Πρεμιέρα History HD στον OTE TV...

Η επομένη προσθήκη υπηρεσίας στη πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, είναι η υπηρεσία υψηλής ευκρίνειας History Channel HD στη θέση 401, που εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο θεματικών καναλιών ντοκιμαντέρ και τρόπου ζωής της πλατφόρμας και όχι μόνο...
Το κανάλι HISTORY HD κάνει πρεμιέρα στον OTE TV...
Με το HISTORY HD εμπλουτίζεται ο ΟΤΕ TV, που πάλι πρώτος δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες τηλεθεατές να απολαύσουν το δημοφιλές κανάλι ντοκιμαντέρ σε ποιότητα high definition . «Με την προσθήκη του HISTORY HD, κορυφαίου καναλιού παγκοσμίως, ενισχύεται η κατηγορία των ντοκιμαντέρ στον OTE TV, με ακόμη περισσότερες επιλογές για τους συνδρομητές μας.


Συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε τον στόχο μας να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας υψηλής ποιότητας προγράμματα σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (High Definition), χωρίς επιπλέον χρέωση», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής του OTE TV, κ. Γ. Γαμπρίτσος.

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με μακρά και συναρπαστική ιστορία, συνεπώς δεν υπάρχει καλύτερη αγορά για να διαθέσουμε το κανάλι HISTORY HD. Είναι προτεραιότητά μας να απευθυνόμαστε σε νέα κοινά στην Ευρώπη, δίνοντας αξία στους συνεργάτες μας» δήλωσε ο Tom Davidson, Διευθύνων Σύμβουλος του Α+Ε Networks UK, που διανέμει το κανάλι HISTORY HD.

 Σήμερα, το HISTORY HD μεταδίδεται σε 150 χώρες, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 300 νοικοκυριά παγκοσμίως. Το κανάλι προσφέρει μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας προγραμμάτων και εκπομπών. Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν στο HISTORY HD κορυφαίες εκπομπές, όπως οι “Pawn Stars”, “Storage Wars”, “Mankind: The story of all of us”, “Ice Road Truckers” και “American Restoration” σε μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου. Ο OTE TV εμπλουτίζεται δυναμικά και θα συνεχίσει να ενισχύεται με νέα κανάλια και περιεχόμενο, κάνοντας την ψυχαγωγία των συνδρομητών του ακόμη ποιοτικότερη και πιο συναρπαστική.