδικοί στρέφονται στην έρευνα αυτών των απομακρυσμένων νησιών ως τα ύστατα οχυρά της φύσης. Κάθε επεισόδιο της σειράς αφηγείται εντυπωσιακές ιστορίες της φύσης, πραγματεύεται περιβαλλοντικά ζητήματα σε συνδυασμό με την τοπική παραδοσιακή λαογραφία και ιστορία και ζωντανεύει το παρελθόν κάθε νησιού ξεχωριστά.

Οι αρκούδες της Τρανσυλβανίας
Δευτέρα 15 Απριλίου στις 21:00
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φυσικός κόσμος/ αποστολές
Πρωτότυπος τίτλος: Backyard Bears of Transylvania - Έτος: 2023

Μια πανάρχαιη λατρεία της αρκούδας επιβίωσε βαθιά μέσα στα δάση της Τρανσυλβανίας - εδώ, το μεγαλύτερο αρπακτικό ξηράς της Ευρώπης είναι σύμβολο αναγέννησης. Η σύγχρονη Ρουμανία δεν έχασε την αγάπη της για την αρκούδα - κορυφώθηκε υπό το καθεστώς του Τσαουσέσκου ο οποίος εφάρμοσε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής αποσκοπώντας στην ικανοποίηση του πάθους του για το κυνήγι, ωστόσο αν και σήμερα το καθεστώς αποτελεί παρελθόν, οι αρκούδες είναι ακόμα εκεί... και με τον αυξανόμενο αριθμό τους, η σύγκρουση με τον άνθρωπο είναι αναπότρεπτη. Παρακολουθήστε μια θηλυκή αρκούδα και τα τρία μικρά της καθώς μετακινούνται από τα βουνά στην πόλη...

Αφιέρωμα: Ημέρα της Γης
Δευτέρα 22 Απριλίου από 9:00

Τη φετινή Ημέρα της Γης ελάτε να γνωρίσουμε το ένα και μοναδικό σπίτι μας, τους κατοίκους του, τον ύφαλο που απειλείται με εξαφάνιση και τη φυσική του ομορφιά, ας τα δούμε όλα αυτά από κοντά, από μακριά, από ακόμα πιο μακριά. Θαυμάζουμε τα απίστευτα τοπία της Γης μέσα από μικροσκοπικά γκρο πλαν και τις πιο συγκλονιστικές και σουρεαλιστικές δορυφορικές εικόνες με το ντοκιμαντέρ «Τα ομορφότερα τοπία του κόσμου». Ακολουθήστε διάφορα ζώα και τις οικογένειές τους που προσπαθούν να επιβιώσουν από τον έναν χρόνο στον άλλο -αντιμετωπίζοντας αναρίθμητες προκλήσεις και σημειώνοντας νίκες που θα σας καθηλώσουν στην οθόνη- παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ «Οι μεγάλες εποχές της Γης», και δείτε πώς ένα επιτελείο επιστημόνων χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους για να σώσει τους υφάλους από την καταστροφή στο ντοκιμαντέρ «Ο ύφαλος του πλανήτη μας».