Η Θεσσαλονίκη είναι ΟΝ...

Η Θεσσαλονίκη είναι ΟΝ...
H On Telecoms, ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη και παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας, ευρυζωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ακόμα περισσότερες οικογένειες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο, τους στόχους που έχει θέσει μετά την εξαγορά της Vivodi Telecom τον Οκτώβριο του 2009, να επεκτείνει το ιδιόκτητο δίκτυό της στη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας ήδη πάνω από το 93% του πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής της πόλης. Επιπλέον..., η ΟΝ σηματοδοτεί την είσοδό της στη Θεσσαλονίκη με την καλύτερη προσφορά της αγοράς δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις να επιλέξουν όποιο συνδυασμό τηλεφωνίας και ADSL Internet τους ταιριάζει, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2009, με:
• 3 πάγια ΔΩΡΟ
• Δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης σε όλες τις υπηρεσίες της, για υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές
Δωρεάν τον ασύρματο εξοπλισμό (Wi-Fi ADSL modem/router)

Επίσης, η εταιρία χάρη στο ιδιόκτητο δίκτυό της και την τεχνολογία νέας γενιάς, ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη την πιλοτική διάθεση της ψηφιακής της τηλεόρασης (IPTV). Οι πελάτες της θα μπορούν να απολαύσουν 40 κανάλια τηλεόρασης, ελληνικές και ξένες ταινίες καθώς και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες. Η On Telecoms, βασιζόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, παρέχει μία μεγάλη γκάμα συνδυασμών τηλεφωνίας, ADSL Internet και IPTV, χωρίς το πάγιο του ΟΤΕ, προσφέροντας ξεγνοιασιά και ελευθερία στις επιλογές τους. Παράλληλα βρίσκεται πάντα κοντά στους συνδρομητές της, με άμεση υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Οn Telecoms στο http://www.on.gr/