OSCARS 2020 και COSMOTE CINEMA Highlights "01 - 15 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 01/02:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "01 - 15 Φεβρουαρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

COSMOTE CINEMA Highlights  "01 - 15 Φεβρουαρίου"…
...
Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκριν
Είδος: Εποχής Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Κοϊξέ Ηθοποιοί: Έμιλι Μόρτιμερ, Μπιλ Νάι, Πατρίσια Κλάρκσον
Αγγλία, 1959. Μια νεαρή γυναίκα ανοίγει ένα βιβλιοπωλείο σε μια συντηρητική επαρχιακή πόλη. Οι κάτοικοι, όμως, βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό... Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Πενέλοπι Φιτζέραλντ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 01/02 22:00

Μετά την καταιγίδα
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ Ηθοποιοί: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Σαμ Κλάφλιν, Τζέφρι Τόμας
Μετά το χτύπημα ενός ισχυρού τυφώνα στον Ειρηνικό Ωκεανό, μια γυναίκα ξυπνά στη μέση της θάλασσας για να βρει τον αγαπημένο της βαριά τραυματισμένο και το ιστιοφόρο τους διαλυμένο, ενώ το πλησιέστερο λιμάνι βρίσκεται μίλια μακριά.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/02 21:00

Σχέδιο απόδρασης 2: Άδης
Είδος: Δράσης Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Στιβ Σι Μίλερ Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Τζέσε Μέτκαλφ
Όταν ένας από τους άντρες του απάγεται και εξαφανίζεται στον 'Άδη', μια μυστική και αδιαπέραστη φυλακή, ο αρχηγός μιας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει και να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 03/02 21:00

Το ένστικτο της ζωής
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Αρμάντο Μπο Ηθοποιοί: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Κάρλα Πέτερσον, Γκλόρια Καρά
Ένας άντρας, που μοιάζει να έχει την τέλεια ζωή, μαθαίνει ότι χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού. Βλέποντας ότι οι νόμιμες οδοί δεν του εξασφαλίζουν το πολυπόθητο μόσχευμα, αποφασίζει να καταφύγει σε αθέμιτες μεθόδους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 04/02 21:00 α’ προβολή

Ποια νομίζεις ότι είμαι
Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Σαφί Νεμπού Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Νικόλ Γκαρσιά, Φρανσουά Σιβίλ
Θέλοντας να κατασκοπεύσει τον πρώην της, μια 50χρονη καθηγήτρια πανεπιστημίου δημιουργεί ένα ψεύτικο προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα. Το σχέδιό της, όμως, παίρνει απρόβλεπτη τροπή και την παρασύρει στην ίδια της την 'παγίδα'.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 05/02 22:00 α’ προβολή


Με άλλο πρόσωπο
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μαλγκορζάτα Σουμόφσκα Ηθοποιοί: Ματέους Κοσκίκεβιτς, Ανιέσκα Πότσιαντλικ, Μαλγκορζάτα Γκόρολ
Έπειτα από ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα που τον άφησε παραμορφωμένο, ένας νεαρός Πολωνός υποβάλλεται σε μια επιτυχημένη μεταμόσχευση προσώπου. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να επιστρέψει στην παλιά ζωή του με καινούρια 'ταυτότητα';
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 06/02 21:00 α’ προβολή

The Sinner Κ3
Είδος: Σειρά Μυστηρίου Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Μπιλ Πούλμαν, Ματ Μπόμερ, Κρις Μεσίνα
Αντιμέτωπος με τους προσωπικούς του δαίμονες και τα φαντάσματα από το παρελθόν του, ο ντετέκτιβ Χάρι Άμπροουζ ερευνά τα κίνητρα φαινομενικά ανεξήγητων εγκλημάτων και επιχειρεί να ρίξει φως στο μυστήριο που τα περιβάλλει.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 07/02 00:00 α’ προβολή

Απάτη σε μαύρο φόντο
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μαρσάλ Ηθοποιοί: Μπενουά Μαζιμέλ, Γκρανζ, Ιντίρ Σεντέρ
Καθώς η επιχείρησή του βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης, ένας συνηθισμένος άντρας αναζητά τρόπο να βγάλει γρήγορο χρήμα. Όμως, το σχέδιο που θα καταστρώσει θα του αποφέρει, εκτός από χιλιάδες ευρώ, και προβλήματα με τη Μαφία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 08/02 22:00

92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR®
Είδος: Τελετή απονομής - Έτος: 2020
Παρακολουθήστε σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση, από το Dolby Theater του Λος Άντζελες, την πιο λαμπερή κινηματογραφική στιγμή της χρονιάς, την 92η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.
Η 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® είναι προ των πυλών και η COSMOTE TV, θα μεταδώσει αποκλειστικά τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά, την Κυριακή 9/2, με τη μετάδοση της τελετής απονομής και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί του Kodak Theater. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν με την κάμερα της COSMOTE TV και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους.
Την Κυριακή 9/2 στις 23.00, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής, η σκυτάλη θα δοθεί στην εκπομπή OSCARS’ Night για όλες τις εξελίξεις, τα τελευταία προγνωστικά και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA OSCARS 09/02 
23:00 - OSCARS’ Night 2020 - Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και
03:00 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® - Σχολιασμός Γιώργος Σατσίδης, Χριστίνα Μπίθα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 09/02 
23:30 - OSCARS’ Night 2020 - Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και
03:00 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® - Πρωτότυπη Μετάδοση

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 09/02 
23:30 OSCARS’ Night 2020 - Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και
03:00 - 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® - Σχολιασμός Γιώργος Σατσίδης, Χριστίνα Μπίθα

Ο καθηγητής και ο τρελός
Είδος: Ιστορική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Π. Μπ. Σέμραν Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Σον Πεν, Έντι Μάρσαν
Στα μέσα του 19ου αιώνα, ο καθηγητής Τζέιμς Μάρεϊ δουλεύει πυρετωδώς για την πρώτη έκδοση του αγγλικού λεξικού της Οξφόρδης. Για το φιλόδοξο εγχείρημά του θα δεχτεί ανέλπιστη βοήθεια από έναν Αμερικανό γιατρό, τρόφιμο ψυχιατρείου.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 09/02 21:00 α’ προβολή

Η δύναμη του έρωτα
Είδος: Βιογραφία Έτος: 2011 Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν, Ηθοποιοί: Μισέλ Γέο, Ντέιβιντ Θιούλις, Τζόναθαν Ράγκετ
Στο εχθρικό καθεστώς της Μιανμάρ, μια γυναίκα θυσιάζει τα πάντα... Αυτή είναι η ιστορία της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης Αούνγκ Σαν Σου Κι και του συζύγου της, των οποίων η αγάπη άντεξε μέχρι τέλους παρά τα αμέτρητα εμπόδια.
COSMOTE CINEMA 2HD 10/02 22:00

My Brilliant Friend Κ2
Είδος: Δραματική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Σαβέριο Κοστάνζο Ηθοποιοί: Μαργκερίτα Ματσούκο, Γκάια Τζιράτσε, Λούκα Γκαλόνε
Οι ισορροπίες ανάμεσα στη Λίλα και τον Στέφανο έχουν αλλάξει μετά τον γάμο τους. Πληγωμένη από τον σύζυγό της και γεμάτη πικρία, η νεαρή γυναίκα στρέφεται για παρηγοριά στη σχολική της φίλη, η οποία έχει τα δικά της μυστικά.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 11/02 20:00 α’ προβολή

Fat Camp
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Άρνολντ, Ηθοποιοί: Κρις Ρεντ, Άναμπελ Ακόστα, Μελ Ροντρίγκες
Όταν αναγκάζεται να δουλέψει σε κατασκήνωση για παχύσαρκους, ένας εγωκεντρικός λάτρης της γυμναστικής αναλαμβάνει να βοηθήσει μια αντισυμβατική ομάδα παχουλών παιδιών... αν κι ο ίδιος είναι αυτός που πραγματικά χρειάζεται βοήθεια.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 12/02 21:00 α’ προβολή




Ένας πιστός άντρας
Είδος: Ρομαντική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Λουί Γκαρέλ Ηθοποιοί: Λουί Γκαρέλ, Λετίσια Κάστα, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ
Χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ένας άντρας συναντά την πρώην αγαπημένη του σε μια κηδεία και επιχειρεί να την κερδίσει ξανά. Η εμφάνιση, όμως, της αδελφής του αποθανόντα φίλου του θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα μεγάλο δίλημμα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 13/02 21:00 α’ προβολή

Paris, Wine and Romance
Είδος: Αισθηματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Άλεξ Ζαμ Ηθοποιοί: Τζεν Λίλι, Νταν Ζινότ, Ροξάν ΜακΚι
Η Ιζαμπέλα, μια οινοποιός από το Όρεγκον, κάνει το μεγάλο βήμα και συμμετέχει σε έναν διακεκριμένο διαγωνισμό στο Παρίσι. Εκεί, θα γνωρίσει τον Ζακ, τον σημαντικότερο αντίπαλό της, και σύντομα ένας ρομαντικός έρωτας θα γεννηθεί...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 14/02 21:00 α’ προβολή

Star Trek: Discovery Κ1
Είδος: Επιστ. φαντασίας Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σέμελ Ηθοποιοί: Σονίκουα Μάρτιν-Γκριν, Νταγκ Τζόουνς, Μέρι Γουάιζμαν
Κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας στο Ομοσπονδιακό Διάστημα, το διαστημόπλοιο Σένζου έρχεται αντιμέτωπο με άγνωστες εχθρικές δυνάμεις, αναγκάζοντας την αντιπλοίαρχο Μάικλ Μπέρναμ να επανεξετάσει την υπακοή της στην κυβερνήτριά της.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 15/02 23:00 α’ προβολή