Boomerang το αγαπημένο κανάλι μικρών και μεγάλων εκπέμπει στη nova.


Η ψηφιακή πλατφόρμα της nova εμπλουτίζει από την 1η Οκτωβρίου το παιδικό πρόγραμμα της με ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια κινούμενων σχεδίων, τo Boomerang, που θα προβάλλεται στη θέση 503.
To Boomerang το 24ωρο κανάλι κινουμένων σχεδίων του ομίλου TURNER (CNN, Cartoon Network, TCM) έχει στόχο την ασφαλή διασκέδαση και το άφθονο γέλιο στα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια.
Το Boomerang φιλοξενεί μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων, όπως: Looney Tunes, Tom & Jerry, The Flintstones, Scooby-Doo, Bugs Bunny, Popeye, Daffy Duck.
Η Διευθύντρια Ψηφιακής πλατφόρμας NOVA κα Κατερίνα Κασκανιώτη δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το Boomerang στο μπουκέτο της nova. Ολοι έχουμε αγαπήσει και γελάσει με τις περιπέτειες του Tom & Jerry, Scooby Doo, Looney Tunes και τώρα οι συνδρομητές της nova θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν 24 ώρες το 24ωρο. H συμφωνία μας με την Turner για το κανάλι Boomerang επιστεγάζει την ιδιαίτερα δημιουργική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.»
Η Maggie Eales, αντιπρόεδρος της Turner Broadcasting, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ένταξη του Boomerang στην πλατφόρμα της nova, μία κίνηση την οποία θεωρούμε ως ένα πολύ θετικό βήμα στη συνεργασία μας. Αναμένουμε με χαρά τη συνεργασία μας το 2009 προκειμένου να ισχυροποιήσουμε τη σχέση μας και τις προσφορές προς τους συνδρομητές μας».
Το Boomerang θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα υποπακέτα της nova.
(Δελτίο Τύπου)