Tο MTV ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Κυπριακό κανάλι ΝRG TV…

Tο πρώτο μουσικό κανάλι της Κύπρου, NRG TV, φέρνει νέα πνοή στην κυπριακή τηλεόραση μέσω της αποκλειστικής μετάδοσης περιεχομένου του MTV. Το ΝRG TV θα μεταδίδει σε αποκλειστικότητα περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα πρόγραμμα του MTV, το οποίο θα περιλαμβάνει μεγάλο μέρος των ξένων σειρών του MTV International, παραγωγές του Ελληνικού MTV, μετάδοση όλων των βραβείων του MTV και πολλά άλλα, καθιστώντας έτσι το NRG το απόλυτο νεανικό και ψυχαγωγικό κανάλι στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας το πρόγραμμα του MTV Greece, το NRG TV θα αναμεταδίδει τις κορυφαίες και πλέον δημοφιλείς σειρές όπως Jersey Shore, Parental Control, Degrassi, Pranked, Disaster Date, Awkward και πολλές ακόμη διεθνείς παραγωγές, αλλά και Ελληνικές παραγωγές όπως: Movies & Stars, Everyday Girls, MTV Yo! Raps, City Life, MTV News, My MTV, Game On και Your Noise Daily!

Η έναρξη της συνεργασίας του NRG TV με το κορυφαίο youth entertainment brand MTV γιορτάστηκε με party που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου στη Λευκωσία. Στο party παρευρέθησαν καλεσμένοι από το διαφημιστικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, στελέχη του ελληνικού MTV, κ. Δημήτρης Αργυρόπουλος και Μιχάλης Ρίζος, καθώς και οι παρουσιαστές του MTV Γιώργος Σατσίδης, Ναυσικά Λαλιώτη, Κατερίνα Τσάβαλου και Estel.
Μετά την παρουσίαση του προγράμματος του νέου NRG TV που έγινε από τον Διευθυντή Marketing του καναλιού κ. Άγγελο Ιακωβίδη, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το performance του δυναμικού συγκροτήματος House Twins & Lisa Ray, αλλά και τους νικητές του MTV Europe Music Awards Best Greek Act 2011, Mark F. Angelo και Shaya.