Εξαπλώνεται η Conn-x TV...

Σε οκτώ ακόμη πόλεις επεκτείνεται η διάθεση του Conn-x TV, της συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ. Οι κάτοικοι του Αγρινίου, της Αμαλιάδας, της Καλαμάτας, της Κορίνθου, του Ναυπλίου, του Ξυλοκάστρου, της Πτολεμαΐδας και της Τρίπολης μπορούν να αποκτήσουν στο σπίτι τους την τηλεόραση της νέας εποχής. Ο ΟΤΕ τους προσκαλεί να γνωρίσουν το Conn-x TV για να έχουν τον έλεγχο της δικής τους ψυχαγωγίας και ενημέρωσης!

Ενω προσφατα εξαπλώθηκε η Conn-x TV και σε Γρεβενά, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Πρέβεζα… Οι δωδεκα νέες πόλεις, που είναι πλέον διαθέσιμο το Conn-x TV, έρχονται να προστεθούν στις 29 πόλεις που ήδη λειτουργεί η υπηρεσία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 33. Το Conn-x TV διατίθεται επίσης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Ρόδο, Νάξο, Κω, Θήρα, Σύρο, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Βόλο, Καστοριά, Φλώρινα. Σταδιακά, μέσα στο 2009, το Conn-x TV θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.
Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής
Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης και διατίθεται σε όλες τις ταχύτητες Conn-x, 2, 8 ή 24 Mbps.
Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:

• περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo)

• Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά video clip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.

• To Conn-x TV διαθέτει επίσης, αποκλειστικά κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο, το Conn-x TV Sport 1 και Conn-x TV Sport 2! Μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), καθώς και αγώνες της Β΄Εθνικής του ελληνικού πρωταθλήματος, προβάλλονται στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV.

Όλο το πρόγραμμα των καναλιών του Conn-x TV είναι συγκεντρωμένo σε ένα εύχρηστο, διαδραστικό Portal, που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη και μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού εγγραφών για 7 ημέρες. Διευκρινίζεται ότι το Conn-x TV δεν επηρεάζει την πρόσβαση στα παραδοσιακά τηλεοπτικά κανάλια.
Το Conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router . Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του Conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο / ταινίες του Film Club. Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xTV.gr και να παραγγείλουν το Conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE. Το Conn-x TV ήρθε για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση!