Τα αθλητικά αφιερώματα συνεχίζονται στην COSMOTE TV: ΝΒΑ Classics The 90s, ATP Masters Classics The 00s, Premier League & Formula 1 Best Of

Η αναδρομή σε κορυφαίες στιγμές του αθλητισμού, που σημάδεψαν τους φίλους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του τένις και του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως, συνεχίζεται στα κανάλια COSMOTE SPORT HD και τον μήνα Ιούνιο. Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν -μεταξύ άλλων- τα highlights της δεκαετίας του ‘90 από τα παρκέ του NBA, κορυφαίες αναμετρήσεις στα κορτ του ATP Masters από τα 00s, τους συναρπαστικότερους αγώνες της σεζόν από τα αγγλικά γήπεδα, αλλά και τους καλύτερους αγώνες της Formula 1 την τελευταία 5ετία.

Αναλυτικότερα, τα αφιερώματα που ξεκινούν τη νέα εβδομάδα στα κανάλια COSMOTE SPORT HD είναι τα εξής:
ΝΒΑ Classics: The 90s: Το ταξίδι σε αγώνες που σημάδεψαν τα παρκέ του NBA συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στην COSMOTE TV με τη σκυτάλη να παίρνει η χρυσή δεκαετία των 90’s. Ο πέμπτος τελικός των Πίστονς με τους Μπλέιζερς το 1990, ο έκτος τελικός του 1998, μεταξύ των Τζαζ και των Μπουλς, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Σπερς στον πέμπτο τελικό με τους Νικς το 1999, είναι μερικά από τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος (Καθημερινά, έως και τις 5 Ιουνίου, στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 4HD).


ATP Masters Classics: The 00s: Την εβδομάδα 1-7/6, τα κανάλια COSMOTE SPORT HD θα φιλοξενήσουν τις κορυφαίες αναμετρήσεις ATP Masters της δεκαετίας των 00s, με πρωταγωνιστές τους αστέρες του τένις, που έγραψαν ιστορία στα παγκόσμια κορτ, όπως οι Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ. Μεταξύ άλλων, οι φίλοι του τένις θα «θυμηθούν» τους τελικούς του Miami Open του 2002 και του 2005, του Cincinnati Masters του 2004 και του Rome Masters του 2006. Το αφιέρωμα θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00, στο COSMOTE SPORT 6HD.

Premier League Best Of: Λίγο πριν την επιστροφή του αγγλικού πρωταθλήματος στην αγωνιστική δράση, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν, μέσα από το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της φετινής σεζόν από τα αγγλικά γήπεδα. Το «Premier League Best Of» θα μεταδίδεται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο 6/6 στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 1HD.

F1 Best Of: Καθημερινά μέχρι και την Τρίτη 30/6 στις 21.00, το COSMOTE SPORT 5HD θα προβάλλει για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τους καλύτερους αγώνες της Formula 1 από την τελευταία 5ετία.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου στις 11.00 θα μεταδοθεί το αφιέρωμα «ΝΒΑ All Star Contests Zone», με τα State Farm All Star Saturday Night των τελευταίων 4 ετών. Το μενού περιλαμβάνει το Skills Challenge, τον διαγωνισμό τριπόντων, καθώς και τον διαγωνισμό καρφωμάτων, στον οποίο συμμετέχουν οι πιο εντυπωσιακοί NBAers του πλανήτη (COSMOTE SPORT 4HD).