Πρεμιέρα «Discovery HD Showcase και Nat Geo Wild HD» στη Nova…

H Nova εμπλουτίζει το ψηφιακό της μπουκέτο «Nova HD», με δυο νέα κορυφαία HD προγράμματα, τα κανάλια ντοκιμαντέρ «Discovery HD Showcase και Nat Geo Wild HD». Οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν από τις 17 Μαρτίου, να απολαμβάνουν τις δυο νέες υπηρεσίες υψηλής ευκρίνειας «Discovery HD Showcase» στη θέση 452 και «Nat Geo Wild HD» στη θέση 451
Το «Discovery HD Showcase», η ναυαρχίδα του ομίλου Discovery σε παγκόσμιο επίπεδο, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα, προβάλλοντας ασυναγώνιστο περιεχόμενο σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1. Οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Επιστήμη & Τεχνολογία, Εξερεύνηση & Επιβίωση, Μηχανική, Άνθρωποι & Γεωγραφικά πλάτη, Άγρια ζωή & Φυσικός Κόσμος. Αλλά και σε πρώτη προβολή τα νέα επεισόδια επιτυχημένων αγαπημένων σειρών που είναι ήδη γνωστές από το κανάλι τυπικής ευκρίνειας Discovery Channel.
Το «Nat Geo Wild HD», το διεθνές κανάλι της Fox International Channels, μας φέρνει πιο κοντά στην Άγρια Φύση, το περιβάλλον και τα σπάνια ζώα που κατοικούν στον πλανήτη μας. 24 ώρες το 24ωρο, με ελληνικούς υπότιτλους, το Nat Geo Wild HD θα μεταδίδει προγράμματα που κινούνται σε τρεις άξονες: «Ο Φυσικός Κόσμος», με αφιερώματα στην άγρια φύση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, «Η δύναμη της Μητέρας Φύσης» με παρατηρήσεις από ανεμοστρόβιλους, ηφαίστεια, σεισμούς, τσουνάμι και όλα τα έντονα και ακραία φαινόμενα της Γης και «Το Μέλλον του Πλανήτη μας» , όπου θα ερευνά τις κλιματικές αλλαγές, το εύθραυστο οικοσύστημα του πλανήτη, με ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και την οικολογία…


Η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, δήλωσε για τις νέες συνεργασίες:
«Eίμαστε ενθουσιασμένοι γιατί διευρύνοντας τις συνεργασίες μας με τα διεθνή δίκτυα Discovery και National Geographic, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας ακόμη περισσότερες ώρες ποιοτικού προγράμματος σε αξεπέραστη εικόνα High Definition. Νova και High Definition είναι πλέον ταυτόσημες έννοιες. Με την προσθήκη των κορυφαίων καναλιών Discovery HD Showcase και Νat Geo Wild HD τηρούμε την υπόσχεσή μας για περισσότερες επιλογές προγραμμάτων, ακόμη πιο καινοτόμες υπηρεσίες, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα». H Nova, φέρνει στην τηλεόραση των συνδρομητών της τη φύση και την επιστήμη, όλες τις κορυφαίες έρευνες και αφιερώματα και τα μεγαλύτερα ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας HD.

Η Nova, πρωτοπόρος στην τεχνολογία High Definition, τηρώντας την αρχική της δέσμευση, αναπτύσσει το περιεχόμενο της και επεκτείνει το πρόγραμμα της. Από το καλοκαίρι διαθέτει κανάλια High Definition που καλύπτουν κάθε απαίτηση των συνδρομητών της, σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας : Novacinema HD, με πρεμιέρες και ταινίες από όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά studio του Hollywood, Novasports HD, με τους καλύτερους αγώνες της Superleague και της Premier League, Eurosport HD, το Νο1 ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι και National Geographic HD, το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ για την φύση, την επιστήμη, την τεχνολογία και τον άνθρωπο, με βραβευμένα ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο περιεχόμενο είναι μόνο στη Νοva και είναι High Definition. Στις 17 Μαρτίου, έναρξη προβολής : Discovery HD Showcase στο ψηφιακό μπουκέτο στη θέση 452, Nat Geo Wild HD στη θέση 451.


Blog Σχόλιο: Ήρθε η ώρα να ενταχτούν και μουσικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας στη «Nova HD»…
Nicolas A.