Πρεμιέρα National Geographic HD στη Nova!

Από τις 22 Δεκεμβρίου 2010, το διάσημο κανάλι National Geographic HD θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο αποκλειστικά από την θέση 400, του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της Nova. Με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο surround 5.1, όλες οι παράγωγες ντοκιμαντέρ του National Geographic HD, θα αποτελούν πλέον απόλαυση για τους συνδρομητές της Nova…

Nicolas A.

Το National Geographic Channel HD αποκλειστικά και μόνο στην Nova...


Μια ακόμη μεγάλη αποκλειστικότητα έρχεται στη Nova.Το κανάλι των κορυφαίων ντοκιμαντέρ στον κόσμο, το National Geographic HD εκπέμπει αποκλειστικά και μόνο στην Νοva. H Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, προβάλλει από το 2001 το διεθνούς κύρους κανάλι National Geographic με τα εξαιρετικής ποιότητας ντοκιμαντέρ, προσφέροντας μία μοναδική ματιά στην επιστήμη, την τεχνολογία, την ιστορία, την εξερεύνηση και την άγρια φύση.

Από τις 22 Δεκεμβρίου 2010 , το National Geographic HD προστίθεται στο ψηφιακό μπουκέτο της Nova, με 24ωρο πρόγραμμα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1. Η παραγωγή των ντοκιμαντέρ που πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου σε high definition «ζωντανεύει» κάθε λεπτομέρεια, βάζοντας τον τηλεθεατή στον κόσμο της φύσης και της επιστήμης.
Η κυρία Κατερίνα Κασκανιώτη, διευθύντρια της συνδρομητικής πλατφόρμας Nova, υπογράμμισε:
"Η συμφωνία μας για την αποκλειστική μετάδοση του National Geographic HD σφραγίζει την πολυετή κι ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία της Νova με το κορυφαίο διεθνές κανάλι. Συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο πάθος και την ίδια αφοσίωση να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, πρώτοι στην Ελλάδα, το πλουσιότερο πρόγραμμα στην πιο προηγμένη ποιότητα εικόνας και ήχου, σε high definition".
Ο κος Adam Theiler, FΟΧ International Channels Managing Director and Vice President, δήλωσε:
"Η Νova, η πρώτη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά ξεκινώντας την μετάδοση του National Geographic HD αποκλειστικά για τους συνδρομητές της. Με αυτό τον τρόπο, η Νova αποδεικνύει την δέσμευσή της όχι μόνο προς τους θεατές του National Geographic στην Ελλάδα, αλλά και προς την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης γενικότερα. Τα συνεργεία παραγωγής του National Geographic σε όλο τον κόσμο αφιερώνουν τη ζωή τους στη δημιουργία ντοκιμαντέρ που αφηγούνται εκπληκτικές ιστορίες με τα πιο τέλεια οπτικά μέσα. Η προβολή τους αποκλειστικά μέσα από την τηλεόραση της Nova αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό.
Η Nova, πρωτοπόρος στην τεχνολογία και όχι μόνο, είναι το φυσικό περιβάλλον για το National Geographic και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη δεκαετή συνεργασία μας".