Mad Lit - Pop Up κινητικότητα στο Vodafone TV!


Και ενώ η γενιά της γραμμικής τηλεόρασης είναι απόλυτα η “Generation X `η αλλιώς MTV Generation”, ωστόσο το μουσικό χαρτοφυλάκιο στην Vodafone TV δεν εμπεριέχει κανένα από τα πολυπόθητα μουσικά oldies κανάλια τύπου “MTV 80s και MTV 90s”, για να την ψυχαγωγεί! Όπως συμβαίνει να εμπεριέχονται στα αντίστοιχα μουσικά χαρτοφυλάκια των Vodafone TV Ισπανίας και Vodafone TV Ρουμανίας με όλο το χαρτοφυλάκιο του MTV με "MTV 80s (πρώην VH1 Classic), MTV 90s (πρώην MTV Rocks), CLUB MTV (πρώην MTV Dance), MTV HITS, MTV Live HD, VH1, αλλά και τις μουσικές On Demand πλατφόρμες MYMTVMusic και Tidal", καθώς και εξειδικευμένα κανάλια τύπου "Mezzo Live HD", αλλά και εγχώρια μουσικά κανάλια! Αντίθετα έρχεται ακόμη ένα μουσικό κανάλι στην Ελληνική Vodafone TV, το “Mad Lit”, που μαζί με τα υφιστάμενα διεθνή νεανικά μουσικά κανάλια της πλατφόρμας “MTV Live HD και VH1 (με επικέντρωση και στους millennials), αλλά και το εγχώριo “MAD TV”, στοχεύουν αποκλειστικά στο ίδιο ηλικιακό γκρουπ την “Generation Z”!

To Mad Lit έρχεται από τις 13 Απριλίου αποκλειστικά στο Vodafone TV! Άκου τις αγαπημένες σου μουσικές ξανά και ξανά!
Το νέο κανάλι του Mad στην πλατφόρμα του Vodafone TV «βάζει φωτιά» και έρχεται να σου μάθει ό,τι καινούριο ακούγεται σε όλο τον κόσμο. Όλα τα κορυφαία international και ελληνικά hits από τις playlists των “Generation Z” παίζουν μόνο εδώ.
Μουσικές επιτυχίες που έγιναν top και κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα trends, αλλά και περιεχόμενο εμπνευσμένο από τα social media έρχονται στο Mad Lit, το πιο #hot κανάλι της πόλης.
Κάνε join στο Vodafone TV και απόλαυσε τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες σε ένα 24ωρο πρόγραμμα που τα έχει όλα: Trap, Dance, Pop, R ‘n B, K-pop, Reggaeton, κ.α.
Οι 8 μοναδικές ζώνες του Mad Lit (Lit Tracks, Local Trends, Globalize It, Latin Jam, Uplift Tunes, Κ-pop Idols, Urban Area, Insomnia Mix) και οι 7 Special Weekend ζώνες (Hot Weekend, RnB Gold, Sunday Party, Magic Rhythm, Electroland, Planet Hip-Hop, The Best 15) είναι εδώ!
Τον Απρίλιο, Mad Lit, αποκλειστικά στο Vodafone TV. Συντονίσου!