Nova Highlights: "31 Μαΐου - 09 Ιουνίου"…

Τελευταία ενημέρωση 01/06:
Nova Highlights: "31 Μαΐου - 09 Ιουνίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "31 Μαΐου - 09 Ιουνίου"…
...
Κυριακή 31 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ» Πρεμιέρα
Στις ΗΠΑ του 1880, ο Τόμας Εντισον κι ο Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ θέλουν να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή και βρίσκονται στο επίκεντρο μια επικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση των πόλεων. (Αληθινή ιστορία, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ολιβερ Πάουελ)
Δευτέρα 1 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Τελικός Γερμανικού Κυπέλλου 2015 Ντόρμουντ-Βόλφσμπουργκ»
Ο θεσμός του γερμανικού κυπέλλου προσφέρει πάντα θέαμα και συγκινήσεις! Θυμόμαστε τον τελικό της διοργάνωσης του 2015 ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Βόλφσμπουργκ.
Δευτέρα 1 Ιουνίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ»
Συγκλονισμένη, μια γυναίκα που χάνει σταδιακά το φως της κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι ο θάνατος της δίδυμης αδερφής της, που είχε την ίδια πάθηση και βρέθηκε κρεμασμένη, δεν ήταν αυτοκτονία. (Θρίλερ μυστηρίου, Μπελέν Ρουέδα, Λιουίς Ομάρ)
Δευτέρα 1 Ιουνίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 6» (Πρεμιέρα Βμέρους)
Το τέλος πλησιάζει, ωστόσο μας περιμένουν πολλές ακόμα ανατροπές στη σειρά! Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον στην Άναλιζ Κίτινγκ, με την επιστροφή του τελευταίου κύκλου του «How to Get Away with Murder» τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.
Τρίτη 2 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Τελικός Γερμανικού Κυπέλλου 2016 Μπάγερν-Ντόρτμουντ»
Ο θεσμός του γερμανικού κυπέλλου προσφέρει πάντα θέαμα και συγκινήσεις! Θυμόμαστε τον τελικό της διοργάνωσης του 2016 ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ.
Τρίτη 2 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE ART OF RACING IN THE RAIN» Πρεμιέρα
Ο Εντζο, ένα αξιαγάπητο γκόλντεν ριτρίβερ, κάνει έναν απολογισμό της ζωής του με το αφεντικό του, έναν επίδοξο οδηγό της Φόρμουλα 1, και την όμορφη οικογένειά του. (Ρομαντική κομεντί , Μάιλο Βεντιμίλια, Τζάκι Μινς)
Τετάρτη 3 Ιουνίου Novasports1HD στις 23:45
«Ο κόσμος της Serie A»
Στη γειτονική Ιταλία η πανδημία δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Πώς αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιρικός κόσμος τις εξελίξεις;
Πέμπτη 4 Ιουνίου National Geographic στις 20:10
«Ασφάλεια αεροδρομίου: Λαθρέμποροι εναντίον τελωνειακών» Αφιέρωμα
Το αφιέρωμα ανοίγει με την πρεμιέρα της νέας σειράς «Συλλήψεις στο Αεροδρόμιο JFK», η οποία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 4 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στις 20:10. Και αμέσως μετά, κάθε Πέμπτη στις 21:00, ένα επεισόδιο της σειράς Airport Security θα συμπληρώνει το αφιέρωμα. Απολαύστε τα!
Πέμπτη 4 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ » Πρεμιέρα
Σε μια πόλης της Γαλλίας, η Πολίν, μία αφοσιωμένη, γενναιόδωρη και συμπαθής νοσοκόμα, πείθεται να θέσει υποψηφιότητα στις τοπικές εκλογές με τη στήριξη ενός ανερχόμενου εθνικιστικού κόμματος. (Κοινωνική ταινία, Εμιλι Ντεκέν, Αντρέ Ντισολιέ)
Παρασκευή 5 Ιουνίου Disney Channel στις 17:00
«Πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel»
Αυτόν τον Ιούνιο σας έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο: την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μία κλασική Πρωτότυπη Ταινία του Disney Channel, κάθε Παρασκευή στις 17:00.
Παρασκευή 5 Ιουνίου Novasports2HD στις 22:00
«Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι όλων των εποχών»
Ιστορίες και μαρτυρίες από θρύλους του παγκόσμιου αθλητισμού για τους μεγαλύτερους συλλόγους που έγραψαν ιστορία!
Σάββατο 6 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE COURIER» Πρεμιέρα
Ενας εγκληματίας δίνει εντολή να βγει από τη μέση ο μοναδικός μάρτυρας που θα καταθέσει σε μία σημαντική δίκη εναντίον του. Η σωτηρία, όμως, έρχεται από την πιο απροσδόκητη πηγή... (Ταινία δράσης, Ολγα Κουριλένκο, Γκάρι Ολντμαν)
Κυριακή 7 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«21 ΓΕΦΥΡΕΣ» Πρεμιέρα
Πρεμιέρα «21 Γέφυρες» - Μία ταινία καταιγιστικής δράσης έρχεται αποκλειστικά στη Nova
Η αστυνομική ταινία δράσης «21 Γέφυρες» με τον Τσάντγουικ Μπόσμαν κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιουνίου, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD! Ένας ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης αναλαμβάνει να φέρει δύο εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης, σε μία καταδίωξη που θα φέρει στο φως μια ακόμα μεγαλύτερη συνωμοσία… Τον πρωταγωνιστή Τσάντγουικ Μπόσμαν πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους: Σιένα Μίλερ, Τζέι Κέι Σίμονς και Στεφάν Τζέιμς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπράιαν Κερκ. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κυριακή 7 Ιουνίου Novasports2HD στις 20:00
«Ligue 1 Classic Matches»
Μεγάλα σκορ, επικές ανατροπές και μάχες τίτλου στο γαλλικό πρωτάθλημα! Ματς που αποδείχτηκαν ορόσημο και καθόρισαν σεζόν. Θυμόμαστε το παιχνίδι Σ.Ετιέν-Λιόν από τη σεζόν 2014-2015.
Τρίτη 9 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» Πρεμιέρα
Οταν μαθαίνει ότι η μητέρα της, που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, περιπλανιόταν μόνη της στη διάρκεια μιας χιονοθύελλας, μια γυναίκα επιστρέφει στο πατρικό της για να βοηθήσει την οικογένειά της. (Κοινωνική ταινία,Χίλαρι Σουάνκ, Μάικλ Σάνον)