Δύο νέες ζώνες ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Δύο νέες ζώνες ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...
Tα καλύτερα ντοκιμαντέρ από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, όπως το BBC, National Geographic, Discovery και History Channel θα προβάλλονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις δύο νέες ζώνες του προγράμματος του ΣΚΑΪ από το Φεβρουάριο. Και όχι μόνο, από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επιστρέφει στο πρόγραμμα του σταθμού «Το κάστρο του Τακέσι»:το ευρηματικό τηλεοπτικό παιχνίδι του Ιάπωνα σκηνοθέτη Takeshi Kitano που θα μεταδίδεται στις 17.00. Ενώ αμέσως μετά στις 17.30 έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ ο «Υπαστυνόμος Ρεξ». Ο ΡΕΞ ο πιο έξυπνος σκύλος που μπορεί να διαλευκάνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Λίγο αργότερα στις 19.40 έχει προγραμματιστεί το «DOC IT» η πρώτη ζώνη ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ. Τη Δευτέρα ξεκινά με την εκπληκτική σειρά του BBC που παρουσιάζει την ιστορία της γης, χρησιμοποιώντας εικόνες και εντυπωσιακό τρόπο αφήγησης για να δείξει πως δημιουργήθηκε, και τι την κάνει τόσο ξεχωριστή. Εξετάζοντας τις μεγάλες δυνάμεις που διαμορφώνουν την επιφάνειά της, όπως τα ηφαίστεια, οι θάλασσες, η ατμόσφαιρα και οι πάγοι, το ντοκιμαντέρ ερευνά το ρόλο τους στην ιστορία του πλανήτη. Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα προβάλλονται καθημερινά στις 22.00 ντοκιμαντέρ σε πρώτη τηλεοπτική προβολή με διαφορετική θεματική ενότητα κάθε μέρα. Κάθε Δευτέρα μέσα από το “Big Bigger,Biggest” ,τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της GRANADA οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν βήμα-βήμα τις τεχνολογικές εξελίξεις της μηχανικής. Σε κάθε επεισόδιο εξετάζεται και ένα διαφορετικό ορόσημο στην ιστορία των κατασκευών...
Την Τρίτη, εντυπωσιακά ζώα που ξεχωρίζουν μέσα από τα ντοκιμαντέρ του National Geographic. Ακόμη την Τετάρτη έρχεται το «EVOLVE» μία παραγωγή του AETN INTERNATIONAL, μία σειρά ντοκιμαντέρ όπου θα μαθαίνει κανείς τα πάντα για τους εξελικτικούς μηχανισμούς, τις βιολογικές μεταλλάξεις και τις αλλαγές τακτικής που βοήθησαν τον άνθρωπο να παραμείνει ζωντανός!
Κάθε Πέμπτη θα προβάλει ο ΣΚΑΪ την «Apocalypse» μια επική σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Τα 6 επεισόδια της σειράς Apocalypse διηγούνται την τραγική μοίρα όσων οι ζωές επηρεάστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από αυτό τον πόλεμο: των στρατιωτών, των απλών πολιτών και των πολιτικών. Συγκλονιστικές μαρτυρίες και εικόνες που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας ανασυνθέτουν με εκπληκτική ακρίβεια μια ολόκληρη, τραγική εποχή.

Τέλος, καθημερινά στις 23.00 θα προβάλλεται η επιτυχημένη σειρά «CSI LAS VEGAS : στον τόπο του εγκλήματος». Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητά τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο.
http://www.skai.gr/